Ik denk dat het duidelijk is wat mannen niet aantrekkelijk vinden, maar wat vinden mannen wel aantrekkelijk bij vrouwen? Alle mannen willen een vrouw vinden die deze 17 onweerstaanbare eigenschappen heeft:

1. Optimisme

Niets is meer sexy dan een persoon met het vermogen om het glas half vol te zien, in plaats van half leeg.

2. Kalmte

Voor het grootste deel zijn drama queens meestal vrouwen. En uitgaan met een drama queen betekent veel geroddel, impulsieve beslissingen, emotionele gesprekken en drama in haar en jouw leven. Mannen geven de voorkeur aan een vrouw die kalm en ontspannen kan blijven.

3. Loyaliteit

Geen mens op aarde wil verraden worden. Als een man een vrouw ontmoet, kijkt hij naar de manier waarop ze zich gedraagt en de mensen van wie ze houdt respecteert. Als ze slecht spreekt over haar vrienden of vertelt dat ze ziek is zodat ze tijd met haar vriend kan doorbrengen in plaats van met hen uit te gaan, gelooft hij misschien niet dat ze te vertrouwen is.

4. Intelligentie

man-werken-laptop-zakelijk-business

Mijn neef ging eens uit met een uiterst aantrekkelijke vrouw. Ze gingen maar één keer uit, en toen verloor hij zijn interesse volledig. Ik vroeg hem wat er gebeurd was, en hij vertelde me dat hij niet kon uitgaan met iemand die niet eens de naam van de huidige vice-president van het land kende.

Het klinkt misschien extreem, maar dat is het niet. Een intelligente vrouw toont ambitie, bewustzijn en kent persoonlijk de waarde van onderwijs.

5. Meelevend

Het is gemakkelijk om in de gewoonte te vervallen om altijd meer te willen of te eisen. Als we ons concentreren op onze eigen behoeften, vergeten we anderen te begrijpen. Een meelevende vrouw is iets waar alle mannen naar op zoek zijn.

6. Zorgzaam

Instinctief voelen mannen en vrouwen zich aangetrokken tot mensen die mogelijk voor hen kunnen zorgen als er in de toekomst iets zou gebeuren. De meeste vrouwen worden al met dat instinct geboren, maar weinigen tonen het.

7. Netheid

Schoonheid is meer dan make-up en een mooi kapsel. Mannen vinden vrouwen aantrekkelijker als ze netjes en schoon zijn. Mannen vinden vrouwen die lekker ruiken, die schoon haar en een gehydrateerde huid hebben aantrekkelijker dan een gezicht dat perfect bedekt is met make-up.

8. Discipline

Het ouderschap is al een moeilijke klus, maar het wordt nog moeilijker gemaakt met een gebrek aan discipline. Mannen zoeken een vrouw die de regels van het huishouden handhaaft en helpt het goede gedrag van hun kinderen te versterken.

9. Oprecht

knappe-man

In de wereld van vandaag is het gemakkelijk om ons picture perfect leven op sociale media te zetten, maar een echte man zoekt een vrouw die oprecht is. Het is een moeilijk te vinden kwaliteit, maar is buitengewoon aantrekkelijk als je die eenmaal ontdekt hebt.

10. Volwassenheid

Volwassenheid heeft niets te maken met de leeftijd van een persoon. Mentale en emotionele volwassenheid is een kwaliteit waar alle mannen naar op zoek zijn, want niemand heeft tijd om met een kinderachtige vrouw te daten.

11. Punctualiteit

Niemand houdt ervan om te wachten. De meeste mannen begrijpen dat de meeste vrouwen meer tijd nemen om zich klaar te maken, maar een vrouw die punctueel is laat zien dat ze ieders tijd respecteert.

12. Het vermogen om los te laten

Het is goed om te vechten voor wat je wilt in het leven, maar wijsheid ligt in ons vermogen om te weten wanneer het tijd is om los te laten wat we niet kunnen hebben.

13. Respectvol

Respect voor hemzelf en voor anderen is een eigenschap die alle mannen aantrekkelijk vinden.

14. Liefdevol

man-vrouw-boot-water-koppel

Niemand wil in een relatie zitten waarin hij geen liefde voelt.

15. Creativiteit

Creativiteit is in dit geval niet het vermogen van een vrouw om te knutselen en Pinterest-projecten na te maken. Eerder is haar vermogen om het leven op een nieuwe en spannende manier te benaderen. Het type creativiteit waar mannen naar op zoek zijn. Een man wil een vrouw die hem kan helpen unieke oplossingen te bedenken voor de problemen van het leven.

16. Romantisch

Het is logisch dat zowel mannen als vrouwen op zoek zijn naar een partner die op zijn minst een beetje romantisch is. Het is fijn om het gevoel te hebben dat die vonk er altijd zal zijn omdat je partner iemand is die graag bloemen mee naar huis neemt en romantische uitjes plant.

17. Vriendelijkheid

Als je een man vraagt waarom hij van zijn vrouw houdt, zegt hij misschien hoe ze met iedereen vrienden maakt of hoe ze iedereen met respect en vriendelijkheid behandelt. Niets is verleidelijker dan nederigheid en het vermogen om iedereen met evenveel respect te behandelen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *