Nederland heeft veel interessante bestemmingen te bieden. Actieve mannen kunnen zich ontplooien met een gevarieerd fitnessaanbod in de frisse lucht. Maar ook binnenshuis biedt Nederland een kleurrijke variatie. Onze tips voor een regenachtige dag op een mannenreis verbannen de verveling en maken elke vakantiedag leuker.

Wie zich niet alleen binnenshuis wil vermaken, maar ook blij is met een boost voor zijn vakantiegeld, kan zijn geluk beproeven in een van de beste online casino van Nederland. Met het diverse aanbod van legale kansspellen vindt elk mannenhart zijn vervulling. Van spannende rondjes poker tegen zijn vrienden tot een snel spelletje baccarat, alles komt aan bod.

Natuurminnende mannen genieten van de prachtige uitgestrektheid van de Keukenhof Tuinen in Lisse, Zuid-Holland

keukenhof-rozen

Elk jaar in het voorjaar komt het leven in onvoorstelbare pracht tot leven in de Keukenhof Tuinen Lisse. Nederlands grootste tuin opent zijn deuren voor bezoekers net op tijd voor de bloei van de tulpen in maart. Tot half mei kunnen mannen op reis daar op eigen houtje kleurrijke planten in een liefdevol ontworpen beplanting ontdekken. Natuurlijk wordt er ook voor eten en drinken gezorgd tijdens de wandeling door de Keukenhof Tuinen in Zuid-Holland. Na een ontspannende wandeling door de ontwakende natuur, stoppen hongerige mannen voor een stevige snack. Zelfs een stuk taart met een kop geurige koffie smaakt veel beter in de prachtige omgeving.

Op sommige dagen is er een verhoogd aantal bezoekers in de Keukenhof Tuinen. Slimme mannen moeten daarom hun excursies vooraf plannen. Dagkaarten zijn te bestellen via de website van de betoverende natuurtuin in Zuid-Holland. Het park sluit om 19.30 uur, dus denk ruim van tevoren na over uw avondplannen.

Bewonder de traditionele ambachten op de Zaanse Schans in Noord-Holland

Als u altijd al één van de traditionele windmolens hebt willen verkennen, dan heeft u in het noorden van het land een unieke kans. Het openluchtmuseum de Zaanse Schans is een van de beste bestemmingen voor geïnteresseerde mannen. Een reis naar Noord-Holland kan lijken op een nostalgische reis naar het verleden. Hier kunt u het eigen handwerk van de regio van dichtbij bekijken en het aanraken ervan wordt nadrukkelijk aangemoedigd.

In de klompenmakerij van de Zaanse Schans zijn elke dag showdemonstraties om bezoekers te inspireren. Als leuk aandenken aan de iconische dag in Noord-Holland kunt u een prachtig beschilderd paar klompen mee naar huis nemen. Dit zal de herinnering aan de vele indrukken van de molens en werkplaatsen thuis nog lang levend houden. Er is volop keuze in bistro’s, cafés en restaurants. Met een gehuurde fiets of gewoon te voet langs de Zaanse Schans wandelroute kan de ongerepte omgeving op zijn gemak worden verkend.

Het Heineken Experience Biermuseum in Amsterdam trekt op magische wijze mannen aan

Heineken bier heeft een absolute cultstatus in het hele land. Ook toeristen zijn terecht enthousiast over de Nederlandse brouwkunst. In het Heineken Experience museum maken jonge mannen en jongeren vanaf 18 jaar een spannende reis door de wereld van het bierbrouwen. De vele interactieve tentoonstellingen wekken het verlangen naar meer. U kunt kiezen uit verschillende biertours, dus een bezoek aan deze iconische faciliteit is altijd de moeite waard.

Aan het einde van elke tour worden de deelnemers beloond met een vers gebrouwen Heineken. Hier kan van worden genoten op het dak van het pand, met een fascinerend uitzicht over Amsterdam. Wie tijdens de rondleiding door de brouwerij al aardig wat heeft geproefd, moet er een stevige snack bij bestellen. Zo versterkt kan de rondleiding door het Amsterdams Biermuseum een prachtige start zijn voor verdere verkenning van de Nederlandse metropool.

Beleef de geschiedenis aan den lijve in het Anne Frank Huis in Amsterdam.

Als u voor uw mannenreis een paar dagen in Amsterdam plant, mag u het Anne Frank Huis zeker niet missen. De dramatische gebeurtenissen uit de wereldberoemde roman vonden ooit plaats in deze productiefaciliteit, die nu is omgebouwd tot museum. In het Anne Frank Huis maken mannen een individuele reis naar een tijd van nazi-heerschappij die nooit vergeten mag worden.

In het Anne Frank Huis in Amsterdam is alles zo realistisch mogelijk nagebouwd voor de bezoekers. Voor degenen die niet meer precies weten hoe de vele mensen in de kleine ruimtes in de krappe ruimte waren verdeeld, zijn er nuttige vitrines ter plaatse. In het Amsterdamse museum zijn ook originele pagina’s uit het dagboek van Anne Frank te zien. Tickets kunnen het hele jaar door rechtstreeks ter plaatse worden gekocht tegen een vaste prijs. Het Anne Frank Huis is elke dag geopend van 9.00 tot 22.00 uur.

Het Rijksmuseum in Amsterdam presenteert ware schatten van Nederlandse kunst

people walking on park near brown building during daytime

Het Rijksmuseum Amsterdam wordt terecht het nationale museum van Nederland genoemd. Een bezoek kan zowel plaatsvinden na een rondleiding in het Anne Frank Huis als na een rondleiding in het Heineken Museum. De prachtige meesterwerken van bekende Nederlandse kunstenaars hebben een geheel eigen effect, afhankelijk van de heersende stemming. Wie een reis door de tijd wil maken om de culturele hoogtepunten van Nederland zo vrij mogelijk van invloeden van buitenaf te ontdekken, kan het beste een hele dag plannen voor het Rijksmuseum.

Bezoekers onder de 18 jaar hebben gratis toegang tot dit kunstmuseum, waardoor een bezoek bijzonder de moeite waard kan zijn voor jonge, kunstminnende mannen. Volwassenen betalen in het Rijksmuseum Amsterdam een entreeprijs van iets meer dan 20 euro. De prijs is inclusief een rondleiding door de prachtige tuinen van het Rijksmuseum. Een aanvangstijd is vereist voor een hapje in het eigen restaurant, dat gekoppeld is aan het bezoek aan het museum. In het laatste uur voor het einde van de reguliere openingstijden wordt echter afgezien van deze starttijdkoppeling, waarvan mannen gebruik maken om in het café te vertoeven of in de winkel rond te snuffelen.

Maak een cruise naar Rotterdam en ontdek een van Nederlands modernste havens.

Als u bijvoorbeeld een mannenreis over het water wilt maken, kunt u dit heel goed in Amsterdam doen. Maar Rotterdam is ook gemakkelijk te bereiken vanuit andere richtingen. Voor veel soorten boten in Nederland heeft u geen rijbewijs nodig. Als u echter een echt snelle tocht wilt maken, hebt u misschien een “klein vaarbewijs” nodig. Het is voldoende als één persoon die meereist de nodige bekwaamheid heeft om een geschikte boot te besturen. Zonder vaarbewijs kunnen alle boten die een maximumsnelheid van 20 km/u niet overschrijden, in het hele land worden gebruikt. Bovendien mag een boot zonder vaarbewijs niet langer zijn dan maximaal 15 meter.

Bij aankomst in Rotterdam biedt het uitzicht vanuit de haven al een glimp van de indrukwekkende architectuur van de stad. De lijst van bezienswaardigheden is lang, zodat u snel vermaak kunt vinden naar de smaak van uw reisgezelschap. De Rotterdamse Markthal biedt regionale specialiteiten voor een betaalbare prijs. Als u geen genoeg kunt krijgen van varen, moet u tijdens uw mannentrip zeker een omweg maken naar het moderne scheepvaartmuseum in Rotterdam.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *