Korte haarstijlen zijn nu meer dan ooit te voren in de mode. Het lijkt erop dat het tijdperk van langere, slordige kapsels ten einde is. Als je om je heen kijkt zie je dat de professionele, schone look erg populair onder jonge mannen, tieners en jongens over de hele wereld is gekomen.

Als je bij wilt blijven, je lange haarstijl bij wilt knippen, of gewoon iets nieuws wilt proberen, neem dan een stylish, kort kapsel.

Korte kapsels zijn zo simpel dat je nooit de mist in kan gaan. Wat haargel, pomade of zelfs wat matte haarwax werkt geweldig als je je top een beetje omhoog wilt duwen, of een goede zijscheiding in wilt zetten. Je kan ook gewoon met je handen allerlei kanten op gaan, om een stylish β€œnet-uit-bed” look te maken.

Zijscheiding

Deze haarstijl gaat al generaties rond en is een onwijs klassieke look. Als je een zoon hebt die het liefst er slimmer dan zijn vrienden uit wilt zien, of je wilt gewoon wat verfijnder eruit zien, is dit de haarstijl om te nemen.

Hij lijkt steeds populairder te worden, nu mensen over de hele wereld deze prachtige haarstijl overnemen. Deze haarstijl is erg flexibel en kan met elke haarlengte er geweldig uit zien.

Deze haarstijl kan ook wat langer zijn, dus als je dit kapsel nu met kort haar wilt en je haar wilt laten groeien de komende paar maanden, zal je er nog steeds goed uit zien. Uiteraard kan dit ook met een middenscheiding.

Klassiek Kort

De simpele korte haarstijl is er al een eeuwigheid en het blijft een van de meest Populaire keuzes voor jong en oud.

Je houdt de zijkanten en je achterhoofd kort, nog net niet gemillimeterd, maar je houdt je haar bovenaan lang en dik. Hierdoor kan je een beetje rondspelen met je haar bovenaan, maar het is ook zo kort dat je je haar ook β€œplat” kan dragen en het vereist totaal geen onderhoud, vooral als je net wakker bent.

De Korte Push up Haarstijl

Deze klassieker lijkt erg op de andere twee, maar is flexibeler en heeft een dikkere bovenkant. In plaats van een gemillimeterd kapsel, kan je de bovenkant flink laten groeien, terwijl je de zijkanten bijna helemaal kaal scheert, net als de Angular Fringe, maar hier is de bovenkant een stuk langer. Hierdoor is alles stukken flexibeler.

De aanbevolen producten voor zo’n haarstijl zijn matte haarwax, voor een sterk kapsel dat er toch natuurlijk uit ziet. Deze haarstijl werkt het beste bij jonge kinderen en mannen, maar laat je niet tegenhouden als je een oudere kerel bent.

Met wat extra aandacht is deze look voor iedereen geschikt, met lengte aan de bovenkant kan je er een beetje mee spelen totdat je haar er precies zo uitziet als je zelf wilt.

Dit is een van de meest flexibele opties die er bestaat en geeft je de mogelijkheid om jezelf te uiten.

De Top Fade Haarstijl

De volgende haarstijl op deze lijst van korte haarstijlen voor mannen is de top fade. Het is een erg modern, klassieke look. Hij lijkt op een buzz cut, maar er wordt wat meer haar overgelaten aan de bovenkant van je hoofd. Hij lijkt erg op de Angular Fringe, maar is een heel stuk korter.

Je haar kan nog steeds worden gestyled, aangezien je jezelf stekeltjes kan geven of je haar juist glad naar achter kan doen. Wat stylingcrΓ¨me, wax of pomade kan je helpen om je haarstijl wat langer vast te kunnen houden, maar je kan het ook lekker z’n gang laten gaan nadat je wakker bent geworden, voor een wat wildere look.

De haarstijl is kort genoeg om er professioneel uit te zien, maar ook veelzijdig genoeg om hem helemaal jezelf eigen te maken. Het is een populaire keuze onder de jongere doelgroep en is onwijs tijdloos, net als een wit shirt, altijd in de mode.

Angular Fringe

De Angular Fringe haarstijl is een klassieke, schone look. De trend van deze korte haarstijl voor jongens begon in 2015 en is hier voor altijd. Sterker nog, hij wordt nu nog steeds populairder, dus neem er nu eentje voordat je de zoveelste bent!

Deze haarstijl heeft toelopend, korte zijkantjes, maar is wel dik bovenop. Als je een rond gezicht hebt, zal deze haarstijl perfect zijn voor jou, maar de stijl is zo veelzijdig dat hij iedereen geweldig zal staan. Mocht je krullen willen maken dan kan je dat proberen met een dyson airwrap aanbieding.

Een sterk aangeraden keuze voor mensen die geen idee hebben waar ze moeten beginnen en als je een stylish en interessante look wilt. Ook al is deze look niet zo makkelijk als de andere keuzes, ben jij misschien ook niet zo simpel als anderen en deze haarstijl kan je helpen om dat te laten zien.

French Crop

Houd de randjes strak voor extra volume aan de top met stijl haar.

De korte haarstijl komt al jaren voor, maar rommelig haar zorgt voor een modernere en stoerdere update. Deze stijl is ideal voor iedereen met dun haar.

Hoog en Strak

GeΓ―nspireerd door de stijlen die populair waren in de jaren ’20, maakt deze stijl nu een heuze comeback. Met korte zijkanten en ongeveer 4 centimeter lengte bovenaan, is deze haarstijl het beste voor mannen met stijl haar. Het is trendy en toch mannelijk, wat het een populaire keuze voor vele maakt.

Textured Stijl

Een textured stijl met verschillende lengtes door het haar heen zorgt er voor dat je dikke haar er toch wat dunner uitziet. Deze stijl werkt het beste voor zij met dikker haar en complimenteert ronde, vierkante of ovale gezichten. Je hebt tal stylingopties met dit kapsel.

Side Swept

Korte zijkanten en een flinke lengte vooraan zijn onderdelen van de side swept look. Het lijkt erg op multi-textured kapsels, maar het belangrijkste is hoe je het stijlt. Volume is niet noodzakelijk voor het stijlen. Het doel is dat je het er zacht uit laat zien en nauwelijks naar achter gekamd.

Hipster Stijl

Deze stijl valt gelijk op door zijn grote pompadour bovenop, dus het is belangrijk dat je tenminste 8 centimeter bovenaan hebt voor deze stijl. De lengte van de zijkant hangt af van wat je wilt, van kort tot medium. Deze stijl is het beste voor stijl tot golvend haar.

Cory Monteith’s Kapsel

Dit kapsel is een klassieker die al jaren rond gaat. Het is fashionable, vereist weinig onderhoud en is geschikt voor alle haarstijlen.

Opgeschoren man bun

De man bun is nog steeds helemaal in. Voornamelijk met de kort opgeschoren zijkanten zorg je ervoor dat het er nog altijd fris uitziet.

Buzz Cut met een Harde Lijn

Een gewaagde kijk op het losse kapsel, dit korte kapsel wordt benadrukt met vervaagde zijkanten en een opvallend harde scheiding.

Klassieke Kapsel

Weer zo’n tijdloos kapsel waar mannen met terugtredende haarlijnen of dunner wordend haar van kunnen profiteren. Het is overal heerlijk vol en even, waardoor de aandacht wordt weggetrokken van het dunner wordende haar.

Simpele Bovenkant met Fades

Dit kapsel met fades zorgt voor een unieke twee-tonen look. Je hoeft je haar niet te stijlen, maar je kan toch nog steeds een statement met je haar maken.

Klassiek Kort met een Hoge Fade

Deze simpele fade is geweldig voor mannen die een trendy kapsel willen, zonder al te veel tijd aan hun haar te moeten besteden.

Strakke Fade

Golvend en vol structuur, is deze undercut fade een excellente keuze als je van kortere haarstijlen houdt. Het beste voor mannen met dik haar.

Side Brush Up met Fade

Dit is een bijzonder trendy brush up stijl die fantastisch is voor elke man die zichzelf als fashion-forward beschouwt. Dit kapsel geeft je haar een hoop beweging en structuur mee.

Classic Taper

Als je van simpelheid houdt, is dit een geweldige optie. Het haar aan de bovenkant van je hoofd is een kant op geborsteld, terwijl je zijkanten kort worden gehouden.

Blonde Crop

Deze haarstijl werkt goed met mannen die het liefst kort, maar zacht en fluffy haar willen. Het haar houdt z’n natuurlijke structuur aan en wordt een beetje mee gespeeld voor effect.

Naar de Zijkant Geborstelde Structuur

textured hairstyles

@jeremywexlerhair

We houden van dit kapsel vanwege de enorme hoeveelheid structuur die hieruit ontstaat. Dit is het beste voor mannen met dik haar, maar je moet zeker wel een stuk of twee producten gebruiken om het er goed uit te laten zien.

Crew Cut

crew cut

@hideoutbarber

Je kan nooit de mist in gaan met een crew cut. Deze simpele versie houdt je haar netjes.

Classic Taper

classic-taper-andrewdoeshair

@andrewdoeshair

Als je van wat langer haar houdt, is dit waarschijnlijk jouw kapsel. De zijkanten zijn wat langer, wat wordt uitgebalanceerd met rommelig haar bovenop.

De faux hawk

Rock The Fohawk

@ javi_thebarber_

De faux hawk/fohawk is een opvallende look, maar wij houden vooral van deze nette versie. Mannen met dik haar zullen het meest uit deze stijl halen.

Vetkuif naar de zijkant

Side Pushed Quiff

@jelle.vissers

Deze langere stijl wordt gekenmerkt door een vetkuif die naar de zijkant staat en zorgt daarmee voor een stoer uiterlijk. We denken dat wat rommeligheid deze haarstijl helemaal af maakt.

Warrig Uitgegroeide Ivy

Tousled Overgrown Ivy

@jannikknopp

Dit kapsel heeft wel iets weg van James Bond. Het is jong, het is kort – maar niet te kort – en combineert perfect samen met uitgegroeid gezichtshaar.

Rommelig Kort Haar met een Drop Fade

Touseled Short Hair with Drop Fade

@adhbrand

We houden van dit kapsel dankzij zijn krullende, rommelige bovenkant. De zachte fade aan de zijkant zorgt voor extra structuur en samen met het korte gezichtshaar straal je jeugdigheid uit.

Een Mix van Line Up Low Fade en Slit

Blend of Line Up Low Fade and Slit

@eddie_rtb

Deze ultra-dikke lineup haarstijl bevat een slit voor extra structuur. De hoge fade zorgt voor een overvloed aan negatieve ruimte aan de zijkant, wat een mooi contrast vormt met een dikke baard.

Een Volle Baard Complimenteert de Skin Fade

Lush Beard with Thick Volume Compliments the Skin Fade

@nomadbarberldn

Dit crew cut-achtige kapsel heeft een superhoge fade. En nogmaals, dit vormt een magnefiek contrast met een volle baard eronder.

Onderbroken Line Up met Skin Fade

Interrupted Line Up with Skin Fade

@lukedbeaumont

We houden oprecht van de structuur die deze korte haarstijl biedt. De ruige bovenkant, de lijn aan de zijkant en de vierkante bakkebaarden werken samen om een unieke stijl te vormen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *