Sinds Huawei de Huawei Watch GT2 introduceerde, heeft het bedrijf gewerkt aan het polijsten en verbeteren van de draagbare ervaring en het verfijnen van enkele van de huidige onvolkomenheden in dat oude model. De Huawei Watch GT3 PRO is een evolutie die enkele revolutionaire ideeën naar de tafel brengt.

Er zijn twee verschillende varianten beschikbaar die qua design behoorlijk van elkaar verschillen. De titanium editie van het nieuwste horloge is de opvolger van de oude Watch GT2.

Ondanks het feit dat het horloge een zeer vergelijkbaar ontwerp had met de GT2, zijn er veel upgrades die het de moeite waard maken.

Specificaties van Huawei Watch GT3 PRO

Ontwerp:

Beide varianten van Huawei GT3 pro verschillen behoorlijk van elkaar, hoewel er maar weinig of meer van dezelfde interne onderdelen zijn. De enige verschillen zijn alleen de schermgrootte en de batterijduur.

De titanium editie van het horloge heeft een edgy design met een degelijke industriële look.

In plaats van de ouderwetse knopen is er een kroon gemaakt van machinaal bewerkt titanium met het merk en model erop gegraveerd. De tweede knop is een pilvormige clicker en de achterkant van het titanium horloge is gemaakt van keramiek.

Weergave:

Huawei Watch GT3 Pro wit vrouwen pols

De Huawei Watch GT3 PRO is ook in omvang en resolutie gegroeid. De Chinese techgigant presenteert met trots het 1,43-inch AMOLED-scherm met een haarscherpe resolutie van 466×466 pixels.

De resolutie van het scherm is zeer hoge definitie, waardoor het uniek is. Het display is ook in het zonlicht goed te bedienen, terwijl de hoeveelheid detail ook erg hoog is.

Kijk gezichten:

De Huawei Watch GT3 PRO is geladen met een aantal nieuwe wijzerplaten. Met de toevoeging van nieuwe horloges in het wearables-segment, introduceert Huawei altijd nieuwe gezichtsontwerpen om het uiterlijk te verbeteren.

Er zijn enkele wijzerplaten die dynamisch zijn; ze schakelen over van zwart naar wit als de dag respectievelijk de nacht wordt. Er zijn een heleboel wijzerplaten beschikbaar in de Huawei Health-app en je kunt je aanmelden voor iedereen die je wilt.

Software:

De Huawei Watch GT3 Pro draait op Huawei’s eigen HarmonyOS en in vergelijking met de oudere versies lijkt alle software erg op elkaar. Het horloge is voorzien van een dual-band vijf systeem positionering GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS. Al deze dingen resulteren in een betere GPS-nauwkeurigheid en tracking.

Waterdichtheid:

De Huawei GT3 pro biedt een freediving-modus die het horloge waterdicht maakt tot 30 meter. Dit horloge is getest en heeft 200 druktests van elk 1 minuut doorstaan.

Conclusie

huawei-Watch GT3 PRO

Op de Huawei Watch GT3 PRO werken alle automatische training detectie modi nauwkeurig. Er zijn verschillende hardloop plannen beschikbaar, waaronder opties voor 3k, 5k en 10k.

HarmonyOS moet niet worden gezien als een nadeel, maar eerder als een ecosysteem met een groot potentieel.

Het volgen van plannen wordt gemakkelijk wanneer er nauwkeurige statistieken, herinneringen en het gemiddelde moeilijkheidsplan zijn dat je hebt geselecteerd op basis van enkele eerdere hardloop cijfers die je moet invoeren.

De Huawei GT3 PRO is een eersteklas vlaggenschip-smartwatch die de prijs waard is, en daarom zou je hem moeten kopen als je een mooi horloge wilt.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *