Veel bekende Nederlanders konden zelf nog niet eens bekendmaken dat ze een nieuwe relatie hadden, of het stond al op de socials van Juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Maar over haar eigen relatie is ze een stuk minder spraakzaam. Daarom gaan wij haar een handje helpen. Maak kennis met Max Vileers, de vriend van Yvonne Coldeweijer.

yvonne-coldeweijer

Yvonne Coldeweijer en de liefde was lange tijd een zeer ongelukkige relatie. De knappe blondine kreeg zelf ooit te maken met een vreemdgaande vriend en is er sindsdien op gebrand om de onderste steen boven te krijgen. Door al haar bronnen en ‘spionnen’ is geen bekende Nederlander veilig. Iedereen die ook maar in de buurt komt van een misstap, krijgt met Yvonne te maken.

De nieuwe vriend van Yvonne Coldeweijer

Maar de ellendige tijden zijn inmiddels voorbij. Yvonne Coldeweijer heeft een nieuwe relatie en is inmiddels zeer gelukkig met haar vriend. Ze is samen met Max Vileers, al heeft ze die naam zelf nooit in de mond genomen. Yvonne heeft namelijk maling aan de privacy van andere mensen, maar is wel heel erg gesteld op haar eigen privacy. Daarom spreekt ze bijna nooit over haar vriend en komt hij maar zeer mondjesmaat voor op haar sociale media.

max-vieleers

Maar dat het dikke mik is tussen de twee, dat is wel duidelijk. De eerste keer dat we Max Vieleers tegenkwamen op de socials van Yvonne was toen ze samen op vakantie waren naar Griekenland. De tortelduifjes genoten van een strandvakantie op ‘het Griekse Ibiza’ Santorini. Daar plaatste Yvonne een foto met haar zwartharige hunk. De twee waren daar op Valentijnsdag. Bij haar post schreef Yvonne: ‘Ik wens iedereen net zo’n juicy Valentijn als de mijne’. Lief Yv!

max-vieleers-en-yvonne-coldeweijer-valentijn

Yvonne en haar vriend hebben een kind

Sindsdien hebben we Max vaker terug zien komen op de Instagram-stories van Yvonne. Bijvoorbeeld halverwege 2023, toen ze een foto met Max plaatste, waarbij het koppel kussend in een zwembad zat. Bij de foto stond een bijschrift ’11-12-23′ met daarbij een kindergezichtje. Later bevestigde ze inderdaad zwanger te zijn en dat dat de uitgerekende bevaldatum was.

max-vieleers-en-yvonne

Yvonne beviel uiteindelijk op 8 december 2023. Dat gebeurde met een keizersnede. Daarom zijn Yvonne en Max nu trotse papa en mama van hun zoontje Ted, die inmiddels 0 jaar oud is. ‘Vanaf nu zijn wij 3 samen 1’, schreef ze op Instagram. Als kersvers moeder nam ze ook een korte pauze van haar juicewerkzaamheden. Daardoor kan ze even volop genieten van haar zoon en haar vriend Max.

max-vieleers-en-yvonne-coldeweijer-kind

Wie is Max Vieleers?

Genoeg over de relatie tussen Yvonne en haar vriend. Tijd om Max zelf eens wat verder uit te diepen. Want wat is dat eigenlijk voor een man? Max is geboren en getogen in het Noord-Hollandse Haarlem. Hij komt uit 1994 en is 29 jaar oud. Tegenwoordig woont hij samen met Yvonne in Muiden, een kleine vestingstad aan het water tussen Amsterdam en Almere in.

Max Vieleers heeft de opleiding Finance & Control afgerond en werkt tegenwoordig voor de financiële afdeling van Tata Steel. Verder houdt Max zich het liefst op de achtergrond en dat wordt gerespecteerd door Yvonne, die het vrijwel nooit over hem heeft. Daardoor kan hij, hoewel hij een zeer bekende vriendin heeft, toch een leven in de anonimiteit leiden.

max-vieleers-lachend

Ex-vriendjes Yvonne

De afgelopen jaren heeft Yvonne Coldeweijer al de nodige vriendjes gehad. Zo was ze ooit samen met de Australische rugbyspeler Nathan Daly. Dat was de man die haar zo hard gekwetst heeft. Hij bleek vreemd te gaan en daar moest ze zelf achter komen. Toen hij in het buitenland zat, moest Yvonne iets hebben uit de berging. Daar vond ze een vreemde koffer met een onbekende telefoon erin. Die was van Nathan. Op die telefoon had hij allerlei foto’s van slapende meisjes, met wie hij het bed had gedeeld. Ook Yvonne zat daartussen. “Ik voelde me op dat moment zo dom. Ik was als een soort trofee voor hem.”

max-vieleers-vriend

Daarnaast is Yvonne ook een tijdje samen geweest met zanger Ben Saunders en met dj Nicky Romero. Maar in Max Vieleers lijkt ze nu echt de ware te hebben gevonden.

max-vieleers-2

max-vieleers-sixpack

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *