Mannen verouderen niet zo snel als vrouwen, wist je dat? Door hun aantrekkingskracht, persoonlijkheid en uiterlijk blijven ze lang bezig met werk, vooral met het veroveren van rollen in de entertainment.

Welkom in de wereld waar knappe hunks ook hun plaats hebben in de wereld waar de schoonheid van vrouwen overmatig gecommercialiseerd is. Iedereen is gefascineerd door de knappe persoonlijkheden van charmante mannen, ongeacht hun leeftijd, want deze exclusieve eigenschap geeft zelfs senioren in de industrie iets om zich goed over te voelen. De knapste mannen ter wereld krijgen erkenning door de liefde van hun fans.

De knapste mannen ter wereld zijn ook het meest geliefd en krijgen veel complimenten voor mannen. Ze mogen dan tot verschillende vakgebieden behoren, maar hun succes heeft nooit arrogantie gecreëerd. Ja, ze zijn nederig omdat ze weten dat hun harde werk en de liefde van hun fans hen zoveel respect hebben opgeleverd. Laten we nu de lijst eens bekijken:

1. Brad Pitt

Een paar opvallende eigenschappen dragen bij aan de aantrekkelijkheid van een persoonlijkheid. Terecht, dankzij de expressieve ogen en de diepe stem van niemand minder dan Brad Pitt, die van hem een behoorlijk knappe man maken. Als 50 plus acteur heeft hij een rol gespeeld in diverse kaskrakers als Fight Club, Inglorious Basterds, Troy, enz.

Hij is nooit gestopt met het publiek te betoveren, en hij is beloond met 2 Golden Globe Awards en een Academy Award voor de rol in “Once Upon a Time in Hollywood. Hij werd voor de rol uitgeroepen tot de beste bijrol.

2. Leonardo DiCaprio

Gezien de knapste mannen ter wereld, wanneer een geweldig uitziende persoonlijkheid en zelfs een “goedhartige” persoon samengaan, dan is dat sterrendom in de echte zin van het woord.

Hij behoort tot de knapste mannen ter wereld, die wereldwijde bekendheid heeft verworven met de film “Titanic”, gevolgd door vele andere zoals “Catch me if you can; enz. Zijn beroemde ‘Titanic pose’ ligt nog vers in het geheugen.

3. Robert Pattinson

Robert Pattinson, een Hollywood-acteur, is de grootste hartenbreker. Hij werd ook opgenomen in de Forbes-lijst van de 100 machtigste personen ter wereld. Hij heeft in verschillende films gespeeld, populaire zoals Harry Potter, Tenet, enz. en is vele malen onderscheiden voor zijn werk en gratie.

4. Chris Hemsworth

Hollywood biedt de poort naar roem en erkenning voor degenen die het verdienen, en Chris Hemsworth is daarop geen uitzondering. Hij werd populair door de populaire sciencefiction Star Trek; hij is de levensechte ‘Thor’ geboren op 10 augustus 1983. Het succes van Thor gaf hem populariteit en een plaats in de harten van de mensen. Hij staat in de top 30 van knapste mannen wereldwijd en behoort tot de best betaalde acteurs wereldwijd.

5. Henry Cavill

Een acteur als Henry Cavill kan met zijn statuur gemakkelijk de harten van de fans winnen, dankzij de rollen die hij met perfectie speelt. Zoals die van “Geralt of Riyia” in de Netflix-serie “The Witcher,” enz. Zijn gelaatstrekken, vooral de brede kaaklijn, geven hem een ander charisma. Een knappe man is het best gekleed, en Henry Cavill werd evengoed opgenomen in de lijst van 50 best geklede Britse mannen, gepresenteerd door GQ.

6. Bradley Cooper

Als vrouwen bekend staan om hun schoonheid, staan mannen bekend om hun charme en charisma. Bradley Cooper komt verder in de lijst van knapste mannen ter wereld. Hij kreeg wereldfaam door zijn rol in “The Hangover Film”.

Naast zijn acteervaardigheden is hij begaafd met een stem die hij leende aan “Avengers: Infinity Wars” en “Guardians of the Galaxy”. Het publiek wordt alleen al gek bij het zien van hun favoriete acteur, die ze respecteren en hoogachten, en die hij een speciaal plekje in hun hart heeft gegeven.

7. George Clooney

Wanneer er een combinatie is van ‘prestatie’ en een ‘aangename persoonlijkheid’, is het resultaat een ongelooflijk magnetisme dat gewoon ‘WOW’ is. Hij heet George Clooney en heeft een aantrekkelijke glimlach. Ook al is het moeilijk uit te leggen, toch is het niet moeilijk er een te vinden in de lijst van de knapste mannen ter wereld. Ondanks het feit dat hij meer dan 60 jaar oud is, is zijn charme onweerstaanbaar. Hij heeft drie golden globe awards gewonnen, samen met twee academische prijzen.

8. Kim Tae-Hyung

Wat zijn de criteria om opgenomen te worden in de lijst van de knapste mannen ter wereld? Nou, degene die positief is, slim, en voldoende tijd en moeite kan geven om toonbaar en aantrekkelijk te zijn. Hij is Kim Tae-Hyung, een acteur, zanger, componist en platenproducent. Hij is een multi-tasker die gepassioneerd werkt. Meteen na het begin van zijn muzikale carrière in 2013 begon hij grote populariteit te verwerven met melodieuze liedjes als “Even If I Die It’s You” en “Scenery”.

9. Antoine Griezmann

Het charisma van de knapste man ter wereld gaat verder dan de amusementsindustrie, want dit keer gaat het om een Franse voetballer. Zijn beroemde stint omvat het maken van 4 doelpunten in de 2018 FIFA World cup om een overwinning voor zijn land te registreren.

Hoe zou je reageren als je ondanks sterrendom nederig bent? Nou, het is een nobel karakter dat weinigen lang kunnen dragen. Hij is niemand minder dan Antoine Griezmann, die er goed uitziet en down to earth is.

10. Hugh Jackman

Hugh Jackman is een Australische acteur, producent en zanger die de Golden Globe en Grammy awards heeft gewonnen. Geboren op 12 oktober 1968, zal zijn bijdrage aan de industrie altijd in ieders geheugen gegrift staan.

Zijn diensten kunnen immers zeker het soort ernst benadrukken dat hij had toen hij 18 lange jaren ‘Wolverine’ speelde. Dit geeft genoeg aan dat hij een held is die zijn vaardigheden, capaciteiten en technieken gaf om de industrie met sprongen te laten groeien.

11. Tom Holland

Grootheid komt met nederigheid, en aantrekkingskracht komt van knap zijn; als die twee eigenschappen samengaan, is het resultaat Tom Holland. Zijn carrière begon op jonge leeftijd met acteren en heeft levenslange populariteit gegeven met voortreffelijk en schitterend acteerwerk in films als “Spider-Man”, Infinity War, en nog veel meer. Hij staat op de lijst van de knapste mannen ter wereld omdat hij een gratie heeft die moeilijk over het hoofd te zien is.

12. Tom Cruise

Een succesvol persoon is een inspiratiebron omdat hij motiverende verhalen heeft om praktisch te delen en als hij knap is, draagt dat bij aan “Slimheid met een brein”. In het verlengde daarvan ligt Tom Cruise. Hij is geboren op 3 juli 1962.

Behalve dat hij op de lijst van de knapste mannen ter wereld staat, is hij ook een van de best betaalde acteurs in Hollywood. Hij heeft de Hollywood-industrie vele jaren gegeven, dankzij de liefde die hij van het publiek terugkreeg toen hij drie Golden Globe Awards in de wacht sleepte. Het soort charmante persoonlijkheid dat hij heeft kan iedereen zeker concurrentie geven.

13. Chris Evans

Bepaalde acteurs worden geassocieerd met het meest diepgaande en gedenkwaardige werk. Zo associëren we Chris Evans onmiddellijk met zijn rol als Captain America. Zijn lachende gezicht en blauwe ogen hebben een onmiddellijke band en acceptatie bij de fans.

Hij is een hartenbreker van Hollywood en heeft een humor waar mensen van houden. Hij kreeg veel bekendheid door de film “The Fantastic 4” zoals die ook alom erkend werd. Hij heeft een ontegenzeggelijk fictieve charme en daarom behoort hij tot de top 30 van knapste mannen ter wereld.

14. Idris Elba

Gezien de lijst van ’s werelds top 30 knapste mannen verdient Idris Elba een plaatsje omdat zijn uiterlijk onweerstaanbaar is. Als Engelse acteur weet hij de harten van mensen te veroveren door zijn charmante persoonlijkheid en geestverruimende vaardigheden.

Zijn stint in films als Thor: The Dark World heeft een enorme rage gekregen, die moeilijk over het hoofd te zien is. Hij is een acteur met hersens en begon meteen in zijn beginfase met acteerles, waar hij optrad bij het National Youth Theater in Londen.

15. Zac Efron

Wie kan de persoonlijkheid over het hoofd zien van een knappe hunk die tevens een hartenbreker is van miljoenen? Ja, hij is niemand minder dan Zac Efron. Hij is een multi-tasker die niet alleen in films maar ook op televisie de basis heeft versterkt. Zijn intelligente moves hebben van hem een legende gemaakt die kwaliteitswerk in zakken doet, maar zijn positiviteit en harde werken hebben hem tot de top 30 van knapste mannen ter wereld gemaakt.

16. Omar Borkan Al Gala

Knap zijn is niet beperkt tot gebieden. Mannen uit verschillende regio’s worden opgenomen zoals ze verdienen, zoals Omar Borkan Al Gala, een modefotograaf en acteur. Als Iraaks model en acteur ging hij naar Vancouver voor hogere studies in acteren en modellenwerk.

Zijn uiterlijk heeft een unieke aantrekkingskracht die hem tot een stijlicoon maakt, behalve dat hij tot de knapste mannen ter wereld behoort. Zijn populariteit in Arabië is buitengewoon, gezien het feit dat hij in veel shows als gast wordt opgeroepen.

17. Ian Somerhalder

De meeste knappe mannen ter wereld hebben met hun uiterlijk en prestaties een andere persona gecreëerd. Ook mannen hebben het recht om fysiek aantrekkelijk te zijn. Toch? Dat is precies het geval met Ian Somerhalder in The Vampire Diaries.

Hij staat bekend om zijn rol in bovennatuurlijke drama’s. Omdat hij model, acteur en regisseur is, is hij een veelzijdig acteur die professioneel verschillende rollen aankan. Hij begon zijn huwelijksleven in 2015 met Nikki Reed.

18. Justin Trudeau

Knappe mensen hebben de wereld geregeerd die tot verschillende genres behoren, en onder hen is de gerespecteerde naam van Canada’s premier, Justin Trudeau. Hij is de op één na jongste premier, die het land rijk is.

Hij is getalenteerd en vol energie, uitbundigheid en positiviteit die de natie helpt dienovereenkomstig te denken. De wereld is gewoonweg gaga over zijn glimlach, want zijn jeugdige eigenschappen en denkproces helpen de jonge burgers een hefboomwerking te krijgen, omdat hij hun zorgen beter begrijpt.

19. Gerard Butler

Doorgaand met de lijst van de knapste mannen ter wereld, wist Gerard Butler dat hij gek was op acteren en schreef zich in de beginjaren in bij het Schotse jeugdtheater in Paisley, Schotland. Hij heeft veelzijdige rollen op zijn naam staan, en zijn ruige charme maakt dat hij opvalt.

Hij kreeg een Saturn en een Empire Award voor zijn optreden. Als Schotse acteur en producent was zijn debuutfilm “Tomorrow Never Dies”. Hij heeft de industrie beheerst door een reeks rollen in de wacht te slepen.

20. Johnny Depp

Een prachtige persoonlijkheid is moeilijk om meteen over het hoofd te zien. Ja, welkom in de lijst van de knapste mannen ter wereld die de positie verdienen vanwege hun knappe persoonlijkheden en de terreinen waarop ze zich hebben onderscheiden. Daar komt nog Johnny Depp bij. Zijn prestaties in Charlie, Pirates of the Caribbean en nog veel meer hebben hem gemakkelijk tot een voor de hand liggende keuze voor regisseurs gemaakt.

21. Shahrukh Khan

Rekening houdend met de knapste mannen ter wereld, is Shahrukh Khan een Indiase acteur met een geestig brein. Hij staat bekend om zijn acteerwerk en wordt de “King Khan” van de Indiase cinema genoemd. Zijn stint in Bollywood begon met een televisiesoap, “Fauji,” gevolgd door zijn filmdebuut als Deewana in 1992. Hij verwierf oneindige hoogten van populariteit, en de reis voor de acteur steeg daarna alleen maar verder.

22. Hrithik Roshan

Je weet dat je je ogen niet van je favoriete acteur kunt afhouden, want hij is Hrithik Roshan. Hij is niet alleen een bekend figuur uit de Indiase cinema, maar staat ook in de lijst van de top 30 van knapste mannen ter wereld.

Zijn scherpe gelaatstrekken en prachtige ogen geven zijn persoonlijkheid een uniek tempo. Zijn danscapaciteiten zijn een extra voordeel als acteur, want hij kan de fans betoveren met zijn elektriserende bewegingen. Hij stond zelfs in de Forbes-lijst als een van de best betaalde acteurs.

23. David Beckham

De wereld wordt nu geregeerd door charmante mannetjes die ook nog eens aantrekkelijke, knappe voetballers zijn. Ze weten hoe ze stijlvol moeten zijn en een positieve indruk op de wereld moeten achterlaten. Zelfs een legendarische voetballer, David Beckham, wist dat succes voortkomt uit professioneel en legendarisch zijn.

Hij scoorde meer dan 100 doelpunten voor Manchester United en is een gezicht van “positiviteit” en “inspiratie” omdat hij door zijn tegenwoordigheid van geest en ervaring zijn team vele malen naar de overwinning leidde.

24. Milind Soman

Leeftijd wordt betekenisloos als men Milind Soman is. Als Indiase acteur geboren op 4 november 1965, kan zijn conditie gemakkelijk concurreren met de jeugd van tegenwoordig. Hij is het toonbeeld van positiviteit en inspiratie voor fans over de hele wereld.

Als fitnessfreak en professioneel zwemmer bracht hij het land lauweren op de Zuid-Aziatische Spelen in 1984 in Kathmandu. Hij debuteerde in de videoclip “Made in India” in 1995. Het is waar dat wanneer een aantrekkelijk persoon gepaard gaat met prestaties, er Milind Soman ontstaat.

25. Robert Downey Jr.

Een groot acteur heeft een aangename persoonlijkheid, en als hij een nobel hart heeft, dan geeft dat hem liefde van een groter publiek. “Iron Man” is een andere naam voor opwinding en gekte. Robert Downey Jr., die erkenning heeft gekregen in Marvel’s superheldenfranchise “Avengers”, speelt de rol met perfectie. Een leven vol humor zorgt indirect voor positiviteit, en hij overstijgt precies hetzelfde. Hij speelde ook de rol van Sherlock Homes in de ‘Sherlock Homes’ uit 2009.

26. Pierce Brosnan

Pierce Brosnan is nog een toevoeging aan de lijst van de knapste mannen ter wereld. Veel kinderen zijn opgegroeid met het kijken naar zijn films. Hij kreeg erkenning door de Britse geheim agent James Bond te brengen. Hij werd geboren in Ierland, maar verhuisde op jonge leeftijd naar het Verenigd Koninkrijk.

Hij groeide op bij de culturen van beide landen, wat terug te zien is in zijn films. Zijn populariteit begon te groeien tijdens het spelen in de tv-series Remington Steele, Tomorrow Never Dies, The World is not enough, en vele andere.

27. Kevin Pietersen

Sportpersoonlijkheden hebben ook hun stijl, presentatie en aantrekkingskracht, en als je naar Kevin Pietersen kijkt, kun je je zeker tot hetzelfde verhouden. Opgenomen in de lijst van de 30 knapste mannen ter wereld, heeft hij een bewezen staat van dienst als cricketer.

Hij heeft een opmerkelijke cricketgeschiedenis tussen 2005 en 2014 als succesvolle allrounder van Engeland; hij had expertise als off-spin bowler en speelde in alle formaten van cricket.

28. Jared Leto

Het lijkt op ‘materie’ omdat het direct te maken heeft met zelfverzekerd zijn. Een knappe man zal inderdaad zelfverzekerd zijn; hetzelfde kan gezegd worden van Jared Leto. Hij is een Amerikaanse acteur die Golden Globe Award en Academy Award op zijn naam heeft staan.

Hij heeft zijn bewezen vaardigheden getoond terwijl hij de beste rollen gaf in films als The Thin Red Line, Urban Legend, enz. Hij is een acteur met veelzijdigheid, en los van de competitie vertolkte hij de rol van een transgender, wat hem in 2013 een Oscar en een Golden Globe Award opleverde.

29. Milo Ventimiglia

Een knappe man Milo Ventimiglia heeft genoeg populariteit verworven tijdens zijn werk in films en televisieseries. Zijn rol was erg populair als Peter Patrelli in de NBC-serie Heroes. Geboren op 8 juli 1977, in Californië, draagt zijn aangename persoonlijkheid bij aan het charisma waardoor hij op de lijst van de knapste mannen ter wereld staat.

Hij is inderdaad een multitasker die enorm van werk houdt. Als acteur, producent en regisseur heeft hij een veelbelovende toekomst in het verschiet, gezien de toewijding waarmee hij werkt.

30. Mariano Di Vaio

De wereld volgt degenen die anderen inspireren; dat geldt ook voor Mariano Di Vaio. Naast acteur, blogger en modeontwerper uit Italië is hij een harde werker. Gezien de enorme rage hebben veel gerenommeerde multinationals hem merkambassadeur gemaakt voor Calvin Klein, Hugo Boss, enz.

Zijn aanwezigheid op sociale media is enorm, dankzij het feit dat hij motiverend en inspirerend is voor fans die weten dat hij puur met zijn toewijding en harde werken een naam voor zichzelf heeft gecreëerd. Hij heeft miljoenen volgers op Instagram.

Conclusie:

Tot slot de top 30 van knapste mannen die bekend staan als goedhartig en vriendelijk. Uiterlijk is oppervlakkig, maar als het gaat om bijkomende eigenschappen zoals nobel en humoristisch zijn, is het een zegen in vermomming.

Ze zijn slim en kennen hun sociale verantwoordelijkheden tegenover de samenleving. Velen doen ook werk om armoede uit de wereld te wissen. Ze inspireren ons om nederig en down to earth te zijn, zelfs terwijl ze de hoogste ladder van succes bereiken.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *