Een leuke mannenavond, aan welke activiteiten denk je dan? Als je het even niet weet, hebben we een paar leuke tips voor en er zit vast en zeker iets bij wat jij kunt organiseren. Plezier maken is het belangrijkste en reken er maar op dat het met deze tips gaat lukken.

Bier proeven

Zijn alle mannen in de vriendengroep een groot liefhebber van bier? Dan is een bierproeverij een leuk idee. Je kunt een lokale brouwerij bezoeken, maar je kunt ook thuis een thuisproeverij organiseren met verschillende soorten ambachtelijk bier. Je gaat samen proeven en dan de smaken bespreken. Je leert ook hoe het bier is gemaakt en dat kan een leerzame, lekkere en leuke avond worden met zijn allen!

Sporten

crossfit-box-deadlift

Als je allemaal van sport houdt, kun je samen naar een training of wedstrijd kijken. Wat je ook kunt doen is zelf een sportevenement organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een leuke sportmiddag of avond met vrienden. Als je een grote vriendengroep hebt kun je misschien meerdere sporten kiezen zoals tennis, basketbal en voetbal.

Buitenactiviteiten

Komt iedereen graag buiten? Denk dan aan een speurtocht, een wandeling, kamperen, vissen of iets avontuurlijks zoals mountainbiken. Je gaat in ieder geval allemaal lekker ontspannen en genieten van de buitenlucht. Een groot voordeel is ook dat iedereen zijn energie kwijt kan en in de avond kun je alsnog samen wat eten en drinken, de dag bespreken en tot rust komen.

Game avond

xbox-game

Allemaal dol op spelletjes? Ga voor je vrienden dan een game avond organiseren of een hele game marathon. Je zou ook kunnen denken aan console- of bordspellen. Maar er zijn ook multiplayer videogames of doe je liever strategische bordspellen? Ga de strijd aan met elkaar en zorg dat je plezier hebt! Als je nog meer spanning zoekt kan legaal spelen bij een online casino in het Nederlands ook. Je kunt veel spellen spelen, en vergeet dan gokkasten online spelen niet.

Koken of BBQ?

Samen bezig zijn is vaak leuk. Je bent na een tijdje wel uitgesproken over wat je allemaal mee hebt gemaakt. Houd het daarom luchtig en doe ook wat leuks. Ga samen koken of pak de BBQ erbij. Je zou nieuwe recepten uit kunnen proberen. Maar wat ook leuk is, is een kookwedstrijd organiseren. Laat iedereen wat maken en ga dan proeven wat de anderen hebben gemaakt. Welk gerecht zit het beste in elkaar? Leer ook van elkaars kookkunsten en deel recepten met elkaar om nog beter te worden!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *