Youri Mulder is een bekende Nederlandse voetbalanalist bij Ziggo Sport. En zoals bijna elke voetbalanalist, was hij ooit in het verleden een profvoetballer. Hij is vandaag de dag 55 jaar oud. Toen hij nog voetballer was, heeft hij gespeeld bij bekende clubs, zoals FC Twente en hij behoorde ook tot het Nederlands elftal, waar hij negen keer voor is uitgekomen. Zijn achternaam kan je bekend voorkomen, want hij is inderdaad de zoon van oud-voetballer Jan Mulder. Tegenwoordig is hij zelf ook vader van zijn zoons Finn en Alexander, die hij samen heeft gekregen met zijn ex-vrouw, Nina Freidher. Maar vandaag gaan we het hebben over een andere knappe dame die hij aan de haak heeft geslagen!

Lynn Schippers is de knappe vriendin van Youri Mulder

De bloedmooie vriendin van deze oud-voetballer is Lynn Schippers. Ze is maar liefst 22 jaar jonger dan Mulder, maar toch zijn ze onafscheidelijk van elkaar. De vonk tussen het stel sloeg over toen ze elkaar hebben leren bij de bar waar Lynn werkte. Hij kwam daar vaak en ze kende elkaar al een jaar, voordat ze voor elkaar vielen. En inmiddels zijn ze nu al vijf jaar samen. Lynn Schippers komt zelf uit Enschede en we gaan ervan uit dat ze samen wonen, want Mulder woont ook in Enschede.

Wie is Lynn Schippers?

Lynn-Schippers-en-youri-mulder.jpg

Lynn Schippers werkte in een bar, maar ze was ook tijdje een zangeres. Haar artiestennaam is ‘Lynn Claire’ en ze had haar laatste nummer vijf jaar geleden uitgebracht. Mulder was ook onder de indruk van haar talent toen hij haar voor het eerst hoorde zingen: ‘Eigenlijk is ze vanuit ‘de badkamer’ zover gekomen. En dat door iemand die haar een keer hoorde zingen, dus ik vind dat best knap. Lynn heeft echt een mooie stem’, aldus Youri Mulder. Wat ze vandaag de dag doet is niet bekend, ze is niet actief op social media en haar Instagram-account staat op privé.

lynn-schippers.jpg

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *