De meeste mensen hebben een hekel aan de badkamer schoonmaken. Toch willen we allemaal een opgeruimde en nette badkamer, want we komen er meermaals per dag. Of het nou is om tanden te poetsen, te douchen of om eventjes lekker in bad te gaan; we moeten er toch echt zijn. Doordat we er zoveel water gebruiken is het een erg vochtige omgeving, wat het nog belangrijker maakt om het netjes en schoon te houden. Hoe zorg je voor een opgeruimde badkamer? Dat gaan wij jou in dit artikel uitleggen.

Hoe zorg je voor een opgeruimde badkamer?

industriele-badkamer-hout-wit

Wij mensen hebben snel de neiging om op de badkamer alles om de wastafel heen te zetten. Dan heb ik het over tandenborstels, tandpasta, make-up en zeep bijvoorbeeld. Dit zorgt er dus echt voor dat de wastafel eruitziet als een rommel. Het is dus belangrijk om voor jezelf een selectie te maken met welke artikelen voor jou echt essentieel zijn om er neer te zetten en welke producten opgeborgen kunnen worden in een kastje dichtbij de wastafel. Daarnaast is het handig om iedere dag een klein beetje schoon te maken. Zorg ervoor dat je papier of doekjes met een schoonmaakspray binnen handbereik hebt bij de badkamer en neem iedere dag eventjes de wastafel af. Dat geldt ook voor de wc. Als je dit iedere dag doet, voelt je badkamer al gelijk een stuk frisser. Vergeet ook niet de haren op te ruimen.

Dit moet je eigenlijk opbergen

In de vorige alinea werd het al eventjes benoemd, maar je moet ervoor zorgen dat je de essentiële artikelen buiten de badkamerkastjes laat staan. De rest moet echt opgeborgen worden voor een rustigere omgeving. Vergeet ook zeker niet je handdoeken netjes op te vouwen en in een van je badkamerkastjes neer te leggen. Over handdoeken gesproken, deze gebruik je natuurlijk iedere dag best intensief. Ze zien er alleen altijd wel wat saai uit. Om eruit te springen, kun je als bedrijf handdoeken bedrukken als relatiegeschenk voor al jouw relaties of medewerkers. Ook kan je handdoeken borduren voor een luxueuze en hoogwaardige uitstraling. Handdoeken met een geborduurd logo gaan ook zeker erg lang mee en slijten niet snel.

Artikelen die je badkamer kunnen verbeteren

badkamer-witte-tegels

Het is een goed idee om een grote wasmand te halen voor op de badkamer waar iedereen zijn of haar kleding in kan doen. Zo zorg je er voor dat er geen kleding belandt op de grond van jouw badkamer. Daarnaast wordt je badkamer er mooier van als je houders haalt voor je zeep en doucheartikelen. Dit soort artikelen hebben namelijk meestal een drukke look en veel kleuren. Door houders te kopen in rustige en dezelfde kleuren oogt je badkamer gelijk een stuk hoogwaardiger. Heb je kinderen? Dan kan het makkelijk zijn om een bakje te maken voor elk kind. Hier stop je hun eigen artikelen in. Zo kunnen ze iedere dag hun bakje pakken en deze gebruiken, zonder dat het al te veel moeite kost om alles bij elkaar te zoeken. Ook kunnen deurhaken makkelijk zijn om meer spullen kwijt te kunnen en meer orde te scheppen. Deze kan je aan de badkamerdeur hangen, maar ook aan de binnenkant van kastdeurtjes. Hier kan je bijvoorbeeld je geborduurde handdoeken aan ophangen!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *