Het verkennen van erotische massage is al een avontuur op zich, maar de nuru massage is nog een tandje erotischer.

Wat is nuru massage?

Nuru is een zijdezachte, glijdende erotische massagestijl die het volledig naakte lichaam gebruikt om je partner (of elkaar) te masseren en te stimuleren. In tegenstelling tot de meeste andere lichaamsbehandelingen, is bij nuru, wat “glibberig” betekent, iedereen volledig naakt en bedekt met een ultraglibberige gel. Waarna de masseuse (of beide partners) hun hele lichaam gebruikt om tegen hun partner aan te wrijven, strelen en schuren.

Hoewel nuru van oorsprong uit Japan komt, is het dankzij de focus op contact met het hele lichaam wereldwijd populair geworden als voorspel en als diep erotische ervaring zonder geslachtsgemeenschap. Aanrakingen en sensaties zijn vaak gecentreerd rond de erogene zones, maar het is echt een volledige lichaamservaring voor beide partners. Waarbij alles van borsten en schouders tot dijen en billen wordt gebruikt om huid-op-huid contact te maximaliseren en sensaties te verhogen. Dit alles met zijdezachte, glibberige hulp van de speciale substantie die het allemaal mogelijk maakt.

Traditioneel werd een gel glijmiddel gemaakt van nori zeewier en andere natuurlijke extracten gebruikt om precies de juiste gladheid te bereiken, maar nu de praktijk zich wereldwijd heeft verspreid, heeft de drang naar de perfecte balans van ultra-gladheid en heerlijke wrijving meer moderne formules gecreëerd. Dit is vooral goed voor iedereen die zich zorgen maakt over huidirritatie of allergieën – onthoud dat je bedekt gaat worden met deze weelderige smurrie, dus je wilt er zeker van zijn dat je de juiste voor jou vindt (en test).

De voordelen van nuru massage

erotische-massage

Verlicht de stemming – Laten we dit maar meteen uit de weg ruimen – terwijl erotische massage wild sensueel kan zijn, kan het ook een geweldige manier zijn om pretenties los te laten en te genieten van een lach met je partner. Jullie zijn allebei letterlijk naakt en glijden over (en soms van) het bed. Jullie moeten je allebei op je gemak voelen om de ongemakkelijkheid te erkennen en toe te geven aan de grappen en grollen wanneer het maar gebeurt. Samen lachen is een geweldige manier om eventuele spanning of verlegenheid los te laten en te genieten van de ervaring zonder je zorgen te maken over hoe je eruitziet.

Helpt bij stress – Over spanning gesproken, massage in het algemeen is een van de meest holistische praktijken die we kunnen gebruiken om onze gezondheid te verbeteren, zowel lichamelijk als geestelijk. Door huidcontact, zoals massage, knuffelen en seks, komt oxytocine vrij, wat gevoelens van stress kan helpen verminderen en een groter gevoel van welzijn kan geven.

Bevordert de bloedsomloop – Van massage is bewezen dat het de doorbloeding van het lichaam bevordert. De verscheidenheid aan verschillende strekkingen en bewegingen van de glibberige nuru-massage, van lichte borst- of vingerbewegingen tot stevigere wrijving op schouders en dijen, kan helpen om de bloedstroom naar de huid en spieren van het lichaam vrijer te laten verlopen. Weet je waar de bloedstroom ook toe leidt? Opwinding.

Windt je op – Ja, een naakt lichaam over je heen laten wrijven kan sommige mensen heel snel opwinden, maar nuru is meer gericht op de ervaring van het hele lichaam. Het is een langzamer proces dat sterk gericht is op het stimuleren van erogene zones, maar het gaat meer om de reis dan om de bestemming. Het geeft degenen die er langer over doen om hun motor op toeren te brengen dus de tijd om bij te komen.

Creëert een diepere intimiteit – Iets nieuws proberen met je partner kan veel vertrouwen vergen en elk nieuw avontuur bouwt dat vertrouwen en die intimiteit naar een nog hoger niveau. Er is een reden waarom massage, niet alleen erotisch maar gewoon het aanraken en masseren, zo’n belangrijk onderdeel is van veel sekstherapie praktijken en waarom massages voor koppels tot de meest gevraagde behandelingen in kuuroorden over de hele wereld behoren. Zelfs de initiële ongemakkelijkheid en het lachen kunnen een grote rol spelen bij het hechter maken van die band.

Of je Nuru nu gebruikt als een speciale traktatie voor jullie beiden of als een wekelijks avontuur, erotische massage zoals Nuru heeft veel potentieel voor verkenning en uitbreiding als je eenmaal het juiste ritme hebt gevonden.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *