Stond de 14e van februari bij jou dit jaar per ongeluk niet in het teken van de dag van de liefde? Had je te veel aan je hoofd en heb je daarom niet dat ene lieve berichtje naar je vriendin gestuurd, of er niet aan gedacht om haar te verblijden met een bosje bloemen? Niet getreurd! Je hebt elf maanden om het helemaal recht te trekken, tot je haar volgend jaar wél een top Valentijnsdag kan bezorgen! Onze tip? Organiseer een fijne avond met z’n tweetjes, waarin je laat zien dat jouw geliefde jou ontzettend veel waard is! Creativiteit wordt daarin vaak gewaardeerd, daarom stellen wij voor; organiseer je eigen wijn- en spijsavond! Met door jou uitgekozen wijnen, die passen bij door jou gekookte gerechten. Wij geven je graag een aantal tips voor perfecte wijn- en spijs combinaties!

Chicken time!

Kip kan heerlijk worden geserveerd met een goede Chardonnay! Behandel de kip met knoflook en leg deze bedekt met een aantal takjes tijm in de oven. Nadat de eierwekker heeft geklonken, kan je de kip op smaak brengen door citroen, peper en zout te gebruiken. Serveer de kip met een wit sausje (licht knoflooksausje, of tzatziki) en vul de glazen met een fruitige Chardonnay. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een klein stukje kip te bereiden, zodat er nog ruimte is voor veel andere hapjes en daarbij dus ook wijnen.

gegrilde-kip-oven

Carpaccio bonbonnetjes

Sla carpaccio in bij de plaatselijke slager, zorg dat je voldoende ingrediënten in huis hebt om deze carpaccio mee op te vullen (bijvoorbeeld champignons, sla, roomkaas) en bereid de perfecte carpaccio bonbon! Het leuke aan de carpaccio bonbon; je kan er een aantal serveren waardoor je in een handomdraai een tapas concept op tafel kan zetten. Een carpaccio bonbon is goed te combineren met een lichte rode wijn.

Vegan wraps

Voor de gezondere variant van een tapas gerechtje, kan je kiezen om vegetarische (of zelfs vegan) wraps te serveren. Je kan de wraps oprollen en in kleine reepjes snijden, waardoor je veel verschillende hapjes kan serveren. Een perfecte gang in jouw tapas menu dus, om jouw geliefde mee te verrassen! Een wrap gaat goed gepaard met een droge witte wijn.

During and after dinner…

licensed-sex-shop-neon-letters

Hoewel je met het diner waarschijnlijk al een hoop hebt goed gemaakt, is het tijdens het diner wel van belang om het gesprek aan te gaan. Je kan jouw geliefde aangeven dat het echt niet de bedoeling was dat je Valentijnsdag dit jaar vergeten bent en hoopt dat je het op deze manier een beetje goed kan maken. Je kan er ook voor kiezen om haar na het diner nog éxtra te verrassen met een fijne avond onder de lakens. Wellicht staan jullie door de wijntjes wel open voor nieuwe avonturen in bed, zoals het gebruik van seksspeeltjes of een rollenspel! Tip: een buttplug is een goede optie om rustig te experimenteren met het gebruik van seksspeeltjes.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *