Lukt het niet meer om je MacBook op te starten? Is de batterij van je MacBook al na een paar uur leeg, ook wanneer je deze in de stand-by modus zet? Zit er een barst in het scherm van het apparaat, nadat je deze per ongeluk hebt laten vallen? Een Mac laten repareren is in deze situaties een interessante optie en daarbij een goed alternatief voor het vervangen van het apparaat. Voor een nieuwe MacBook betaal je al snel meer dan duizend euro, terwijl je bij een reparatie uitkomt op een bedrag van hooguit een paar honderd euro. Daarbij hoeft een MacBook reparatie in Rotterdam niet lang te duren: je hebt het apparaat vaak al in een half uur weer terug. In dit artikel lees je meer over de voordelen van het repareren van defecte elektronica.

Kostenbesparende en duurzame keuze

macbook-muis-houten-tafel

Een reparatie is bovenal een kostenbesparende en duurzame keuze. Zoals reeds genoemd werd, herstel je het apparaat vaak al voor een paar honderd euro. De exacte kosten zijn afhankelijk van het model MacBook dat je gebruikt en het type reparatie dat moet worden uitgevoerd. Het vervangen van het toetsenbord is doorgaans goedkoper dan het plaatsen van een nieuw scherm. Kijk alvast eens op de website van een partij bij jou in de buurt voor een compleet overzicht van de aangeboden reparaties.

Niet alleen het feit dat je geld bespaart met een reparatie is een reden om hiervoor te kiezen. Denk ook aan het duurzame karakter ervan. Bij een zwakke accu of gebarsten scherm verkeren andere onderdelen mogelijk nog in goede conditie. Het vervangen van de accu maakt dat je weer een lange tijd vooruit kunt met je MacBook!

Ook reparaties aan iPhone en iPad zijn populair

iphone-12-macbook

Naast het feit dat steeds meer huishoudens bij een kapotte MacBook voor een reparatie kiezen, wordt ook het herstellen van een defecte iPhone of iPad populairder. Hierbij gelden dezelfde voordelen; het is goedkoop, duurzaam en je hebt het toestel snel weer terug. Veel reparateurs bieden niet alleen reparaties aan voor een iPhone, maar bijvoorbeeld ook voor de nieuwste modellen van Samsung.

Door een reparatie lokaal uit te voeren ben je veelal goedkoper uit. Een lokaal bedrijf rekent bijvoorbeeld geen onderzoekskosten. Daarbij wordt gewerkt op basis van no cure, no pay, wat betekent dat je alleen betaalt wanneer een reparatie succesvol uitgevoerd is. Blijkt een reparatie niet mogelijk? In dat geval betaal je niets.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *