Gert Verhulst is een Belgische man en hij is 56 jaar oud. Hij behoort tot één van de oprichters van het welbekende productiehuis genaamd ‘Studio 100’. Ook doet hij veel andere dingen binnen de televisiewereld. Hij is onder andere een presentator en acteur. Je kunt hem bijvoorbeeld kennen van Samson en Gert, waar hij de rol van Gert speelt. Hij heeft veel successen behaald binnen zijn carrière, maar dat staat hier vandaag niet in het teken. Vandaag duiken we dieper in het privéleven van Gert Verhulst en dan met name zijn liefdesleven. Die hij heeft gehad met zijn ex-vrouw genaamd Valerie Calliau.

Het huwelijk van Gert Verhulst en Valerie Calliau

Gert Verhulst en Valerie Calliau waren een gehuwd stel van 1998 tot 2003 en ze hebben samen twee kinderen gekregen, Viktor en Marie Verhulst. Die net zoals hun vader volop in de schijnwerpers staan in hun reality-serie genaamd ‘Verhulstjes’. Maar we moeten je teleurstellen, want Valerie wilde altijd volledig anoniem blijven en dat is haar erg goed gelukt. Er is geen enkele recente foto van haar gezicht te vinden, ondanks dat ze zo’n bekende familie heeft. Marie Verhulst zei ook het volgende over de anonimiteit van haar moeder: ‘Mijn moeder zit niet te wachten op media-aandacht’. ‘Zij heeft alles met Studio 100 meegemaakt vanaf het begin, maar heeft geen interesse om iets in de media te doen. Ze zou al stress krijgen als ze zou horen dat ik nu over haar praat’.

De scheiding van Gert Verhulst en Valerie Calliau

valerie-calliau-pasfoto.jpg

Waarom Gert Verhulst en Valerie Calliau een eind aan hun huwelijk hebben gemaakt is nooit gedeeld, maar Gert Verhulst vertelde wel een keer dat zijn ex en oud K3-lid, Karen Damen hier een rol in had kunnen spelen. Na de scheiding waren ze een tijdje een koppel. Dit is wat Gert Verhulst hierover te zeggen had: ‘Karen zei onlangs dat ik er ben tussengekomen terwijl zij iets met Regi had. Maar je kan ook zeggen dat ik iets had met mijn vrouw en dat Karen ertussen is gekomen. Het is maar hoe je het bekijkt’. Het enige wat Gert over de scheiding had gedeeld was het volgende: ‘Een scheiding is allerminst leuk. Het is een mislukking die ik voor de rest van mijn leven meedraag. Maar die breuk heeft er wel voor gezorgd dat ik mijn kinderen meer ben gaan zien’.

De band tussen Valerie Calliau en haar kinderen

De kinderen van Valerie hebben gelukkig wel een goede band met hun moeder. Viktor heeft openhartig in een vlog gedeeld hoe de band met zijn moeder was toen hij nog klein was en nu nog steeds zo is: ‘De band met mijn moeder is ook supersterk. Vroeger als kind was ik echt een mama’s-kindje. Ik kon geen twee seconde zonder mijn moeder’. ‘Ik meen het echt als ik zeg dat mijn mama de beste en liefste van de hele wereld is.’

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *