Het is belangrijk om te begrijpen dat geen enkele crème, hoe veelbelovend ook, wonderen kan verrichten als het gaat om het verminderen van cellulitis of het bereiken van een perfect gladde en heldere huid. Om deze problemen effectief aan te pakken, is het concentreren op fysieke activiteit en huidverzorging de meest impactvolle aanpak. Bij huidverzorging spelen essentiële oliën een onmisbare rol.

Effect van essentiële oliën

cbd-olie-druppels

Op globaal vlak is het effect van essentiële oliën onderzocht: een wetenschappelijke studie vat samen dat u onder andere kunt rekenen op kankerbestrijdende en anti-verouderingsprocessen. Meer dan genoeg reden om een goede lichaamsolie voor zowel uw uiterlijk als innerlijk in uw dagelijkse routine te integreren.

Een waardevolle bondgenoot bij het aanpakken van huidproblemen is het gebruik van lichaamsoliën. Lichaamsoliën hebben namelijk een opmerkelijk vermogen om diep in de huid door te dringen, onzuiverheden te helpen verwijderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Lees hier Ontsluit het geheim van een stralende huid: De kracht van lichaamsoliën – Revita Veda gerust meer over de kracht van diverse lichaamsoliën. Het vinden van een geschikte aromatherapie olie is dan ook een verwenning voor het gehele lichaam. De vraag is echter: welke olie is geschikt?

Aanpak tegen cellulitis en vrije radicalen

olie-huid

Er zijn verschillende oliën met diverse voordelen. In het bijzonder staat de olie van citroenschil bekend om zijn uitstekende vermogen om de bloedcirculatie te stimuleren, wat een belangrijke factor is bij de aanpak van cellulitis. Cellulitis bestaat uit vetophopingen die tegen het bindweefsel onder de huid drukken. Dit leidt ertoe dat het oppervlak van de huid er klonterig en gerimpeld uitziet met putjes of bobbeltjes. Met het verminderen van cellulitis doet u niet alleen plezier aan uw huid, maar het is ook gezonder voor uw gehele lichaam.

De olie van citroenschil is niet alleen goed tegen cellulitis. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat fenolverbindingen in schillen van citrusvruchten, waaronder dus ook citroen, werken als antioxidanten en cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Bij vrije radicalen kunt u denken aan luchtvervuiling en te veel UV-straling. Schillen van citrusvruchten helpen dus tegen schade die daardoor kan ontstaan, waardoor het ook effectief is tegen verouderingsprocessen. Vandaar dat de olie van citroenschil een aanrader is als aanpak tegen cellulitis en vrije radicalen.

Ook is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat voor het effectief verminderen van cellulitis, een massage helpt. Niet alleen vanwege een verbeterde bloedsomloop, maar ook doordat vetcellen kunnen worden herverdeeld (aangezien cellulitis bestaat uit vetophopingen). Om het nog effectiever te maken, kunt u het beste een lichaamsolie gebruiken. Vooral als de olie ook nog eens specifiek gericht is op het aanpakken van cellulitis.

We hebben onderzoek gedaan, verschillende eigenschappen onderzocht en zijn op deze lichaamsolie Clean & Detox Lichaams- & Massageolie – Revita Veda uitgekomen. U kunt deze lichaamsolie zien als een aromatherapie olie, aangezien aromatherapie erop gericht is om essentiële oliën te gebruiken voor therapeutisch voordeel. In deze lichaamsolie zit namelijk ook nog eens de befaamde citroenschil olie. Uit de eerder genoemde onderzoeken is immers gebleken dat dit effectief is tegen cellulitis én bescherming biedt tegen vrije radicalen waar we op dagelijkse basis mee te maken krijgen. Geef uw lichaam de verzorging die het verdient.

Conclusie

Al met al ligt de formule voor succes bij het verbeteren van uw huid in het combineren van beweging en massage met een gespecialiseerde lichaamsolie voor reiniging en ontgifting. Door deze aanpak te integreren in uw routine, kunt u bij consistentie en volharding een gezondere en stralendere huid verwachten. Gun het beste voor uzelf.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *