Of je nu het beste vrijgezellenfeest van de eeuw probeert te organiseren of gewoon een onvergetelijk weekend met de mannen wilt, je hebt genoeg opties en geweldige ideeën voor een ultiem mannenuitje.

Een uitje met je vrienden moet activiteiten bieden, waar de hele groep aan mee kan doen en het geeft je de kans om met je vrienden in een (hopelijk) echt leuke sfeer te kunnen communiceren.

Hieronder vind je een lijst met 17 verschillende ideeën voor een mannenuitje. Een mannenuitje is iets dat, ongeacht het budget, elke groep vrienden zou moeten kunnen samenstellen.

Laten we eens kijken naar een handvol mannenuitjes voor een ‘gemiddelde’ vriendengroep. Dit zijn uitjes, die bijna iedereen kan samenstellen. Deze zijn de ideale uitjes voor mannen, die weten dat ze de activiteit zelf leuk kunnen maken en op die manier ook het budget beter in de gaten kunnen houden.

1. Maak een roadtrip

caravan-bergen

Gemakkelijk te combineren met één van de activiteiten op deze lijst. Allemaal in een auto of in een busje springen en de openbare weg opgaan, kan één van de beste beslissingen zijn, die je ooit in je leven neemt. Zelfs als je geen bestemming in gedachten hebt, zal een succesvolle roadtrip jou je hele leven bijblijven. Enkele van de meest memorabele ervaringen die je kunt opdoen, zijn afgelegen bestemmingen in talloze kleine dorpjes door heel Nederland.

2. Ga naar een wedstrijd buiten de stad

Of je nu gewoon de ervaring van een wedstrijd in een andere stad wilt of je onsterfelijke steun wilt geven aan je lokale sporthelden die uit spelen, een wedstrijd buiten de stad bezoeken, is een eenvoudig, ongecompliceerd mannenuitje met veel gelegenheid voor plezier. Er zijn maar weinig ervaringen gedenkwaardiger dan een trouwe supporter van het bezoekende team te zijn.

3. Kamperen

kamperen-tent

Een ander leuk mannenuitje is kamperen, dat je zo eenvoudig of zo complex kunt maken als je zelf wilt. Wat is er mannelijker dan een tent, een slaapzak, een koelbox vol bier en eten in een auto te gooien en een paar dagen naar een afgelegen locatie te gaan? Je maakt vuur, je grillt en je komt in contact met je meer primitieve kant.

4. Paintball

Meer een ‘lokaal uitje’, is het organiseren van een groot paintballspel, wat een verrassend leuke manier is om een middag met de mannen door te brengen. Denk er eens over na: iedereen krijgt een ‘pistool’, je mag concurrerende teams samenstellen en het draait allemaal om de spanning van de jacht. Het is geen wonder dat paintball zo veel van zijn populariteit heeft behouden.

5. Golf

Dit is één van de meer flexibele mannenuitjes, die je kunt samenstellen. Van een lokale openbare baan tot een bekende nationale baan, het is altijd een goed moment om de 18 holes proberen te veroveren.

6. Een concert

concert-feest

Dit is een andere geweldige manier om via een ​​gedeelde interesse te binden zonder te ver te hoeven reizen. Zoek op internet naar tickets voor je favoriete zanger of band. Om wat extra spanning toe te voegen, zoek een groot concert dat ze in een andere stad geven en maak er een weekendje uit van door ook bezienswaardigheden te bezoeken, die de bestemming te bieden heeft.

7. Skivakantie

Gaan jullie graag op skivakantie tijdens het volgende mannenweekend? Een skivakantie met pistes voor alle vaardigheidsniveaus kan leuk voor alle deelnemers zijn. Huur een paar ski’s en breng het weekend samen op de piste door.

8. Vliegvissen

Het ophalen van een snoekbaars met een grote bek is een klassieke mannenervaring. Maar als je niet in een gebied woont waar vliegvissen over het algemeen populair (of zelfs succesvol) is, organiseer dan een weekendtripje naar enkele van de beste vislocaties van Nederland.

9. Rijd eens in een tank

battle tank under blue sky during daytime

Wat is geschikter voor een groep met testosteron geladen mannen dan een gigantische machine te besturen en moeiteloos auto’s en vrachtwagens te verpletteren? Je zult banen doorkruisen en kanonnen afvuren in wat zeker een uitje zal zijn, waar je nog lang over zult praten.

10. Racen

Heb je behoefte aan snelheid? Ervaar dan de spanning van je leven door achter het stuur van een NASCAR-auto te kruipen en over de Speedway te scheuren.

11. Fitness bootcamp

Of dit nu een verre bestemming is of gewoon een bestemming in je woonplaats, soms is het beste mannenuitje er een waar mannen tot het uiterste worden getest. Als je een groep mannen hebt die ervan houden om zich in het zweet te werken, overweeg dan een bootcamp. Je zou het kunnen combineren met een bestemmingstrip en de week doorbrengen op een tropisch strand waar je niet alleen je lichaam pusht, maar ook geniet van wat ontspanning.

12. Kitesurfing

kite-surfen

Weinig uitjes zullen zo gedenkwaardig zijn als vliegen over de golven. Vlieg als een adelaar over het water met deze combinatie van surfen, snowboarden en kiten in één onvergetelijke ervaring.

13. Kamperen bij een vulkaan

Natuurlijk kun je een dag doorbrengen met het beklimmen van een vulkaan, maar welk uitje wil het niet naar een hoger niveau tillen? Kijk in de kern van de aarde door te kamperen bij een vulkaan, waar je ’s nachts naar de lava kunt luisteren en hem de duisternis kunt zien doorboren en de nachtelijke hemel kunt zien verlichten.

14. Survival weekend

Natuurlijk, kamperen is geweldig voor een ontspannen weekend, maar heb je geen zin in een uitdaging? Verzamel de mannen en leer cruciale overlevingsvaardigheden in het wild. Geen horloge, geen telefoon en geen onderdak. Dit is een survivalschool die je leert hoe je jezelf kunt redden terwijl je alleen in de natuur bent.

15. Ga op safari

safari-trip

Vraag je je af hoe het leven vóór de beschaving was? Is jouw groep mannen geïnteresseerd in het zien van de meest primitieve en natuurlijke omgeving? Het organiseren van een safari kan een hoogtepunt in je leven zijn.

16. Huur een villa in Italië

Stel je voor dat je een week met de mannen op slechts een paar honderd meter van de Adriatische Zee doorbrengt, wijnproeverijen organiseert, kaas maakt, rondleidingen zonder gids en je overgeeft aan alles wat Italië te bieden heeft. Neem je laptop mee, zodat je in de avond kans kan maken op online casino bonussen wanneer je een gokje wilt wagen.

17. Het beste feest van je leven

Je hebt vast wel gehoord over het carnaval, maar nu is het je kans om het te ervaren. Haal de mannen bij elkaar in Rio en kijk naar de grootste sambawedstrijd ter wereld. Niet tevreden om alleen maar te kijken? Regel een bezoek aan een gerenommeerde sambaschool waar je de stappen kunt leren en toch van het strand kunt genieten.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *