Er zijn ontzettend veel verschillende stijlen als het om de badkamer gaat. En elke stijl heeft zijn eigen unieke kracht, functie en karakter. Of je nu op zoek bent naar een strakke en moderne uitstraling of naar iets rustieks of charmants, er is gegarandeerd een stijlvolle look die bij jouw smaak past. Kun je wel wat badkamer inspiratie gebruiken? En wil je graag leuke nieuwe ideeën op doen voor je eigen badkamer? De 6 x meest stijlvolle badkamer ideeën lees je hier!

En suite badkamer

badkamer-grote-ramen

Badkamers kunnen op allerlei manieren worden ingedeeld en ingericht, afhankelijk van de ruimte. Is jouw huis zo ingericht dat de badkamer zich heel dicht naast de slaapkamer bevindt en zou je de muur voor een deel kunnen verwijderen? Overweeg dan om er een en suite badkamer van te maken. Dan loop je zo vanuit je slaapkamer de badkamer in!

Verlichte spiegels

badkamer-roze-ronde-spiegelverlichting

Grote ronde spiegels met LED verlichting erin verwerkt zijn een enorme populaire en stijlvolle keuze. Ze zijn gebruiksvriendelijk en geven een spectaculaire uitstraling aan de ruimte. Ook alleen grote spiegels, die een hele muur vullen, kunnen het ruimtegevoel, in bijvoorbeeld een kleine badkamer, vergroten en het een luxe uitstraling geven.

Planten in de badkamer

Met planten in je badkamer haal je de natuur een beetje in huis en voeg je frisheid, maar ook stijl toe aan de ruimte. Van kleine planten op planken tot grote tropische planten in plantenbakken. Er zijn eindeloos veel manieren om meer groen in je badkamer te verwerken.

Marmeren tegels

badkamer-luchtjes

Marmeren tegels in een lichte tint kunnen voor een hele stijlvolle en serene uitstraling zorgen. Lichte kleuren zorgen ervoor dat de ruimte rustgevend aanvoelt en de marmeren tegels geven het een luxe uitstraling.

His & Hers

Een dubbele wastafel draagt niet alleen veel bij aan het comfort, omdat je niet meer op elkaar staat te wachten, maar het tilt je badkamer ook meteen naar een hoger niveau. Investeer in mooie ronde wasbakken op een stijlvol strak meubel. Of gebruik één grote wasbak met dubbele kranen.

Inbouw douche

Een inbouw douche in plaats van een douchecabine geeft je badkamer een hele andere uitstraling. Combineer het met een mooi bad in de ruimte en je hebt het meteen omgetoverd tot een stijlvolle oase. Trek de kleuren van de muren door in de ruimte van de douche om een rustgevend effect te creëren. Voeg wat accessoires toe, zoals een bad plank met kaarsen en je bent klaar!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *