Jorien ter Mors is 34 jaar oud en ze komt uit Enschede. Ze is een voormalig langebaanschaatsster en ze heeft indrukwekkende prestaties laten zien binnen haar carrière. Zo is de eerste vrouw die ooit die medailles heeft gewonnen voor twee verschillende sporten tijdens dezelfde Winterspelen. Dat is nogal wat! Ook heeft ze de Nederlandse allround titel behaald in 2013. Tijdens deze periode zat ze in een moeilijke tijd, want haar vader kwam rond deze tijd te overlijden. Hij was haar grootste supporter. Maar in 2022 heeft ze afscheid genomen van haar carrière en is ze begonnen met een andere uitdaging. Ze werkt als brandweervrouw en tv-analist. Daarnaast heeft ze het druk met haar relatie, waar we nu dieper op ingaan.

De relatiestatus van Jorien ter Mors

Jorien-ter-Mors-en-jeroen-le-duc-1.jpg

 

Jorien-ter-Mors-en-jeroen-le-duc-4.jpg

Jorien ter Mors is sinds 2017 getrouwd met Jeroen Le Duc. Ze hebben elkaar leren kennen in 2015 via Tinder en na twee jaar in een relatie te zitten waren ze klaar om de volgende stap te zetten. Jeroen heeft Jorien ten huwelijk gevraagd toen ze samen in Gambia waren. Jeroen nam haar mee op een wandeling naar het strand. Ze vertelde dat de zon al onder was en dat ze de sterren helder in de lucht zag. Tijdens dit romantische moment besloot Jeroen om op zijn knieën te gaan. En ze zei uiteraard gelijk het ja-woord! Maar de bruiloft verliep niet, zoals gepland. Ze was druk bezig met de voorbereidingen, maar door omstandigheden moest ze de bruiloft annuleren. Ze had namelijk gedoe met ‘iSkate’. Dit bedrijf had financiële problemen en Jorien moest nog tienduizenden euro’s van de organisatie krijgen. Maar dit kreeg ze niet op tijd. Daarom konden ze hun bruiloft op dat moment niet financieren, maar ze zijn nu gelukkig wel getrouwd.

Heeft Jorien ter Mors kinderen?

Jorien-ter-Mors-en-jeroen-le-duc.jpg

Jorien ter Mors en Jeroen Le Duc hebben nog geen kinderen en Jorien heeft ook duidelijk gezegd dat ze niet van plan is om een kind op de wereld te zetten. Haar zus is vorig jaar overleden aan een spierziekte en zij is ook drager van het gen. Om deze reden heeft ze haar kinderwens ook achter zich gelaten. Ze zei namelijk dat er een grote kans is van 80% dat haar kinderen ook deze spierziekte kunnen krijgen. En ze heeft hier al een nare ervaring aan overgehouden toen haar zus aan deze ziekte leedt. ‘Verschrikkelijk met opgroeien. Altijd naar het ziekenhuis’, aldus Jorien ter Mors. Jorien is wel een bonusmoeder, want haar man heeft wel een kind.

Jorien-ter-Mors-en-jeroen-le-duc-2.jpg

Jorien-ter-Mors-en-jeroen-le-duc-3.jpg

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *