Chantal Janzen mag zich regenen tot één van de meest bekende persoonlijkheden in de Nederlandse televisiewereld. We kennen haar als televisiepresentatrice, als zangeres en als musicalactrice. De laatste jaren hebben we haar onder meer kunnen zien als presentatrice van The Voice of Holland en bij haar eigen Chantal’s Pyjamaparty. Daarnaast was ze ook deel van het presentatieteam van het Eurovisie Songfestival. We hoeven er dan ook niet omheen te draaien dat Chantal gewoon een graag geziene dame is. Maar in hoeverre durft zij zich echt bloot te geven?

De meest naakte foto’s van Chantal Janzen

Chantal Janzen mag dan geen twintiger meer zijn, dit betekent zeker niet dat zij geen prachtige verschijning is om naar te kijken. We kennen haar niet als iemand die graag uit de kleren gaat, maar er zijn zeker wel mooie foto’s waarin zij veel van haar lichaam laat zien. Ben jij benieuwd naar de meest naakte foto’s van Chantal Janzen? Hieronder vind je een mooie selectie.

Chantal is al meerdere keren uit de kleren gegaan

We kennen Chantal Janzen als een mooie, blonde dame die al een lange carrière achter zich heeft liggen. Ooit was zij het vriendinnetje van Johnny de Mol, maar nu staat zij toch wel bekend als een volwassen vrouw die vooral goed voor haar gezin wil zorgen. In het verleden is Chantal meerdere keren uit de kleren gegaan, en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Het begon allemaal met een naaktfoto van Chantal in haar eigen blad, maar ze is ook wel eens per ongeluk zonder kleren aan gespot.

Naaktfoto in haar eigen blad

Niet iedereen weet het, maar Chantal Janzen heeft haar eigen blad. We kennen natuurlijk meerdere bekende dames van televisie die succesvol een eigen magazine op de markt hebben gebracht, waar ‘Linda’ van Linda de Mol misschien wel het bekendste voorbeeld van is. Chantal heeft nu ook haar eigen tijdschrift, met de naam ‘&C’. In de allereerste editie van dit tijdschrift is een naaktfoto van Chantal Janzen te zien, al moeten we toegeven dat er toch niet heel veel naakt te zien is. Talkshow host Eva Jinek interviewde Chantal voor het blad en voor bij dit interview werd een naaktfoto van Chantal gemaakt. Op de foto is te zien dat Chantal volledig naakt achter een volledig geklede Eva Jinek staat. Eva zorgt er dan ook voor dat het naakte lichaam van Chantal voor een groot deel buiten beeld blijft.

Een bezoekje aan het naaktstrand?

Chantal Janzen heeft ook onbewust voor wat opschudding gezorgd op Instagram, waardoor zij werd ‘beschuldigd’ van het bespioneren van mensen op het naaktstrand. Het mag dan ook duidelijk zijn dat Chantal zelf op de foto wél kleding draagt. Ze was op dat moment vakantie aan het vieren in het buitenland en wilde eigenlijk gewoon een leuke vakantiefoto delen met haar volgers. Dit pakte anders uit, vooral omdat Chantal zich er blijkbaar niet van bewust was wat er op de achtergrond te zien was. Op de foto is het gezicht van Chantal close-up te zien. Zij draagt een zonnebril. Achter haar is vooral een rotspartij te zien, maar als je goed kijkt, dan liggen er naakte mensen tussen deze rotsen. Iemand reageert op de post door te vragen of zij deze mensen op het naaktstrand aan het bespioneren is, wat zorgt voor veel hilariteit en meer dan 600 likes.

Een naaktshow voor de buren in Italië

Als Chantal op vakantie is, dan heeft zij er niet zo veel moeite mee om wat meer bloot te laten zien. Zij wordt in het buitenland immers toch niet herkend. Dit heeft niet al te lang geleden geresulteerd in een flinke blunder. Chantal wilde haar familie ‘verrassen’ door ineens compleet in haar nakie tevoorschijn te springen tijdens de vakantie in Italië. Het idee was om naakt op het balkon te verschijnen, boven het terras waar haar familie zat. Zo gezegd, zo gedaan… maar vergeten te controleren voor wie het balkon nog meer zichtbaar was. Het bleek namelijk dat de buren van het vakantieverblijf ook van de show konden mee genieten, en daar had Chantal geen rekening mee gehouden. Overigens kon zij zelf erg lachen om deze blunder.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *