Jotti Verbruggen werd geboren in 1995. Al snel werd duidelijk dat Moeder Natuur haar had gezegend met een fraai uiterlijk. Ze begon al jong met modellenwerk. In 2017 kreeg ze nationale bekendheid door haar deelname aan de Miss Elegance verkiezingen die ze won. In datzelfde jaar deed ze mee aan de verkiezing van Miss België maar het kroontje ging naar Romanie Schotte. Jotti bleef desondanks haar best doen om naam te maken als model en mannequin.

Verwoestende woningbrand

Jotti Verbruggen zag haar loopbaan als model en mannequin in 2017 bijna letterlijk in rook opgaan toen haar woning werd verwoest door een grote brand. Zelf kon ze slechts op het nippertje ontsnappen aan de vlammen. Ondanks deze heftige gebeurtenis besloot ze om toch mee te willen doen aan de Miss België verkiezing in dat jaar. Ze bleef in de race tot de finale en maakte grote indruk met haar knappe en sprankelende verschijning.

Deelname aan Love Island

Jotti Verbruggen werd bij een groter publiek bekend toen ze deelnam aan het tv programma Love Island Nederland en België. Tijdens haar deelname werd bekend dat ze kortstondig heeft gedatet met ex-profvoetballer Wesley Sneijder. Lang duurde dit niet, onder andere omdat Sneijder niet onder stoelen of banken stak dat hij een verzoening met zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau, tevens moeder van zijn zoon Xess Xava, zeker niet uit wil sluiten. Jotti Verbruggen was dan ook duidelijk over deze kortstondige flirt: dat is klaar, anders doe je niet mee aan Love Island, was haar enige commentaar toen ze ernaar werd gevraagd in het programma.

Nieuwe vriend Jotti Verbruggen

vriend Jotti Verbruggen jan bert

Tijdens haar deelname aan Love Island werd ze gekoppeld aan Cas Hooijer. Het stel werd na afloop van het programma als winnaar uitgeroepen. Op dat moment hadden ze ook daadwerkelijk een relatie. Dit duurde echter niet lang, de relatie bleek niet bestand tegen ‘het echte leven’. In augustus 2023 werd bekend dat Jotti Verbruggen een nieuwe relatie heeft. Het op dat moment 28-jarige model heeft de liefde gevonden bij Jan Bert, de kleinzoon van de oprichter van het beursgenoteerde bedrijf Kinepolis Groep, een keten van bioscopen in zowel Europa als Noord-Amerika. De familie Bert behoort tot de rijkste van België.

Dit zijn de meest sexy foto’s van Jotti Verbruggen

Op haar Instagram account laat Jotti Verbruggen zien dat ze niet voor niets werd gekozen tot Miss Elegance en dat ze terecht deelnam aan de Miss België verkiezing. Dankzij haar werk als model worden er regelmatig mooie professionele foto’s van Jotti gemaakt die ze maar wat graag deelt met haar volgers.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *