“Seks is als pizza. Zelfs als het slecht is, is het nog best lekker.”

Hoewel slim – en zeker waar voor pizza – is het veilig om aan te nemen dat dit gezegde voor het eerst werd uitgesproken door een man. Immers, met 85% die naar verluidt een orgasme bereikt tijdens seksuele ontmoetingen, is het logisch dat mannen zo’n optimistische kijk op seks hebben. Of het nu doggy style is of 69 – als vrouwen het serveren, genieten mannen er waarschijnlijk van. Hoewel de meeste mannen gegarandeerd tevreden zijn, moet je niet vergeten dat jouw smaakpapillen niet de enigen zijn in de slaapkamer. Je hebt nog iemand die je moet plezieren, en haar op haar wenken bedienen is niet zo eenvoudig als het bestellen van je favoriete stukje.

Maar de waarheid is dat vrouwen veel minder voorspelbaar zijn dan mannen als het op seks aankomt; sommige vrouwen houden van het ene waar andere vrouwen een hekel aan kunnen hebben. Maar gelukkig voor jou zijn er een aantal sekshandelingen waar bijna alle vrouwen van genieten. We willen ons begeerd voelen. We willen ons gewaardeerd voelen. En bovenal willen we het gevoel hebben dat ons plezier een prioriteit is. Dus terwijl jij dagelijks je grootste hits serveert, is de kans groot dat er vaak niet aan haar behoeften wordt voldaan.

Als je weet dat je hoe dan ook gaat genieten van wat er in de slaapkamer gebeurt, waarom dan niet een paar bewegingen toevoegen die tegemoet komen aan haar verfijnde seksuele smaak?

Hier zijn 5 soorten seks die vrouwen heel fijn vinden.

1. Spontane seks

sex-onder-douche

Onthoud dat vrouwen zich graag seksueel gewild en begeerd voelen door hun partner – en niets zegt meer verlangen dan spontane seks op de trap in de woonkamer. Ongepland, spontaan vrijen verhoogt de lustfactor door je partner te laten zien dat jouw aantrekkingskracht voor haar alles overtreft. Wind haar op door haar te vertellen dat je haar daar en dan wilt hebben, ongeacht het tijdstip of de plaats. En afhankelijk van de plek waar je besluit je te laten gaan, kan de mogelijkheid om betrapt te worden ook voor extra opwinding zorgen. Een onderzoek gepubliceerd in het Journal of Sexual Medicine meldde zelfs dat seks hebben in het openbaar een van de topfantasieën is onder vrouwen – ze fantaseren er zelfs meer over dan mannen.

2. Seks in een hotel

gray table lamp beside white bed pillow

Wat is er niet leuk aan hotelseks? Er is de spanning van anonimiteit, het vleugje luxe en de nieuwigheid van het doen van de daad op een onbekende locatie. Of je nu een weekendje weg boekt of even snel een kamer pakt voor wat genot in de namiddag, de verandering van omgeving zorgt ervoor dat zelfs de meest vanille seks aanvoelt als een speciale gelegenheid. De schone lakens, roomservice en het feit dat iemand anders na jou opruimt, spreken tot onze behoefte om ons gewaardeerd en verwend te voelen. Plus, als je het in de privacy van een hotelkamer doet, kun je alle stress van thuis, je huisdieren en je kinderen bij de deur achterlaten – vlak naast dat ‘Niet Storen’ bordje.

3. Ruige seks

vrouw-bdsm-handboeien-sex

Mannen worden opgevoed om nooit een vrouw te slaan, wat over het algemeen een goede regel is… Tenzij het enige wat ze echt wil is dat je ruig doet in bed. De meeste vrouwen willen af en toe seksueel gedomineerd worden door hun partner. Het appelleert (opnieuw) aan haar behoefte om seksueel begeerd te worden – zo begeerd dat hij niet anders kan dan ons in vervoering brengen (met onze toestemming, natuurlijk). Een beetje machtsspel kan een leuke en opwindende manier zijn om kink in de slaapkamer te verkennen. Zorg er eerst en vooral voor dat ze het ruig wil spelen en stel grenzen zodat jullie je allebei veilig voelen. Trek dan een beetje aan haar haren, doe een beetje aan spanking en haal zelfs de blinddoek en handboeien boven als je je avontuurlijk voelt. Geniet van de pure lust waar dit soort seks door gedreven wordt, geef je over aan dierlijke passie en ga je gang… maak een beetje lawaai.

4. Sensuele seks

koppel-man-vrouw-bed-zoenen

Dit is het soort seks waarvan de meeste mannen al aannemen dat vrouwen het willen. Kaarsen, een ontspannend bubbelbad, een volledige lichaamsmassage, stemmingsmuziek op de achtergrond enz. Begin met het leegmaken van jullie agenda’s, creëer een sexy omgeving en laat haar weten dat je de hele avond hebt om je te concentreren op haar plezier. Zet je mobiele telefoon uit, zet de tv uit en al het andere dat je afleidt van het bereiken van nieuwe niveaus van intimiteit met je vrouw. Onthoud dat het voorspel de basis is voor een nacht vol sensuele seks. Neem dus de tijd, ga langzaam en verken alle erogene zones op haar lichaam die in de slaapkamer zo vaak verwaarloosd worden. Wees gepassioneerd en betrokken, en wees niet bang om haar een beetje te plagen – geloof me, ze zal het heerlijk vinden.

5. Orale seks

Als seks als pizza is, dan is orale seks als ijs: super bevredigend als het goed is, maar een natte, teleurstellende puinhoop als het slecht geserveerd wordt. En geloof het of niet, maar volgens recente onderzoeken beffen mannen hun partners nog steeds niet zo vaak als vrouwen zouden willen. Zelfs als jij een van die geweldige mannen bent die regelmatig klaarkomt, hoe weet je dan dat je het goed doet? Gebruik je het als een opwarmertje voor geslachtsgemeenschap, of neem je echt de tijd om het beste uit jezelf te halen? Kies een positie die comfortabel is voor jullie allebei en zet het kamp op – het overhaasten van dit proces is een van de grootste fouten die mannen maken in bed. Neem de tijd om aandacht te besteden aan al haar gevoelige plekjes rondom de clitoris (het is niet omdat het de ster van de show is dat je het in de eerste 30 seconden moet aanpakken). Als je uiteindelijk contact maakt met de clitoris, doe het dan langzaam, bouw anticipatie op en let op hoe ze reageert. Experimenteer met verschillende drukken en patronen, en wees niet bang om je handen te gebruiken om haar ervaring te versterken. Orale seks draait om het investeren van tijd en moeite in maar één ding: het genot van je partner. Laat haar zien dat je haar waardeert en haar orgasme net zo belangrijk vindt als dat van jezelf. Zo nu en dan is het zelfs leuk om orale seks als enige op het menu van de slaapkamer te zetten…

Dus de volgende keer dat je je dartel voelt en je je klaarmaakt voor seks, onthoud dan dat er verschillende stijlen van seks zijn die niet alleen jou tevreden zullen stellen, maar ook haar zullen aanspreken. Dus ga je gang en laat haar zien dat je precies weet hoe je haar opwindt, haar genot opwekt en haar terug laat komen voor meer.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *