De Chinese technology gigant Huawei is een leider in de smartphone business, maar daarnaast heeft Huawei wonderen verricht op het gebied van wearables.

Huawei lanceerde zijn eerste horloge in 2015. De huawei nieuwste modellen van hebben hun wearables gebouwd met een minimalistisch ontwerp, een lange batterijduur en betrouwbare fitness-tracking. Er zijn een aantal opties beschikbaar in de markt.

Hoe maak je de juiste wearable af?

huawei-Watch GT3 PRO

Er zijn meerdere vereisten en functies die een persoon wil krijgen in een wearable die hij wil afronden. Veel van de apparaten die door het bedrijf Huawei worden geleverd, hebben ronde vormen en hebben een vergelijkbare esthetiek. Er zijn weinig veranderingen in de apparaten.

Als je uitkijkt naar een professioneel fitnessapparaat, een sportschool genoot, een hardlooptrainer, een algemene smartwatch of een lichtgewicht fitnesstracker, moet je op een paar dingen letten.

Hardlopers moeten op zoek naar ingebouwde GPS. De meeste Huawei-horloges hebben het. Gym Freaks moeten uitkijken naar sportmodi, een aantal fitness sensoren en spO2-trackers tot een betrouwbare hartslagsensor,

Huawei-wearables zitten boordevol al deze functies om u te helpen al uw fitnessactiviteiten nauwkeurig bij te houden, en daarom zijn ze erg beroemd onder gebruikers van fitness horloges.

De beste Huawei-smartwatches

huawei-watch-gt-3-fiets

  1. De Huawei Watch 3 Pro is een van de beste Huawei Smartwatches. Het onlangs gelanceerde vlaggenschip model van het bedrijf zit vol met een opgefrist en verfijnd ontwerp boordevol HarmonyOS.
  2. De Huawei Watch GT3 is het beste draagbare apparaat dat door het bedrijf wordt aangeboden. Het mist het comfort van zijn rivalen, maar zit boordevol een zeer krachtige batterij binnen een zeer betaalbare prijsklasse.
  3. Huawei Watch GT2 Pro is gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en wordt opgeladen via de functie voor draadloos opladen.
  4. De Huawei GT2 E is een van de best betaalbare smartwatches voor alle actieve gebruikers. Het middenklasse horloge heeft een paar ontwerp aanpassingen waardoor het een betere koop is voor alle sportschool freaks in vergelijking met de standaard Watch GT 2.
  5. De Huawei Band 6 is de best verkochte fitnesstracker die door Huawei is geïntroduceerd. Het apparaat is goedkoop, compact en heeft een groot aantal functies voor het volgen van de gezondheid.
  6. De Huawei Watch Fit zit boordevol een verbazingwekkend groot AMOLED-scherm. De pasvorm van het horloge gaat gepaard met de meeste fitness-trackingfuncties die zijn geërfd van zijn ronde broers en zussen, maar is beschikbaar tegen een relatief lage prijs.

Een snelle blik op Huawei Watch 3 Pro en waarom je het zou kopen

Sinds 2015 zit de Chinese techgigant Huawei in het wearables-segment. Met alle modellen heeft Huawei de normen verhoogd door elke keer nieuwe functies te introduceren.

Onlangs werd de Huawei Watch 3 gelanceerd en het was een van de beste draagbare apparaten op de markt.

Het apparaat is uitgerust met een 48 mm-gezicht en een 1,47-inch 60Hz OLED-scherm. Het apparaat zit boordevol met alle eersteklas tracking functies van het bedrijf, en het belangrijkste is dat het apparaat draait op het HarmonyOS-besturingssysteem, waardoor de gebruiker een zeer aangename gebruikersinterface krijgt.

Als u dit artikel leest, kunt u het horloge kiezen dat bij uw specifieke behoeften past.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *