Bijna elke vrouw die een borstvergroting overweegt, vraagt zich op een bepaald ogenblik af wat mannen vinden van een borstvergroting. Of je nu een vriend of een echtgenoot hebt, of zich gewoon afvraagt of de mannen in je leven je anders zullen bekijken als je implantaten laat plaatsen, het is een onvermijdelijke vraag waarmee de meeste vrouwen op een bepaald ogenblik geconfronteerd worden. Een borstvergroting België ondergaan is voor de meeste vrouwen een positieve ervaring, maar wat vinden de mannen er precies van? Hier volgen enkele manieren om beter te begrijpen waarom mannen zich zo kunnen voelen over je uiteindelijke beslissing om een borstvergroting te laten uitvoeren.

Alles over zelfvertrouwen

verliefd-koppel

Hoewel het uiterlijk een rol speelt in hoe anderen ons zien, draait aantrekkelijkheid eigenlijk alleen maar om zelfvertrouwen. Een zelfverzekerde, positieve houding is de meest in het oog springende kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. De meeste vrouwen doen dan ook een borstvergroting om zichzelf beter te voelen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Het verschil van voor en na borstvergroting komt dus uiteindelijk neer op de zelfvertrouwen van de vrouw.

Uiterlijk is zeker niet alles, maar investeren in je uiterlijk en prioriteit geven aan je eigen gevoel van eigenwaarde dragen ertoe jouw zelfvertrouwen te vergroten op een manier die zichtbaar is. Veel vrouwen die borstimplantaten laten plaatsen, voelen zich na de ingreep aanzienlijk vrouwelijker, sexier en zelfverzekerder. Het is deze kwaliteit van zelfvertrouwen en niet zozeer jouw borstomvang die mannen het meest zal opwinden.

Jouw partner wil dat je gelukkig bent

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat je partner wil dat je gelukkig bent. Als een borstvergroting je kan helpen nog meer van je rondingen te houden, zal je partner jouw beslissing waarschijnlijk steunen. Alleen al het feit dat je van jouw borstimplantaten geniet, kan hem helpen er net zoveel, zo niet meer, van te genieten. Daarom is het belangrijk dat vrouwen die een borstvergroting overwegen, er zeker van zijn dat ze de implantaten om de juiste redenen krijgen. Implantaten moeten alleen voor jou zijn, niet voor iemand anders.

Natuurlijk ogende resultaten van borstvergroting

woman holding red dumbbells

Een ding dat de meeste mannen lijken te prefereren is dat de borsten er natuurlijk uitzien en natuurlijk aanvoelen. Daarom leggen de beste chirurgen voor borstvergroting altijd sterk de nadruk op het creëren van natuurlijk ogende resultaten met borstimplantaten. Met de hulp van je chirurg kan je de beste maat, het beste implantaat type en het beste profiel bepalen om mooie proporties en een flatteus eindresultaat te verkrijgen.

Door de nadruk te blijven leggen op het creëren van een mooie, natuurlijk ogende borstvergroting en het verbeteren van jouw proporties in plaats van lukraak groter te gaan, zul je misschien verbaasd zijn over hoe geweldig je nieuwe zelfvertrouwen en vrouwelijke rondingen je en jouw man kunnen laten voelen.

Tegenstrijdige informatie

Het is niet ongewoon dat vrouwen het gevoel hebben dat ze omringd worden door tegenstrijdige informatie over wat mannen mooi vinden. Aan de ene kant wordt vaak beweerd dat alle mannen van vrouwen met grote borsten houden. Aan de andere kant prijzen sommige media wat ‘natuurlijk’ is boven wat kunstmatig of cosmetisch versterkt is. Hoe weet je of jouw man net zoveel van jouw implantaten zal genieten als jij, of ze als een afknapper zal beschouwen?

De waarheid is dat borstgrootte niet alles is. Mannen doen misschien alsof ze alleen van grote borsten houden, maar in werkelijkheid hechten de meeste mannen meer belang aan het uiterlijk van een vrouw dan aan het borstvolume. De juiste verhoudingen kunnen het verschil maken, of je nu grote of kleine borsten hebt, implantaten of niet.

De meeste vrouwen met een borstvergroting kiezen voor deze ingreep omdat ze denken dat implantaten hun hele figuur kunnen verbeteren. In plaats van je zorgen te maken over wat mannen van jouw borstvergroting zullen denken, kan je beter overwegen of borstimplantaten jou het uiterlijk kunnen geven dat je wenst.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *