Het gaat natuurlijk niet alleen om hoe een bikini dames op je lichaam staat. Je moet je er ook prettig in voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat als het gaat om het kopen van een zwempak, er geen perfecte maat voor jou is. Wat voor de ene persoon werkt, werkt mogelijk niet voor de andere. Door deze tips te volgen en te weten wat het beste bij je lichaamstype past, kunt je het perfecte pak vinden.

De bandjes mogen niet strak zitten

Als de banden niet strak genoeg zijn, vallen ze eraf als je beweegt. Als dit gebeurt, kun je het broekje het beste vervangen door een ander model dat beter past. Als je banden te los of te strak zitten, zal dit een onflatteuze look en mogelijk ongemak veroorzaken. De schouderband van je witte bikini dames mag niet zo los zitten dat er meer dan één vinger onder past, en ze mogen ook niet strak genoeg zijn om in je huid te graven of enig ander deel van je lichaam af te knijpen.

Zorg ervoor dat de band niet te los zit

dame-zee-bikini-nat

De band moet goed aansluiten op de huid, maar niet zo strak dat het oncomfortabel wordt. Als je merkt dat je je pak elke vijf minuten moet aanpassen of het gevoel hebt dat het pak constant naar beneden valt of omhoog kruipt, zit het waarschijnlijk te los voor je. Als je bandmaat 30 is, zou het niet als een 32 moeten voelen. Er zijn veel verschillende bh-merken die er zijn, met verschillende pasvormen en ontwerpen; sommige zullen anders passen dan andere. als het ene merk te los aanvoelt in de ene stijl en niet in de andere, maak je er dan geen zorgen over. Het betekent alleen dat er geen universele definitie is van “te los” als het over bikinibanden gaat.

Pas de cupmaat aan

Het aanpassen van de cupmaat is een van de gemakkelijkste manieren om een ​​pak beter te laten passen. Als je vindt dat je pak te klein op de borst zit, kun je dit verhelpen door eenvoudig wat vulling te verwijderen of toe te voegen. Als de cups bijvoorbeeld te klein zijn en je hun bedekking wilt vergroten, kun je er nog een laag vulling overheen doen. Aan de andere kant, als je cups te groot zijn voor je lichaamstype of gewoon niet helemaal geschikt zijn voor je stijl, verwijder dan wat vulling totdat ze meer geschikt voor je zijn.

Zorg ervoor dat hij goed om je middel zit

Als het pak te hoog is, zal het boven je middel zitten en oncomfortabel zijn. Dit komt omdat je het pak constant omhoog zou moeten trekken om het van je heupen te houden. Als de onderkant van je zwembroek op je heupen zit, kan het zijn dat ze naar beneden glijden als je loopt of zwemt.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *