Heb je er altijd al van gedroomd om (semi-)professioneel voetballer te worden? Of ben je gewoon een echte voetbalfreak die zijn of haar kennis over de voetbalwereld wil verbreden? Welke van de twee ook op jou van toepassing is, je leert ongetwijfeld het liefst van de beste professionals in het vak. Wat dacht je van een masterclass van de enige echte Rafael van der Vaart?

Voor wie is deze masterclass van Rafael van der Vaart?

voetbalschoenen

De masterclass voetbal wordt aangeboden via het platform Grootmeesters, dat het voor iedereen mogelijk maakt om te leren van de beste professionals in hun vak. De masterclass is online te volgen en voor iedereen toegankelijk. Bij deze masterclass van voormalig profvoetballer Rafael van der vaart krijg je toegang tot maar liefst 2 uur en 33 minuten aan videomateriaal en ontvang je een gratis werkboek waar je zelf mee aan de slag kunt.

Wat mag ik verwachten van deze masterclass voetbal?

voetbal-jongeren

Tijdens deze 20-delige masterclass van Rafael van der Vaart komen tal van onderwerpen aan bod. Hierbij kun je denken aan de technische aspecten van voetballen zelf, zoals technieken en diverse situaties op het veld. Rafael laat je bijvoorbeeld zien welke mogelijkheden je hebt om een corner kunt nemen en wanneer je deze het beste kunt toepassen. Daarnaast komen ook hakbal, steekbal, vrije trap en penalty naar voren. Maar ook andere aspecten van voetbal krijgen volop aandacht, zoals de verschillen tussen de nationale voetbalcompetities in Europa, hoe je met trainers moet omgaan en hoe je je eigen weg kunt vinden in de voetbalwereld.

Ja, ik wil ook leren voetballen op topniveau!

Grootmeesters | Online Masterclasses | Leer van de allerbesten

Lijkt het je leuk om deze masterclass van Rafael van der Vaart te volgen? Je kunt hem direct bestellen voor een eenmalig bedrag van €69,95. Het is ook mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten; voor een bedrag van slechts €9,95 per maand krijg je onbeperkt toegang tot alle masterclasses op het platform. Ben je zelf niet zo’n voetbalfanaat maar ken je iemand die deze masterclass helemaal geweldig zou vinden? Dan kun je deze masterclass natuurlijk ook cadeau geven!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *