De zomer komt er weer aan en dat betekent:  tijd voor een nieuwe zonnebril. In de zomer van 2022 draait het bij zonnebrillen voor mannen allemaal om klassieke stijlen en nieuwe versies van oude favorieten. In dit artikel vertellen we je de top trends om naar uit te kijken.

De klassiekers

Klassieke zonnebril stijlen maken een comeback in de zomer van 2022. Dit omvat stijlen zoals Wayfarers en aviators, die zijn bijgewerkt met nieuwe kleuren en ontwerpen. Een Wayfarer past vrijwel bij elk soort gezichtsvorm en zijn in heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. Aviator zonnebrillen kennen we als de ‘piloot zonnebril’. Deze zonnebril is wat authentieker en staat niet iedereen. Maar als je op zoek bent naar een klassieke stijl die nooit uit de mode zal raken, dan zijn dit de zonnebrillen die je moet kiezen.

Retro zonnebrillen

man-baard-lang-haar-zonnebril-zwembad-five2one-eyewear

Retro zonnebrillen zullen ook populair zijn deze zomer. Het draait allemaal om de trends uit het verleden weer terug te halen en modern te maken. Ze zijn tegenwoordig vrijwel in elke kledingzaak verkrijgbaar, want deze brillen staan ook bekend om hun fashionable uitstraling. Retro zonnebrillen zijn er daarom ook in enorm veel verschillende soorten en er zit voor iedereen wel eentje bij. Als je deze bril draagt, maak je een echt modestatement waar je je outfit helemaal mee af kan maken.

Duurzame zonnebrillen

Een nieuwe ontwikkeling in de wereld van zonnebrillen zijn duurzame zonnebrillen. Die worden gemaakt van materialen die gerecycled of hergebruikt kunnen worden. Een voorbeeld hiervan zijn de zonnebrillen van Five2One Eyewear. Zij maken zonnebrillen van PET-flessen die anders in de oceaan terecht zouden komen. Het productieproces hiervan duurt langer, wat zorgt voor een wat duurdere prijs. Maar, dat ben je wel verzekerd van een goede kwalitatieve zonnebril die ook nog eens beter is voor het milieu.

Kortom, er is heel wat keus voor deze zomer. Ga je voor een klassieker in een nieuw jasje? Of toch voor een ouderwetse retro zonnebril waarmee je de fashion show steelt? En wil je het helemaal goed doen, ga dan voor een duurzame zonnebril. Die zijn én fashionable én beter voor het milieu. Twee vliegen in één klap!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *