In deze tijd is een scooter een van de beste en voordeligste manieren om je dagelijkse reis te volbrengen. Hij kost niet zoveel als motors en auto’s. Scooters maken het leven op vele manieren beter, zoals lage kilometrage, veiligheid, snelheid, algehele levensduur en prestaties. De meeste scootermerken richten zich op het sportieve uiterlijk en de perfecte ergonomie. Hierbij onze lijst van de 10 beste scooter merken!

10. Kawasaki

Kawasaki J125 zwart

Kawasaki is een gerenommeerd Japans Merk. Dit merk wint ook in de wereld van de scootermarkt aan bekendheid. In 2013 bracht het de J300 scooter uit, die speciaal is ontworpen voor comfortabel en krachtig rijden. Bij dit soort krachtige scooters hoort natuurlijk wel een goede brommerhelm.

9. Piaggio

Piaggio MP3 500 HPE Sport

Piaggio is een Italiaans bedrijf dat een breed scala aan robuuste, krachtige scooters aanbiedt. Zijn scooters zijn licht van gewicht en geven een uitstekende wendbaarheid. De Fly is een van zijn beste modellen met een lichtgewicht chassis en de beste rijeigenschappen. De Typhoon is een krachtigere fiets met een grotere benzinetank die hogere snelheden heeft.

8. California

california-scooter-company-sg250

Het merk California Scooter is een Amerikaanse scooterfabrikant die scooters aanbiedt met het beste rijeigenschappen. De voertuigen hebben een fantastische retro stijl met de klassieke uitstraling!

7. Boxx

Boxx Electric Bike : A Compact Single Seater Vehicle from Boxx Corp - Tuvie Design

Boxx in een van de beste en opkomende scooterfabrikant, die een lichtgewicht elektrische scooter maakt. Het geeft het kleine, smalle en doosachtige uiterlijk aan zijn voertuigen. Boxx is een klein wegend voertuig van ongeveer 125 pond dat tot 200 pond tussen de passagier en zijn lading kan geven. Het kan reizen met de snelheid van 48 kilometer per uur en kan 32 tot 48 kilometer afleggen op een enkele lading.

6. Evolve

Electric Scooter Startup Evolve Launching with Three Models - Motorcycle.com News

De Evolve is gelanceerd in 2011 met de focus op elektrisch aangedreven scooters. Het biedt ook de lichtste motoren met goede kilometrage plus ze kunnen tot 160 kilometer afleggen op slechts één lading. Evolve staat op de zesde plaats in de top tien van beste scootermerken ter wereld.

5. Genuine

Home - Genuine Scooters

Genuine Scooter is het kleine merk uit Chicago dat het aantal motoren produceert. Zijn scooters hebben een sportief en stijlvol uiterlijk en bieden de beste prestaties voor een snelle rit.

4. BMW

BMW's new e-scooter looks like it's landed from 2037 | Top Gear

BMW is een Duits bedrijf, dat na het succes in de wereld van auto’s en motoren bekendheid geniet in de scooterwereld. Het levert motoren met alle vermogens, en de motor is ook nog eens zuinig.

3. Yamaha

Yamaha Tricity blauw

Yamaha is een ander Japans merk dat een grote verscheidenheid aan scooters produceert. Deze scooters hebben een stijlvol ontwerp, perfecte ergonomie en een krachtige motor met lage kilometerstanden. De 2017 Yamaha Smax biedt de beste prestaties met lage kilometerstanden. Het heeft ook het beste ontwerp. Het merk Yamaha staat op de derde plaats in de lijst van de tien beste scooter merken ter wereld.

2. Vespa

Vespa 946 Emporio Armani mat zwart

Vespa is een beroemde Italiaanse scooter fabrikant die met trots de beste voertuigen maakt. Zijn motoren zijn een beetje duur, maar ze hebben een duurzaam chassis met een krachtige motor. Vanwege de beste prestaties en de lange levensduur staat hij op de tweede plaats in de lijst van beste tien scooter merken ter wereld.

1. Honda

Honda X-ADV zwart

Honda is een gerenommeerde en bekende autofabrikant. Het is een Japans bedrijf dat de beste auto’s, fietsen, quads en scooters levert. Zijn scooter heeft de krachtige motor, een stijlvol chassis, een sportief uiterlijk en een lage kilometerstand. Door de beste eigenschappen in één motorfiets staat het merk Honda op de eerste plaats in de lijst van de tien beste scootermerken ter wereld.

Top 10 beste scooter merken ter wereld.

  1. Honda
  2. Vespa
  3. Yamaha
  4. BMW
  5. Genuine
  6. Evolve
  7. Boxx
  8. Californië
  9. Piaggo
  10. Kawasaki

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *