Omdat lichaamstypen van persoon tot persoon kan verschillen, is het vinden van het juiste kledingstuk dat perfect bij je lichaamsbouw past essentieel. En als je een buikje hebt, dan moet je slim winkelen. Maak je geen zorgen, we zullen je kennis laten maken met een aantal fantastische jurkjes om je buik heel slim te verbergen. Dus zeg maar dag tegen de dagen dat je urenlang op zoek was naar een perfecte outfit voor jezelf, maar met lege handen terugkeerde.

Met de onderstaande opties, trucs en tips zul je weer graag winkelen. Omarm je lichaamstype, want je bent mooi. Train en blijf gezond, en geef nooit op om er fantastisch uit te zien. Om je doel te bereiken hoef je alleen maar naar beneden te scrollen en dit artikel te lezen. Ga nu zonder verder oponthoud je gang en bekijk wat we voor je in petto hebben. Het is tijd voor jou om de show te stelen!

Wie zegt dat je moet inleveren op stijl, alleen omdat je geen platte buik hebt? Hier zijn de beste manieren om met de juiste kleding je buik te verbergen.

1. Lingerie

lingerie-zwart

Het dragen van de juiste intimiteiten is een gegeven, maar sommigen van ons moeten aan een paar dingen meer aandacht besteden dan anderen normaal zouden doen. Het is belangrijk dat je een beha kiest; die niet los zit of afzakt, maar je strak maakt en toch de juiste definitie geeft. Overweeg ook hoge onderbroeken – die helpen je enorm.

2. Shapewear

Shapewear-zwart

Shapewear stopt in principe de onflatteuze bandjes terug in de buik, althans het wekt de illusie. Deze zachte, comfortabele en nauwsluitende onderkleding is er in een heleboel varianten en neemt de volledige controle over je buikstreek. Je kunt gemakkelijk wegkomen met die jurken die voor altijd op je verlanglijstje stonden. Het maakt echt veel verschil!

Er zijn verschillende soorten shapewear kledingstukken die verschillende compressieniveaus hebben om je buik een stukje platter te maken.

3. Lichaamshouding is belangrijk!

Body posture to hide belly fat

We besteden niet veel aandacht aan onze lichaamshouding, maar het wordt tijd dat we dat allemaal wel gaan doen. Als je je niet bewust bent van je ergonomie tijdens het zitten of staan, komt er uiteindelijk nog veel meer bij kijken. Het is bewezen dat een slechte houding de buikspieren verder doet verslappen en opblazen, meer dan wat het al is. Niet alleen voor het dragen van mooie kleren, werken aan je houding is ook anderszins een gezonde oefening. Doe een bewuste inspanning om het wat tijd te geven; je zult de verandering zelf zien. Vergeet niet dat een slungelige houding het alleen maar erger maakt.

4. Kleed je slim aan

Voorbij zijn de dagen dat schreeuwerig en opzichtig zijn hip was. Je stijlvol kleden is waar het nu om draait. Maar eerst moet je je basis op orde hebben. Begrijp je probleemgebieden en je sterke punten. Draag jurken die de aandacht wegleiden van je buik; het kan gewoon een vloeiend ontwerp of patroon zijn dat het voor je doet. Je kunt ook gaan voor jurken die de taille laten zien om je buik te verbergen en jeans met buikwandcorrectie ingebouwd. Je kan het beste wegblijven van nauwsluitende kleding, tenzij je er zeker van bent dat je een bolle buik kunt trekken. Kies wat je tot het middelpunt van de belangstelling wilt maken en kleed je daarnaar.

5. Kleuren, patronen en stoffen

jurk-roze-vrouw

Om te beginnen maken stoffen veel verschil; elke kleur en elk patroon zien er anders uit bij verschillende stoffen. Als je serieus je buikje wilt verbergen, dan raad ik je aan te gaan voor donkere kleuren, vloeiende stoffen, en verticale patronen. Dit is een proof methode die over het algemeen niet mis gaat.

6. Laagjes, laagjes en nog eens laagjes

Laagjes is een andere techniek die alles magisch verbergt en de aandacht verlegd naar ergens anders dan je buik. Laagjes die losgeknoopt zijn geven een belangrijk effect waardoor je langer lijkt.

7. Huidskleurige jurken zijn misschien geen goed idee

Voor mij is het niet erg moeilijk om hiervan af te blijven, omdat ik geen fan ben van iets dat aan het lichaam vastzit, niet dat mijn lichaam dat toelaat. Hoe dan ook, je kunt het beste gaan voor iets met een flow en definitie. Als je lekker in je vel zit en wat je ook draagt, ga je gang – er is geen houden aan!


Outfit Ideeën om je buik te verbergen


Ben je klaar om de jurken te bekijken die buik en love handles verbergen?

1. Tops met randen

Topjes met randjes verleggen de aandacht en verbergen uitstulpingen. Het gaat allemaal om de illusie en het creëren ervan zoals jij het mooi vindt.

2. Verticaal patroon

jurk-verticale-strepen

Verticaal gestreepte jurken zijn voor vrouwen met een buikje een ideale oplossing. In tegenstelling tot de horizontale patronen laten deze je lichaam langer lijken; je lijkt dus slanker dan je gebruikelijke zelf. Zo kun je volop genieten van wat je draagt, zonder je al te veel zorgen te hoeven maken over de slappe buik.

3. Geplooid

fel-geel-geplooide-rok-witte-top

Het is een algemene veronderstelling dat mensen met een wat grotere buik geen rokken kunnen dragen. Dat heb ik ook heel lang gedacht. Ja, als je kiest voor denim of een rok met een kleine taille, zou het moeten lukken. Probeer je effen T-shirts eens te combineren met geplooide rokken; dat maakt veel verschil. Deze rokken beginnen precies op het puntje van je navel, dus combineer het met een topje dat zacht en luchtig is.

4. Tops met gerafelde randen

blauwe top met gerafelde randen

Topjes met gerafelde randen zijn populair. Die gerafelde randen absorberen de aandacht en maskeren de pijnlijk wiebelige plekken. Deze zijn zowel stijlvol als figuur-flatterend. We moeten gewoon leren om rond onze pijnpunten te zweven.

Je kunt ook tops dragen met versierde halslijnen of tops met V-hals om de aandacht te vestigen op de hals en schouders in plaats van op het taille gebied.

5. Donker gekleurde vloeiende jurken

woman in black dress

Het dragen van donker gekleurde jurken om je buik te verbergen zal altijd werken. Als je van een outfit hield en niet zeker weet of het bij je figuur past? Of beducht dat het goed op de buik zal zitten, ga dan met een donkere kleur. Nog beter, als het vloeiend of golvend is.

6. Oversized tops met een broek

fel-roze-oversized-top-korte-spijkerbroek

Dit is niet alleen fool-proof, maar geeft je ook een chique en stijlvolle uitstraling. Neem minstens een maat meer dan je normale maat en combineer het met een slim-fit broek, jeggings of legging. Je kunt ook een top dragen met een tailleband om het buikvet te verbergen. Accessorize om de look af te maken, en je bent ready to go!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *