Sportweddenschappen zijn ofwel fixed -odds (noteringen) die door de Bookmakers Nederland worden aangeboden, ofwel weddenschappen die tegen variabele koersen worden gespeeld. Daarnaast zijn er zogenaamde weddenschapsbeurzen, waar gebruikers via Internet tegen elkaar kunnen wedden.

Er zijn veel internationale bedrijven die weddenschappen op een groot aantal sporten aanbieden en daarmee een wereldwijde jaaromzet van meer dan 500 miljard euro realiseren.

Weddenschappen worden tegenwoordig door een groot aantal mensen via Internet gespeeld. Dit is vooral het geval in landen zonder geliberaliseerde gokmarkt, zoals sommige Europese landen waar het tot nu toe legaal grijs gebied is, omdat het de klanten mogelijk maakt een weddenschap te spelen bij een online bookmaker die geen goedgekeurde vergunning heeft voor het respectieve thuisland van de klant.

Veel bedrijven die wedden op internet hebben hun hoofdkantoor in de zogenaamde belastingparadijzen zoals Malta, omdat ze daar verhoudingsgewijs weinig belasting kunnen betalen.

Sportweddenschappen zijn er niet meer alleen voor de klassieke sporten zoals vroeger voor paardenrennen of boksen. Tegenwoordig worden de dominante voetbalsporten zoals de Europese topcompetities, de Europese bekerwedstrijden en Internationals zoals cricket wereldbekers, binnenlandse topcompetities enzovoort door sportwedders benut. Zelfs hondenrennen – vooral in Groot-Brittannië – zijn erg populair. In de V.S. wordt het meest gewed op honkbal en American football. In de Arabische wereld, bijvoorbeeld in Abu Dhabi, zijn kameelweddenschappen erg populair.

Bijna iedereen heeft in zijn leven wel eens een sportweddenschap afgesloten- en meestal meer verlies dan winst geleden. Leer wat je moet doen om een winnaar te blijven.

Zoals veel dingen in het leven is wedden op sportwedstrijden gemakkelijk en opwindend. Het wordt veel moeilijker en competitiever, als geld de basis van het wedden is.

We beweren niet dat je door het toepassen van deze 9 tips beter zult worden en een winnaar zult zijn. Maar als je langer in sportweddenschappen wilt blijven dan zouden deze 9 tips als basis voor je fungeren, zonder deze heb je geen schijn van kans.

1. Handel strategisch

laptop-man

Een investering in sportweddenschappen is alleen zinvol als je:

  • Een team van deskundigen hebt die vertrouwd zijn met de betreffende sport
  • Je veel tijd hebt geïnvesteerd om de volgende 8 tips in praktijk te brengen

2. Denk wiskundig

Om succes te hebben met sportweddenschappen is wiskunde onontbeerlijk. Omdat niemand de uitkomst van een gebeurtenis kan voorspellen, zijn de kansen (en dus het uitkeringspercentage) de belangrijkste voorwaarde voor succesvol sportwedden.

3. Handel snel

Dit betekent dat er veel veranderingen aan een quotum gegeven kunnen worden , voordat het evenement plaatsvindt. Om succesvol te zijn, moet je steeds de tijd hebben om de markt in de gaten te houden en snel op veranderingen te reageren.

4. Vind de beste kansen

laptop-casino

Omdat de koers de procentuele winstverwachting min de afbraak van de bookmaker is, is het vinden van de beste koers een heel belangrijke vereiste om succes te hebben met sportweddenschappen.

5. Tarief bookmaker

Niet elke bookmaker is even goed. Plaats een lijst van bookmakers waar je vrij kunt spelen. Zoek uit welke bookmaker erg sterk is, en zich aanpast aan de markt.

6. Gebruik koersverschillen

Als de prijs verandert op een gebeurtenis van verschillende sterke bookmakers, heb je de mogelijkheid om beide kanten van deze gebeurtenis te spelen, om zo een zekere winst te behalen. Laat je emoties niet meespelen, dus speel voor slechts één kant. Dat zou voordeliger zijn.

7. Bereken kans op succes bij Accumulatie Weddenschappen

De populariteit van de Accumulatie Weddenschappen (meerdere losse weddenschappen, die in een weddenschap worden samengevat) neemt toe, want het vertelt het gebruik van elke treffer vermenigvuldigd met de verhouding .

8. Stel een budget vast

supreme-geld-pistol

Stel voor jezelf een budget vast voor je sportweddenschappen. In een enkele gebeurtenis mag je nooit meer dan twee procent van je budget zetten. Je levensverzekering mag nooit een totaal verlies lijden.

9. Let op zwarte schapen

Het belangrijkste om met sportweddenschappen te winnen, is om de zwarte schapen in de gaten te houden. Om onaangename verrassingen te voorkomen, moet je de verkoper voortdurend observeren . Doe grondig onderzoek naar hem voordat je investeert. De dingen zijn niet zo eenvoudig bij sportweddenschappen, dus maak je zelf volledig voorbereid zodra je in de grond stapt.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *