Waar het vroeger voor mannen vooral bleef bij een mooi horloge, worden er tegenwoordig steeds meer soorten sieraden gedragen. En waarom zou je het ook houden bij een horloge als je je outfit echt af kan maken door een stoere ketting toe te voegen of armband die mooi past bij dat horloge. We zien dat er ook steeds meer heren sieraden verkocht worden, waardoor je voor elke stijl wel iets passends kan vinden.

  • Stoer

Een van de sieraden trends die het meest door mannen gedragen wordt zijn toch de stoerdere sieraden van staal. Hierin kan je gaan voor een heren ringen of een schakelarmband of ketting. En je hoeft het niet eens bij één item te houden, het combineren van bijvoorbeeld twee schakelkettingen van verschillende lengtes kan een stoere aanvulling zijn op een simpele outfit.

zilveren-armbandblauwe-leren-armband

  • Klassiek

Als klassieker sieraad wordt vaak gekozen voor een materiaal als zilver of goud. Dit zijn sieraden die je eigenlijk elke dag wel kan dragen en die goed passen bij verschillende soorten outfits. Een zilveren heren armband geeft net een stoere look aan je casual outfit maar kan ook heel goed gecombineerd worden met een mooi horloge als je wat netter gekleed bent.

  • Sportief

smartwatch-leren-bandzilveren-band-smartwatch

Voor de sportieve stijl blijven we toch vooral bij de horloges, dit kan met een horloge zijn die door een rubberen band een sportieve uitstraling heeft maar je kan ook kiezen voor een smartwatch. Met een smartwatch kan je in het dagelijks leven Γ©n tijdens je workouts informatie bijhouden zoals je calorieverbruik, de gezette stappen en afgelegde kilometers. Naast de looks is deze dus ook echt functioneel voor mannen met een actieve levensstijl.

  • Persoonlijk

Je draagt een sieraad natuurlijk omdat jij het mooi vindt, maar soms hebben sieraden ook een bijzondere betekenis. Als je graag een echt persoonlijk sieraad draagt kan dit op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een zegelring te laten graveren met initialen, een bijzondere datum in je horloge te laten zetten of de naam van een naaste in een plaatarmband.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *