Patty Brard heeft een bewogen leven achter de rug. Door middel van de nodige successen én ‘schandalen’ heeft ze veel populariteit weten te verkrijgen. Velen kennen Patty als een vrouw die eigenlijk niet goed weet wat ze wil in het leven, maar die ook zeker niet bang is om van alles uit te proberen tot ze het gevonden heeft. Nu lijkt Patty eindelijk rust te hebben gevonden, in haar huwelijk met Antoine van de Vijver, waarmee zij inmiddels zo’n 15 jaar getrouwd is.

Het succes van Patty Brard

Patty Brard kreeg veel fans in haar tijd als zangeres. Samen met Marga Scheide en José Hoebee vormde zij de populaire groep Luv. Na het stoppen van haar carrière als zangeres hebben we Patty op veel manieren terug kunnen zien op televisie. Zo heeft zij spraakmakende programma’s gemaakt, waarbij duidelijk werd dat zij zich nergens voor schaamde. Zo deelde zij de impact van een klysma met heel Nederland om zo te laten zien wat een reinigingskuur met het menselijk lichaam doet. Sommigen bestempelden dit als ‘onsmakelijke tv’, terwijl anderen haar er zeer om konden waarderen. Tegenwoordig is Patty echt een icoon in de entertainmentindustrie. Daarnaast is zij de laatste jaren vaker onder de aandacht gekomen door haar gewichtsverlies.

Het rumoerige liefdesleven van Patty Brard

Patty heeft zonder twijfel een bewogen en ietwat rumoerig liefdesleven achter de rug. Het begon allemaal met haar huwelijk met presentator Ron Brandsteder. Dit huwelijk duurde niet lang en Patty rolde in een nieuw huwelijk met haar tweede man. Met deze partner kreeg zij haar dochter, Priscilla Nasi, die ook met regelmaat in de televisieprogramma’s van Patty te zien is geweest. Het huwelijk met de vader van Priscilla hield ook geen stand en bekend is ook dat de band tussen Patty en haar dochter niet zonder uitdagingen is geweest. Inmiddels hebben de twee hun band hersteld en onlangs zijn er nieuwe foto’s van moeder en haar inmiddels volwassen dochter verschenen. Na haar tweede huwelijk kreeg Patty een relatie met Eric Peute. Zij werkte met hem samen aan haar eigen tijdschrift, ‘Brard!’, maar dit ging failliet en Patty bleef achter met een nare financiële situatie.

Het vinden van ware liefde in partner Antoine

Uiteindelijk heeft Patty Brard ware liefde gevonden in haar huidige partner, Antoine van de Vijver. De twee zijn inmiddels alweer zo’n vijftien jaar getrouwd en lijken nog altijd gelukkig te zijn met elkaar. Door de jaren heen hebben ze wel wat uitdagingen gehad en ze hebben zelfs een korte scheiding van elkaar doorgemaakt. Toch wisten de twee hun weg naar elkaar weer terug te vinden en het huwelijk lijkt nu rustig en stabiel te zijn.

Wie is Antoine van de Vijver?

De man van Patty Brard, Antoine van de Vijver, is vijf jaar jonger dan Patty en heeft nooit echt in de schijnwerpers gestaan als ‘de man van’. Hij heeft een heel eigen carrière opgebouwd als architect. In Nederland heeft hij naam weten te maken door middel van zijn eigen werk, en later heeft hij dit ook op Ibiza gedaan.

Antoine van de Vijver man patty brard

Het is bekend dat het stel vaak op Ibiza vertoeft, waar zij samen een huis hebben gekocht. Patty en Antoine zijn 9 jaar na hun eerste ontmoeting met elkaar getrouwd, na een aanzoek op Valentijnsdag. In aanloop naar het huwelijk werd een televisieserie gemaakt en ook de huwelijksdag zelf was live te volgen op tv.

Een sterk huwelijk dat standhoudt

Patty en Antoine zijn inmiddels al lange tijd samen en lijken nog steeds gelukkig te zijn in hun huwelijk. Zij hebben samen meerdere woningen gekocht, op Ibiza en in de Nederlandse plaats Almere. Ze verdelen hun tijd dan ook graag tussen beide landen en brengen veel tijd samen door, al blijven zij ook elk hun eigen ding doen. Patty lijkt in Antoine echt haar soulmate te hebben gevonden.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *