De Huawei Watch GT3 PRO zet de erfenis van de draagbare technologie van Huawei voort. De GT3 PRO is de nieuwste smartwatch in de GT-serie. De horloges uit de GT-serie zijn de meest luxueuze horlogelijn van de Chinese techgigant Huawei.

De Watch GT3 PRO is verkrijgbaar in twee categorieën, gemaakt van hoogwaardige materialen. Het apparaat heeft een behoorlijk aantal softwareverbeteringen waardoor het een beetje duurder is dan de oudere versies.

Specificaties van Huawei Watch GT3 PRO

Ontwerp:

De Huawei Watch GT3 pro is verkrijgbaar in twee hoogwaardige materialen, titanium en keramische edities, die bijdragen aan de premium-ervaring voor de gebruiker.

Er zijn twee maten, 46 mm en 42 mm. De 46 mm is verpakt in lichtgewicht titanium, terwijl de kleinere versie is verpakt in een keramische kast met een gouden roestvrijstalen ring. Beide bieden lenzen van saffierglas om wat extra schermbescherming te bieden.

Weergave:

De Huawei Watch GT3 PRO is uitgerust met een 1,43-inch AMOLED-scherm van 466 × 466 pixels AMOLED-aanraakscherm, terwijl de kleinere versie een 1,32-inch AMOLED-scherm krijgt.

Deze displays zijn een van de beste smartwatch-displays die op de markt verkrijgbaar zijn en bieden de gebruiker een extreem hoogwaardige ervaring.

Kroon & Knopen:

De Huawei Watch GT3 PRO heeft zijn fysieke knop en een voelbare kroon behouden die door de Chinese techgigant in zijn Watch 3-serie werd geïntroduceerd. De kroon van het horloge lijkt geweldig om te gebruiken, terwijl de software net zo geweldig blijft als de GT3.

Waterdichtheid:

De Huawei smartwatch GT 3 PRO is waterdicht gemaakt. De waterdichtheid van het apparaat is door het bedrijf verbeterd. Het is geschikt gemaakt voor freediving tot 30 meter. Alle duikers die diep willen gaan. Dit apparaat helpt de duikers om hun duikactiviteiten nauwkeurig bij te houden met behulp van alle sensoren.

Software:

De Huawei Smartwatch GT3 PRO is de enige smartwatch die draait op de nieuwste HarmonyOS. Het horloge heeft een zeer verbazingwekkende en aantrekkelijke gebruikersinterface die samen met de hele Huawei Health-app floreert.

Batterijduur:

De Huawei Watch GT3 PRO levert exact hetzelfde niveau van batterijback-up. Volgens het bedrijf gaat de batterij van de grotere versie tot 14 dagen mee na één keer volledig opladen, terwijl de kleinere versie tot 7 dagen meegaat na één keer volledig opladen.

Beide dagen zijn volledig afhankelijk van het gebruik. Het bedrijf heeft ondersteuning voor snel opladen toegevoegd. Het apparaat kan binnen 10 minuten tot 25% batterij opladen en is in staat om binnen 85 minuten volledig op te laden.

Conclusie

huawei-Watch GT3 PRO

De Huawei Watch GT3 PRO biedt vrijwel dezelfde functies als de reguliere GT3, maar er zijn functies zoals freediving-modus, golfmodus, HarmonyOS en nog veel meer waardoor het gemakkelijk opvalt tussen alle andere concurrenten die op de markt beschikbaar zijn voor een fatsoenlijke prijs haakje.

Het apparaat is ongetwijfeld de beste smartwatch-optie die is geladen met een verscheidenheid aan fitness- en sport tracking functies die het al het geld waard maken.

Als u op zoek bent naar een stijlvol en stijlvol horloge, koop dan vandaag GT3 Pro met een enorme korting.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *