Je zit op zich best lekker in je vel, gaat regelmatig naar de sportschool, houdt van je sociale leven en weet dat alles aardig in balans te houden met de energie die je ook aan je werk moet geven. Toch loop je al langere tijd met het idee rond dat het beter kan. De klassieke sleur zit erin en daar wil je vanaf. Maar je hebt ook weer geen zin in therapeuten-gedoe. Hoe dan? Stop met het gezeur, het is tijd voor bedrijfscoaching! Leer in een kort en praktisch traject hoe jij kunt zorgen dat werk leuk is en blijft. Voor jezelf én je collega’s!

Stressbeheersing met bedrijfscoaching

vergadering-mannen-meeting-gesprek

Of je nu aan het roer staat van een team, scrum master bent op de afdeling, HR-manager, of als vaste medewerker aan de slag bent; blijf niet te lang rondlopen met allerlei voornemens en ideeën, want jij en jouw collega’s gaan last krijgen van de gevolgen. Het zorgt voor opgekropte emoties en dat leidt tot stress en burn-outklachten. Met de juiste coaching skills kun je dat voorkomen. Tijdens een coachingstraject bij NONONS leer je basis gesprekstechnieken die ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf en anderen naar boven kunt halen. Je kunt:

  • moeilijke onderwerpen gemakkelijker aangaan,

  • krijgt meer inzicht in persoonlijke kwaliteiten en

  • bepaalt wat jij het belangrijkste vindt.

Zo ontstaat rust, overzicht en voorkom je de gevolgen van stress. Alleen al met deze basis gesprekstechnieken zorg je dus voor stressbeheersing op de werkvloer. Voor iedereen beter!

Werkgeluk realiseren

Een coach opleiding bij NONONS is praktisch, niet zweverig en recht voor z’n raap. Geen nonsens dus. Binnen no-time kun jij persoonlijk en professioneel aan de slag met bedrijfscoaching waarmee je jezelf en anderen de goede richting op laat bewegen en zelfvertrouwen en invloed geeft. Jullie worden hierdoor effectiever en energieker. Kortom: na een coach opleiding ga je veel meer werkgeluk ervaren.

Tevreden werknemers met bedrijfscoaching

meeting-collegas

Jij happy, everybody happy. Echt. Gun jezelf dat stuk zelf-onderhoud en schrijf je in bij NONONS. Een training bedrijfscoaching hoeft niet langer te duren dan vijf opleidingsdagen. Je krijgt zicht op jouw eigen waarden en idealen en leert door middel van handige tools hoe je deze door kunt geven aan anderen. Blijf dus niet langer sukkelen, haal het beste uit jezelf en beweeg samen van werkstress richting werkgeluk.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *