De kans is groot dat je de naam Lynn Hermanussen de afgelopen tijd al eens hebt gehoord. Misschien heb je haar zelfs al wel in de vlogs van Gio Latooy, een van Nederlands bekendste influencers, voorbij zien komen. En dat is niet zonder reden, want de blonde schone is de nieuwe vriendin van Gio. De 21-jarige Lynn is daarmee nog een stuk bekender gewo rden dan ze al was.

Hoe hebben Lynn Hermanussen en Gio Latooy elkaar ontmoet?

Hoe hebben Lynn Hermanussen en Gio Latooy elkaar ontmoet

Het is geen geheim dat Gio Latooy en Jade Anna van Vliet nog niet zo heel lang geleden een punt zetten achter hun relatie. Gio gaf daarna aan niet op zoek te zijn naar een nieuwe vlam, maar Lynns schoonheid en persoonlijkheid deden hem daar al gauw op terugkomen. De twee ontmoetten elkaar tijdens een influencer-reis naar Frankrijk, waar ook Lynn met haar management aanwezig was. Ook zij kwam net uit een relatie en daarover konden zij en Gio goed met elkaar praten. Door de sterke klik die ze voelden, besloten ze ook in Nederland met elkaar te blijven afspreken.

Hoe reageerden de fans op de relatie van de twee?

lynnhermanussen selfie

Jade Anne en Juultje Tieleman zijn de twee bekendste van de lijst aan indrukwekkende dames met wie Gio Latooy in het verleden samen was. Ook zij zijn bekende influencers met een indrukwekkende hoeveelheid volgers. Fans grapten na het nieuws over Gio en Lynn dan ook meteen over zijn voorkeur voor knappe, blonde influencer vrouwen. Hij werd zelfs vergeleken met de Amerikaanse komiek Pete Davidson, die Ariana Grande, Kim Kardashian en Emily Ratajkowski aan zijn zijde heeft gehad.

Die vergelijkingen werden natuurlijk wel met een knipoog gemaakt. Fans van Gio zijn namelijk razend enthousiast over zijn nieuwe liefde en prijzen Lynn volop om haar uiterlijk. Gio en Lynn zijn hét nieuwe koppel van influencerland en fans verwachten nog veel van de twee te horen.

Lynn Hermanussen

Dit is Lynn: opleiding en werk

Lynn Hermanussen komt uit het Brabantse dorp Mill, waar ze op 15 maart 2002 werd geboren. Ze deed havo op het Udens College en ging vervolgens Communicatie studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ze volgde daarbij onder andere een minor gericht op influencermarketing. Haar Hbo-diploma heeft ze sinds 2023 op zak.

Wie is Lynn Hermanussen

Tijdens haar studie werkte Lynn Hermanussen bij Albert Heijn in Mill. Ze begon daar met vakkenvullen en werd daarna kassa- en servicebaliemedewerker. Ze stopte eind 2021 met haar werk in de supermarkt. Inmiddels was ze toen ook al actief als freelance content creator en had ze haar eigen marketingbedrijfje LynnQ opgericht. De meesten kennen haar natuurlijk van het modellenwerk dat ze nu al een paar jaar doet. Ook heeft ze meegespeeld in de videoclip Verleden Tijd van Flemming en heeft Lynn en sterke reputatie als influencer opgebouwd.

Fitgirl influencer

Lynn Hermanussen komt uit het Brabantse dorp Mill

De aanwezigheid van Lynn Hermanussen op sociale mediakanalen kan niet worden ontkend. In het begin draaiden haar posts vooral om mode en beauty. Tegenwoordig richt ze haar focus op de sportschool. Daar is ze namelijk maar al te graag te vinden. Lynn traint haar hele lichaam, maar vooral haar rug en biceps. En dat werpt zijn vruchten af, zoals je in haar video’s kunt zien. Lynn deelt haar ervaringen in de sportschool graag met haar volgers. Ze laat zien hoe ze workouts aanpakt en beantwoordt ook allerlei vragen over haar eetpatroon.

Open over haar struggles

Lynn Hermanussen

Lynn Hermanussen was als puber wat zwaarder. Ze besloot te gaan afvallen en raakte 20 kilo kwijt. Toch was ze nog steeds niet blij met haar lichaam. Pas toen ze ging sporten en haar lijf sterker maakte, ging ze beter in haar vel zitten. Sterker nog, pas sinds afgelopen zomer voelt Lynn zich op haar gemak in bikini. Waar ze vroeger vooral haar buik probeerde te bedekken en het liefst de hele dag op een ligbedje bleef liggen, is dat nu wel anders.

Een vervelende blessure leek 2 jaar geleden even roet in het eten te gooien. Lynn kreeg de boodschap blijvende zenuwschade te hebben en daardoor haar bovenlichaam niet meer te kunnen trainen. Het probleem zat in haar schouder. Ze droeg een tijdlang een brace, wat ook voor haar huid vervelende gevolgen had. Daarom besloot ze steeds vaker om zonder brace te trainen. En wat bleek? Uiteindelijk werd ze sterker dan ooit. Lynn is er trots op dat ze dat besluit heeft genomen en voelt elke keer weer dat ze vooruitgang boekt.

Het succes van Lynn Hermanussen

Jaloerse mensen roepen nogal eens dat Lynn geluk heeft met haar lichaam en nu bovendien meelift op het succes van Gio Latooy. Daar is ze het zelf helemaal niet mee eens. Lynn zegt haar fitte lichaam te danken te hebben aan haar ijzeren discipline en hard werken. En dat al jarenlang. En wat Gio betreft? Een dag nadat bekend werd dat de twee een relatie hadden, steeg haar aantal volgers op Instagram met 5.000. Inmiddels zijn er daar nog een paar duizend bijgekomen. Het overgrote deel van haar succes heeft ze daarentegen toch echt aan zichzelf te danken.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *