Tienduizenden gillende tienermeisjes hopen elk concert weer oogcontact te kunnen maken met Flemming. De knappe zanger is razendpopulair met zijn popmuziek en scoorde al diverse hits. Tijd om zijn privéleven eens goed onder de loep te nemen. Hier lees je alles over Flemming!

Jeanne Elferink is de vriendin van Flemming

In zijn eerste grote hit “Amsterdam” zingt Flemming over meisjes alsof hij de ideale minnaar is, wat de vraag oproept of dit bluf is of op waarheid berust. Flemming heeft in ieder geval een relatie. Zijn vriendin is Jeanne Elferink. Dat wilde hij lang geheim houden, aangezien hij wilde dat fans hem waarderen om zijn muziek en niet om zijn persoonlijkheid.

Jeanne-Elferink-3.jpg

Jeanne-Elferink-vriendin-flemming.jpg

Jeanne, geboren in Tubbergen, studeerde Gezondheidswetenschappen in Maastricht en rondde recent een master Health Food Innovation Management af. Tijdens haar studie werkte ze als serveerster en later werd ze afdelingsassistent bij het Maastricht UMC. Haar afstudeerstage deed ze bij Healthy Fridge als stagiair R&D assortiment. De relatie van Flemming en Jeanne blijft grotendeels privé, maar geruchten over spanningen en overspel doen de ronde. Daarover lees je hier meer.

Jeanne Elferink is de vriendin van Flemming

Leeftijd van Flemming

Flemming, wiens volledige naam Flemming Viguurs is, werd geboren op 05 april 1996. Dat maakt hem momenteel 28 jaar oud. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft hij al een indrukwekkende carrière opgebouwd in de muziekwereld. Dat ging echter niet altijd zonder slag of stoot. Flemming gaf bij Jinek aan in zijn jeugd gepest te zijn. “Ik heb het geluk gehad dat ik nooit echt in elkaar ben geslagen, maar je hebt heel veel vormen van pesten. Toen ik in musicals ging spelen, was het homo dit, homo dat. Terwijl ik alleen maar met mijn droom bezig was.”

flemming-verjaardag.jpg

Hoe heet Flemming echt?

De echte naam van Flemming is Flemming Freddie Viguurs. Hij heeft dus officieel een dubbele voornaam, maar zijn roepnaam is Freddie. Voor zijn artiestenbestaan kwam Flemming dan wel weer erg van pas. Dat is natuurlijk een stuk meer catchy dan Freddie. Hij is vernoemd naar de zanger van Queen Freddie Mercury. Dan is het natuurlijk geen wonder dat je een succes wordt in de muziekwereld.

Flemming-mtv-awards.jpg

In een Vlaams radioprogramma werd Flemming gevraagd naar zijn bijzondere voornaam. “Vind je dat bizar, ja?”, zei hij. “Ik heb die voornaam in ieder geval ook nog nooit bij iemand anders gehoord. Wel als achternaam. Maar het is Deens, het komt uit Denemarken. Mijn ouders kenden het van een geboortekaartje dat ze hadden gekregen.”

Waar komt Flemming vandaan?

Flemming is geboren in ‘s-Hertogenbosch, maar is ook deels opgegroeid in Vught, een dorp in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Al op jonge leeftijd ontdekte Freddie zijn passie voor muziek. Daardoor nam hij deel aan diverse musicals als Ciske de Rat (als Ciske) en Kruimeltje. In zijn middelbareschooltijd zat hij op het Elde College in Sint-Michielsgestel, waarna hij de theateropleiding in Eindhoven ging volgen, gevolgd door de Rockacademie van Fontys in Tilburg.

flemming-2.jpg

De opkomst van Flemming

Flemming’s muzikale carrière begon al op jonge leeftijd. Hij was lid van verschillende bands en nam deel aan tal van talentenjachten. Zijn doorbraak kwam echter toen hij besloot solo te gaan. Hij wist al snel de aandacht te trekken van zowel het publiek als de muziekcritici. Zijn debuutsingle “Amsterdam” werd een grote hit en zette hem op de kaart als een van de meest veelbelovende talenten van Nederland. Sindsdien heeft hij meerdere succesvolle singles uitgebracht en is hij een graag geziene artiest op festivals en in muziekprogramma’s.

flemming-3.jpg

Flemming’s muziekstijl is een mix van pop, rock en folk, met invloeden van zowel Nederlandse als internationale artiesten. Hij noemt onder anderen Ed Sheeran, John Mayer en Bløf als enkele van zijn muzikale invloeden. Met zijn groeiende populariteit en toenemende aantal fans, is de toekomst van Flemming veelbelovend. Hij werkt voortdurend aan nieuwe muziek en is vastbesloten om zich verder te ontwikkelen. Flemming heeft ook plannen om meer internationaal op te treden, in de hoop zijn muziek over de Nederlandse grenzen heen te brengen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *