Jade Anna heeft met haar 19 jaren jong al een echte sterrenstatus bereikt op social media. Al sinds de middelbare school is zij actief op de sociale kanalen. Tegenwoordig weet zij haar volgers voornamelijk te bereiken via Instagram, YouTube en TikTok. De groepen volgers groeien met de dag, en Jade Anna zet zich dan ook dagelijks in om haar volgers mee te nemen in haar avontuurlijke leven. Dit doet zij tegenwoordig ook door middel van het delen van sexy foto’s en daar laten wij je graag nader kennis mee maken.

Een boost van haar ex vriendje Gio Latooy

Veel YouTube kijkers zijn wel bekend met Gio Latooy. Deze YouTuber publiceert al jarenlang dagelijks videocontent en neemt iedereen mee in zijn dagelijks leven. Daarnaast heeft hij ook specifieke volgers, zoals fans van het spel The Sims en liefhebbers van mooie en dure auto’s. Jade Anna en Gio hebben een relatie gehad en deze relatie zorgde ervoor dat ook Jade Anna regelmatig te zien was in de video’s van Gio. Dit heeft haar populariteit een flinke boost gegeven. Zeker de video over hun relatiebreuk wist veel aandacht te trekken. Tegenwoordig worden Gio en Jade Anna weer vaker samen gespot, waardoor wordt vermoed dat de twee weer samen zijn. Dit wordt echter niet bevestigd.

Jade Anna heeft een sterke passie voor mode

Als je goed bekend bent met de content van Jade Anna, dan zal het je niet ontgaan zijn dat zij een sterke passie heeft voor alles wat met mode te maken heeft. Ze is dan ook met meerdere modehuizen de samenwerking aan gegaan en weet daar een mooi inkomen uit te halen. Overigens heeft Jade Anna naast social media en mode meer interessante passies. Ze heeft een goede band met haar oudere broer en zus, houdt van gitaar spelen en gaat graag uit eten naar een Italiaans restaurant. Daarnaast houdt ze ook erg van reizen, wat ook duidelijk te zien is in haar videocontent, en houdt ze erg van tennis.

Bijna een miljoen volgers op Instagram

Veel van de knappe jongedames die in Nederland te boek staan als sexy influencers hebben een volgersaantal van rond de 200.000. Jade Anna is duidelijk al een heel stuk verder. Zij heeft namelijk bijna de bijzondere mijlpaal van 1 miljoen volgers op Instagram bereikt. Onder haar volgers zijn zeker ook andere populaire influencers en BN’ers te vinden, waaronder Yolanthe Cabou. Op YouTube heeft Jade Anna meer dan 200.000 volgers en ook op TikTok groeit haar groep volgers bijzonder snel.

Werk en plezier combineren op vakantie

Velen zullen van mening zijn dat Jade Anna echt een droombaan heeft. Zo zal zij hier zelf ook over denken. Met grote regelmaat verlaat zij het land en reist zij af naar de meest mooie bestemmingen om daar werk en plezier te combineren. Op Instagram kunnen haar volgers dan ook vaak genieten van de meest mooie, indrukwekkende én sexy foto’s, gemaakt op de meest bijzondere vakantiebestemmingen. Niet al te lang geleden deelde Jade Anna een foto van haar en Gio op vakantie. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat zij weer een stel zijn. De twee zijn naar eigen zeggen goede vrienden gebleven en gaan vaker met elkaar op reis.

Jade Anna en haar activiteiten op social media

Ze heeft dan misschien een mooi opstapje gekregen van Gio, maar uiteindelijk doet Jade Anna het nu toch allemaal helemaal zelf. Op YouTube staat nog een video die zij publiceerde toen zij 12 jaar was, waarin zij aangeeft dat zij van YouTube haar baan wil maken. Dit is haar zeker gelukt, maar het gaat veel verder dan dat. Ook op TikTok heeft Jade Anna inmiddels namelijk bijna een miljoen volgers achter haar staan. Op dit kanaal is ze vooral heel populair onder het jonge publiek, dat nog een stuk minder te vinden is op Instagram. Duidelijk is wel dat Jade Anna een flinke bak geld verdient met al haar activiteiten op social media. Zo is Dior haar favoriete schoenenmerk en wordt ze vaker gezien met een ketting van Louis Vuitton om haar hals. Dat zijn eigendommen waar lang niet iedereen bij in de buurt komt.

Het plaatsen van pikante foto’s op Instagram

Nu Jade Anna niet langer minderjarig is, durft zij zich ook te wagen aan het delen van sexy foto’s met haar volgers. Dit is natuurlijk een uitgelezen kans om nóg meer volgers te pakken te krijgen. Deze kans laat Jade Anna niet liggen. Steeds vaker zien we op Instagram foto’s van haar verschijnen in pikante, sexy outfits. We kunnen er dan ook eerlijk over zijn: Jade Anna is gewoon een mooie meid om te zien!

Top 10 meest naakte foto’s van Jade Anna

Jade Anna is gewoon een prachtige verschijning en dat laat zij ook graag aan iedereen zien. Met regelmaat maakt zij haar volgers blij met sexy en uitdagende foto’s, terwijl ze ook aandacht blijft besteden aan het delen van haar andere passies. Benieuwd? Wij hebben een mooie top 10 meest sexy foto’s van Jade Anna voor je samengesteld!

jade anna naakt 10 jade anna naakt 9 jade anna naakt 8

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *