Kelly Mexy is een populaire verschijning op sociale media. Ze heeft op Instagram inmiddels 104.000 volgers en op TikTok een veelvoud daarvan. Kelly groeide op in Amersfoort maar verbleef tijdens haar jeugd ook regelmatig in Thailand. Toen ze volwassen werd vertrok ze naar Amsterdam, volgens eigen zeggen omdat ze in Amersfoort regelmatig in contact kwam met mensen die niet goed voor haar waren. Ze werkte een tijdje in een kliniek waar fillers en botox werden gezet, maar inmiddels kan ze leven van haar werk als influencer en het doen van gesponsorde campagnes. Overigens zette Kelly Mexy niet zelf die fillers, ze werkte bij de kliniek instituut als receptioniste.

Filmpjes met haar katten

Kattenfilmpjes zijn op internet mateloos populair. Als je er op zoekt dan vind je er honderdduizenden. Kelly Mexy heeft ook katten en ook die figureren regelmatig in haar video’s. Haar twee katten Lexy en Mexy zijn op die manier ook al aardig beroemd geworden. Regelmatig laat Kelly Mexy, die haar ‘artiestennaam’ dus van één van haar katten heeft geleend, zien hoe gezellig ze het heeft met haar twee huisgenootjes. Zij deelt haar leven momenteel alleen met haar katten, want aan een 5 jaar durende relatie kwam in 2022 een einde.

De avonturen van Kelly Mexy

Kelly Mexy oogst vooral veel waardering voor haar komische video’s die ze deelt op TikTok. Ze zoekt nu ze in Amsterdam woont de gekste situaties op om die vervolgens te filmen. Zo zien we haar onder meer dansen met een dakloze. Sinds ze haar besloot om haar brood te gaan verdienen als influencer heeft ze alle tijd om leuke onderwerpen te bedenken voor haar video’s en dat lukt haar tot nu toe heel goed. Daarnaast maakt ze ook video’s in opdracht. Hierin promoot ze producten waar ze uiteraard leuk voor betaald krijgt.

De vakkenvullers van Albert Heijn

Kelly Mexy kreeg bekendheid op TikTok, waar ze inmiddels ruim 325.000 volgers heeft, door hilarische filmpjes over de vakkenvullers bij de Albert Heijn vestiging waar ze regelmatig haar boodschappen doet. Ze filmde het personeel tijdens hun werk en dan hadden ze altijd dolle pret. Volgens eigen zeggen heeft ze er een paar leuke vriendschappen aan over gehouden. Dat de video’s viral gingen op TikTok was mooi meegenomen, want daardoor kan Kelly Mexy nu haar geld verdienen met iets wat ze heel leuk vindt, namelijk kolderieke en hilarische filmpjes maken en die delen met haar volgers op zowel Instagram als TikTok.

Boulimia

Het is niet altijd feest in de video’s van Kelly Mexy. Soms is ze bloedserieus. Die kant van haar zien we als ze het heeft over haar eetstoornis boulimia waar ze maar liefst 8 jaar lang mee kampte. Kelly Mexy is heel openhartig over deze moeilijke periode in haar leven. Dit zorgt ervoor dat ze regelmatig berichten krijgt van mensen die aan boulimia lijden of er in het verleden mee te maken hebben gehad. Ze vindt het belangrijk om mensen die hier mee kampen tot steun te zijn, ook al is ze slechts ervaringsdeskundige.

Wat is de leeftijd van Kelly Mexy?

Kelly Mexi is op dit moment 33 jaar oud.

Zoenen met 17-jarige jongen

In maart 2022 lag Kelly Mexy flink onder vuur. Ze zou hebben gezoend met een jongen van 17. Verboden is dit natuurlijk niet, maar toch kreeg zij er duizenden negatieve opmerkingen over op haar socials. Het was de ex-vriendin van de minderjarige jongen die een video verspreidde waarop te zien zou zijn hoe de twee zoenend op een terras zaten. Eerder hadden ze volgens deze ex afgesproken in de sportschool. Toen de negatieve reacties uit de hand liepen voelde Kelly Mexy zich genoodzaakt om te reageren. Ze verklaarde dat ze met een paar vriendinnen op het terras zat en daar de bewuste jongen ontmoette. Ze hebben elkaar begroet en kort gesproken. Mee is er niet gebeurd, aldus de influencer. Ze was volgens eigen zeggen erg uit haar doen door de vele reacties en heeft het er een tijd flink moeilijk mee gehad.

FHM 500

@kellymexy

Antwoorden op @boeie its not that deep, got tips for days 🫶🏽

♬ original sound – spedupcaribbean

Dat Kelly Mexy een knappe verschijning is, daar zijn inmiddels heel wat mensen achter gekomen. Haar foto’s op Instagram in bikini krijgen steevast duizenden likes. Hierdoor belandde ze in 2022 voor het eerst in de FHM 500 van knapste Nederlandse dames. Dat was vervolgens aanleiding voor een officiële FHM shoot met fotograaf Annick Meijer. Na de shoot liet ze aan FHM weten dat het heel goed met haar gaat en dat ze op dat moment onderweg was naar Marrakesh voor een persreis. Ze werd gevraagd naar haar liefdesleven maar daarover liet ze niets los. ‘Ik ben altijd verliefd’ , zei ze tegen de verslaggever van FHM. En nee, ik zit niet op dating apps, want ik moet iemand echt in de ogen kijken om te ontdekken of er meer is dan alleen maar iemand aardig vinden. Ze droomt ervan om ooit 3 Op Reis te mogen presenteren en laat weten dat ze dol is op kerst. Dan organiseert ze altijd iets leuks voor haar vriendinnen.

Bekijk de meest naakte foto’s van Kelly Mexy

Kelly Mexy mag er zeker zijn. Dat kun je beoordelen als je deze sexy foto’s bekijkt. Ook als ze niet samen met haar katten poseert maar in een spannende outfit verdient ze duizenden likes. Kelly Mexy is het dus zeker waard om te volgen op TikTok en Instagram.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *