Tallon Griekspoor is een Nederlandse tennisser die eigenlijk nog helemaal aam het begin van zijn carrière staat. Hij won zijn allereerste ATP toernooi in 2023, die in Pune (India) plaatsvond. Hij won de finale van de Franse tennisser Benjamin Bonzi. Met deze eerste grote overwinning was het natuurlijk tijd voor een feest. Dit feest vierde Tallon Griekspoor met zijn dierbaren, en daar zit ook een vriendin bij. Laten we eens nader kennismaken met de vriendin van Tallon Griekspoor.

Sam Reus is de vriendin van Tallon Griekspoor

Tallon Griekspoor is geboren in 1996 en daarmee natuurlijk nog best jong, maar zeker niet te jong voor een vaste relatie. Hij heeft al sinds 2018 een relatie met Sam Reus. Ze waren dus al samen voordat Tallon aan zijn carrière in de topsport begon. Zijn vriendin Sam Reus plaatste een post op Facebook op 8 juli 2018, waarin zij aangaf een relatie te hebben met Tallon Griekspoor. De tennisser liet op dat moment zijn goede gevoel voor humor zien door hierop te reageren met “ken ik jou?” De rest is eigenlijk geschiedenis, want de twee lijken nog altijd heel gelukkig te zijn met elkaar.

De vriendin van Tallon Griekspoor is een hostess

Sam Reus, de vriendin van Tallon Griekspoor, heeft de Mavo gedaan en op dit moment is zij student aan de Tio University, waar zij Applied Sciences studeert. Ze heeft dus zeker een goed stel hersenen die ze inzet voor een mooie opleiding. Daarnaast heeft ze in het verleden bijbaantjes gehad, waaronder bij The Harbour Club in de bediening. Op dit moment werkt zij in The Secret Garden als hostess.

Tallon Griekspoor en zijn vriendin wonen in Amsterdam

Tallon Griekspoor werd geboren in Haarlem, wat natuurlijk ook een prachtige stad is. Daar groeide hij op, maar uiteindelijk heeft hij toch het idee opgevat om naar de hoofdstad te gaan. Dat is toch waar het allemaal gebeurt, volgens velen die de top al bereikt hebben. Het is dan ook niet vreemd dat Tallon Griekspoor uiteindelijk naar Amsterdam wilde verhuizen. Op 24 oktober 2019 zijn Tallon en Sam gaan samenwonen in Amsterdam, waar zij nu een leven samen aan het opbouwen zijn. Met de eerste grote overwinning van Tallon op zak ziet het er allemaal goed uit voor het stel.

De gezondheid van de vriendin van Tallon Griekspoor

Tallon Griekspoor is sinds 2018 officieel samen met Sam Reus en het lijkt hen allebei voor de wind te gaan. Een jaar voordat de twee een relatie kregen, maakte Sam bekend dat zij genezen was van anorexia. Zij heeft in haar jeugd jarenlang met deze aandoening te maken gehad, wat natuurlijk ook een grote impact heeft gehad op haar gezondheid. De ziekte heeft niet alleen impact op de lichamelijke gezondheid, maar ook op de mentale gezondheid. Sam Reus heeft meerdere malen foto’s van zichzelf op social media geplaatst waaraan duidelijk te zien is dat zij met de gevolgen van de ziekte kampt. Inmiddels is Sam reus dus alweer heel wat jaartjes genezen van anorexia en verkeert zij in goede gezondheid.

Wat weten we verder over de vriendin van Tallon Griekspoor?

sam reus

De vriendin van Tallon Griekspoor is fan van Ajax, net als Tallon zelf. De twee lijken erg gelukkig te zijn en dit is zeker ook te zien op de diverse foto’s die op social media verschijnen. Na een moeilijke periode met anorexia heeft Sam haar leven echt weer helemaal opgebouwd. Ze is weer gaan studeren, is gaan samenwonen met vriend Tallon en geniet van de hoofdstad. Daarnaast laat ze op social media graag haar goede gevoel voor humor zien. Zo tagde ze Tallon onder een bericht waarin de ABN AMRO Open een oproep deed voor ballenjongens. Dit geeft maar aan dat de twee heel gelukkig en vooral ook heel grappig zijn.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *