LSD is een afkorting van Lysergic Acid Diethylamide en is een psychedelische drug voor de lange termijn, die veranderingen en vervormingen van de gewaarwordingen en waarnemingen veroorzaakt. Bij onverantwoord gebruik behoort LSD tot de krachtigste drugs die beschikbaar zijn om de stemming te veranderen. Het leidt tot ernstige veranderingen in het denkvermogen van een persoon, die ongeveer 12 uur kunnen aanhouden.

De oorsprong van LSD als psychedelische drug

LSD werd voor het eerst kunstmatig geproduceerd in 1938, maar het gebruik bereikte een hoogtepunt tussen de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Het werd voor het eerst geproduceerd door Ergot. Ergot is een soort schimmel die groeit op graanplanten zoals rogge. LSD is een populaire psychedelische drug die in veel landen verboden is. Het verbod wijst erop dat de drug een grote kans op misbruik heeft.

Belangrijke feiten over LSD

LSD is een zeer populaire psychedelische drug die door verschillende mensen wordt geconsumeerd om de veranderde mentale toestand te ervaren die het teweegbrengt. De drug heeft veel straatnamen: acid, zen, yellow sunshine, Hippie, California sunshine, en nog veel meer. LSD is geclassificeerd als een drug die hallucinaties teweegbrengt. Dit betekent dat het gedachten, emoties en bewustzijn verandert.

LSD heeft ook zijn gebruikelijke bijwerkingen. De bijwerkingen zijn verwijde pupillen, verhoogde bloeddruk, flashbacks, depressie, angst en vervormde waarnemingen.

Commerciële productie van LSD: Hoe identificeer je

LSD is een psychedelische drug die in de handel verkrijgbaar is in de vorm van vloeistof, capsules en tabletten. In vloeibare vorm kan het worden toegevoegd aan een absorberend papier dat bekend staat als “blotter” acid, en “windowpane”. Het wordt verkocht nadat het in verschillende individuele doses is versneden.

De prestaties van LSD’s

Op grond van onderzoek en studies is vastgesteld dat LSD bij de mens werkt door beïnvloeding van de receptoren die serotonine reguleren. Serotonine is een neurotransmitter

die in de hersenen aanwezig is. Dit betekent dat Serotonine wordt gebruikt om de regulerende, perceptuele en gedragssystemen te veranderen, waaronder seksueel gedrag, lichaamstemperatuur, honger, zintuiglijke waarneming, gedachtenbeheersing en stemming.

Bij de consumptie van LSD kan het systeem van een persoon diepgaand worden verstoord, wat de manier waarop hij de werkelijkheid waarneemt of hallucinaties kan beïnvloeden. Mensen die LSD als vorm van de drug consumeren, hebben de neiging dingen te zien, dingen te voelen en dingen te voelen, ook al bestaan deze dingen misschien niet.

LDS veroorzaakt zintuiglijke hallucinaties die zich gewoonlijk manifesteren naast snelle en sterke emotionele schommelingen. Als gevolg hiervan kan een “trip” na het nemen van LSD er meestal toe leiden dat de consument snel van extreem gelukkig naar verdrietig gaat. Dit is de reden waarom de drug bekend staat als een drug met een extreem onvoorspelbaar effect.

De toepassingen van LSD’s

LSD is een drug die niet legaal kan worden voorgeschreven, er zijn studies over de genezende krachten van de drug, terwijl er enkele veelbelovende ontdekkingen zijn gedaan. Sommige studies hebben aangetoond dat LSD de groei van de neuronen kan helpen verbeteren, terwijl het kan worden gebruikt om posttraumatische stressstoornis, depressie en drugsverslaving te behandelen. Een recente studie onderzocht de toepassing van een bepaalde psychotherapieroutine die wordt toegediend met behulp van LSD bij een klein aantal mensen met angstproblemen.

Recente studieresultaten hebben aangetoond dat wanneer de drug op een gecontroleerde manier wordt gebruikt, LSD effectief kan worden gebruikt om stress, angst en depressie te minimaliseren. The Chemical Collective is een goede bron als het gaat om onderzoek naar chemicaliën in Nederland.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *