Ben jij ook regelmatig je sleutels, je telefoon, je portemonnee of de afstandsbediening van de TV kwijt? Met een Bluetooth-tracker hoef je nooit meer lang te zoeken. Zo’n handig apparaatje helpt je om je vermiste spullen snel weer terug te vinden; thuis, op je werk, in je auto en elke andere locatie. Wil je meer weten over de vele voordelen van Bluetooth-trackers? Lees dan gauw verder!

1. Je eigendommen gauw terugvinden

Een Bluetooth-tracker is een handig hulpmiddel bij je zoektocht naar spullen die je kwijtraakte. Het apparaat is te bevestigen aan zo’n beetje elk item dat je wel eens loopt te zoeken, zoals een sleutelbos, een tas of een mobieltje. Binnenshuis kun je middels het geluid dat de tracker maakt je spullen snel vinden. Als je eigendommen zich niet binnen het bereik van de bluetooth bevinden, is het mogelijk om via een app op je smartphone te zoeken. Je kunt dan op een plattegrond zien waar het vermiste item is of zelfs de hulp van anderen inschakelen. Andersom kun je met een tracker je verloren telefoon opsporen. Met een druk op de knop activeer je namelijk de ringtone van jouw mobieltje, zelfs als deze is uitgeschakeld.

2. Klein formaat

Bluetooth-trackers zijn lekker compact en te koop in diverse vormen, zoals vierkant, rond of rechthoekig. Ze hebben vaak het formaat van een sleutelhanger. De apparaatjes passen dus gemakkelijk op of aan allerlei gebruiksvoorwerpen. Ook het meenemen van een losse tracker is eenvoudig. Je stopt hem simpelweg in je broekzak, je jaszak of je tas.

3. Mooie vormgeving

Tile Mate White

De vormgeving van een tracker moet natuurlijk passen bij jouw persoonlijke smaak en gebruiksgemak bieden. De fabrikanten van de trackers leveren daarom een aantal stijlvolle designs. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De meeste varianten kun je sowieso kopen in de kleuren wit en zwart.

4. Op meerdere manieren te bevestigen

Het is handig als een Bluetooth-tracker op diverse wijzen te bevestigen is. Zo zijn veel trackers middels een sleutelring aan een sleutelbos, keycord of een koffer te koppelen. Ook kun je de tracker met een sticker op een object plakken, bijvoorbeeld op een pasjeshouder of een stuk gereedschap. Verder is het apparaat ook los in een vakje van een rugzak of kledingstuk te stoppen. Zowel in je woning, tijdens een uitje of op je werk kun je er gebruik van maken. Denk bijvoorbeeld aan het terugvinden van je bagage op een vliegveld of het zoeken naar je boormachine op de bouwplaats. Een Bluetooth-tracker is kortom voor het volgen en zoeken van allerlei zaken ontzettend handig.

5. Aanpasbare instellingen

Het is mogelijk om de instellingen van een Bluetooth-tracker aan te passen aan jouw eigen voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van een alarmsignaal dat automatisch afgaat als je per ongeluk je sleutels ergens laat liggen. Of wat dacht je van een notificatie zodra de tracker buiten het bereik van jouw Bluetooth raakt? Op deze manier zul je nooit meer op pad gaan zonder je belangrijke eigendommen.

6. Laag energieverbruik

Misschien denk je dat de tracker veel stroom gebruikt. Het energieverbruik is echter erg laag en de levensduur van de batterij is lang. De betere tracker is tot zo’n drie jaar te gebruiken zonder dat je de batterij hoeft te vervangen.

7. Waterproof

Een ongelukje met een glas drinken dat omvalt. Het overkomt ons allemaal wel eens. Hierover hoef je je bij het gebruik van een Bluetooth-tracker geen zorgen te maken. Voor de beste trackers is vocht namelijk geen enkel probleem, want ze zijn waterbestendig. Mocht je dus jouw huissleutels in de zee of een zwembad verliezen, dan zijn ze toch te traceren.

8. Te gebruiken met Smart Home

Veel Bluetooth-trackers zijn compatibel met Smart Home-apparatuur. Dit betekent dat je ook middels spraak kunt zoeken. Je vraagt dus gewoon met jouw stem aan je slimme apparaat om je te helpen met zoeken. Deze vraag zal de tracker activeren.

9. Leuk als cadeau of relatiegeschenk

Verras eens een jarige met zo’n handige tracker of verblijd de klanten van jouw bedrijf met deze gave gadget. Wist je dat Bluetooth-trackers te personaliseren zijn middels een bedrukking? Laat een tracker bijvoorbeeld bedrukken met een naam of een logo. Een bedrukte tracker is een ontzettend gaaf cadeau, want wie wil er nou niet zijn of haar spulletjes snel terugvinden? Ondernemers die de trackers als relatiegeschenk inzetten vergroten hiermee hun naamsbekendheid en binden klanten aan hun merk.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *