Erling Haaland is een uitzonderlijk voetbaltalent met Noorse roots. Dat hij zo goed is in voetbal is geen verrassing, want hij is de zoon van de welbekende oud-voetballer Alf-Inge Hàland. Zijn voetbalcarrière begon in Noorwegen toen hij zijn eerste profcontract tekende bij Bryne FK. Na zijn debuut werd hij al snel overgenomen door andere grote clubs, zoals Borussia Dortmund en Manchester City, waar hij tot nu toe nog steeds speelt. Door zijn hoge salaris die hij van de clubs heeft gekregen is de jonge Noorse voetballer van 23 jaar oud inmiddels een multimiljonair. Maar scoren doet hij niet alleen op het veld, want hij heeft sinds vorig jaar ook een nieuwe vriendin aan de haak geslagen!

Wie is de vriendin van Haaland?

De vriendin van Haaland is de Noorse jongedame, Isabel Haugseng Johansen. Ze is 19 jaar oud en ze is een influencer met 34,8k volgers op Instagram. Het stel deelt amper iets over hun privéleven, maar na wat onderzoek hebben we toch een aantal interessante feitjes kunnen vinden over de knappe Isabel. Zo is ze net zoals haar vriend ook bezig met voetbal. Ze voetbalt bij een Noorse club, genaamd ‘Bryne Fotballklubb’.

Hoe heeft Haaland zijn vriendin ontmoet?

Haaland kent zijn vriendin al een lange tijd en ze hebben dezelfde geboorteplaats. Hoe ze elkaar precies hebben ontmoet is niet bekend, maar ze hebben elkaar wel in de voetbalwereld ontmoet. Ze begonnen als vrienden, maar op een dag sloeg de vonk over tussen de tortelduifjes. Dit is hoogstwaarschijnlijk in de tijd gebeurd toen Haaland zat in zijn Dortmund-periode. Dat ze dolgelukkig zijn, blijkt, want een anonieme bron had het volgende gezegd over het liefdesleven van Haaland: ‘Erling heeft de wereld aan zijn voeten en vrouwen staan in de rij om zijn partner te zijn, maar hij is een zeer nuchtere man en het is volkomen logisch dat hij samen is met een meisje uit zijn geboorteplaats die hij al jaren kent. Je moet de mensen in je leven kunnen vertrouwen en je gewoon op voetbal kunnen concentreren’.

Isabel-Haugseng5.jpg Isabel-Haugseng-4.jpg Isabel-Haugseng-3.jpg Isabel-Haugseng.jpg

Isabel-Haugseng-5.jpg

Isabel-Haugseng-2.jpg

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *