Met zeven bookmakers op de Nederlandse sportsbetting markt, is het aanbod groter dan ooit tevoren. Nog geen half jaar geleden was Toto, de enige plek waar je legaal online op sport kon wedden. Sinds 1 oktober is er door de nieuwe wet Kansspelen op Afstand het nodige veranderd. Behalve nieuwe legale bookmakers, hoef je bijvoorbeeld ook geen kansspelbelasting over je gokwinsten te betalen. Daar zit echter wel aan vast dat je deze winst behaalt bij een legale bookmaker, dus een met een vergunning van de Kansspelautoriteit. Na weken, zelfs maanden van uitgebreid testen is onze conclusie dat Bet365 de beste keuze is van de huidige legale bookmakers.

Bet365 is een familiebedrijf dat al ruim vijftig jaar met sportweddenschappen verbonden is. Nadat de fysieke betting shops al succesvol waren in de wijde omgeving van Stoke-on-Trent, gaat het bedrijf in 2001 online. Dat blijkt een gat in de markt en al snel worden alle wedkantoren verkocht. Binnen de kortste keren doet Bet365 mee met de grote jongens in Europa en daar komt bij dat Bet365 momenteel de grootste bookmaker ter wereld is.

Het vergelijken van de beschikbaar weddenschappen in het sportsbook is niet zo moeilijk. Bet365 Nederland heeft van alle Nederlandse bookmakers het grootste aanbod. Dat is het geval bij wedden op voetbal, maar er zijn nog veel meer sporten. Ook bij wielrennen, paardenrennen en bijvoorbeeld schaken en curling is het dit wedkantoor met het grootste aanbod. Dat is ook het geval met live weddenschappen.

Live betting wordt steeds populairder. Dit zijn weddenschappen die je kunt afsluiten terwijl een wedstrijd al begonnen is. Voorheen was het alleen mogelijk te wedden ruim voordat een evenement begon. Behalve live weddenschappen vind je er ook livestreams. Waar Nederlandse bookmakers pas een aantal weken lopen te strooien, doet Bet365 dit al een aantal jaar. Het grote voordeel bij deze bookmaker is dat je niet hoeft te wedden om een livestream te kijken. Het enige wat je nodig hebt is een positief saldo van minimaal € 0,50 in je account. Vervolgens kun je gratis en zonder reclame naar tientallen livestreams per dag kijken.

De beste bonussen met uitstekende voorwaarden

supreme-geld-pistol

Bij het kiezen van een nieuwe bookmaker voor sportweddenschappen zijn er een aantal zaken belangrijk. Veel mensen kiezen voor een bookmaker met een goede (hoge) bonus, maar vergeten te kijken naar de voorwaarden. Deze Bet365 welkomstbonus code biedt je een welkomstbonus tot € 100. Dat krijg je in de vorm van een wed krediet met gratis weddenschappen. Na het aanmelden bij Bet365, het maken van een storting en plaatsen van je eerste weddenschap, wordt het wedkrediet aan je account toegevoegd.

Om het wedkrediet vrij te spelen, hoef je deze slechts één keer in te zetten op quoteringen van minimaal 1.20. Je winst uit de gratis weddenschap mag je houden met aftrek van de originele inzet.

Een andere reden waarom Bet365 de beste keuze is van de legale Nederlandse bookmakers, is dat ze extreem snel zijn met uitbetalen. De uitbetalingen staan meestal binnen een werkdag al op je rekening. Er worden geen transactiekosten aangerekend en het minimumbedrag staat vast op € 5,00.

Al met al is Bet365 een geweldige bookmaker met jarenlange ervaring. Dat zie je overal aan terug. Veel van de Nederlandse bookmakers dromen van zoveel ervaring als Bet365. Het totaalpakket bij deze bookmaker zit goed in elkaar en er lijkt geen detail te zijn overgeslagen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *