Lies Zhara is een groeiende jonge influencer van 23 jaar oud. Ze komt uit Noord-Holland, Haarlem, maar ze heeft een tijdje in het buitenland gewoond. Na de scheiding van haar ouders woonde ze namelijk voor een tijdje in Noorwegen. Ze ervaarde dit als een hele mooie tijd, want ze woonde op een boerderij die natuurlijk, omringt is met allemaal dieren, waar Lies ontzettend veel van houdt. Ze houdt zelfs zoveel van dieren dat het haar levensdoel is om een goed doel te starten voor dieren. Daarnaast is ze ook een veganist. Verder houdt de blondine van reizen waarvan ze ook vaak kiekjes deelt op haar Instagram. Maak kennis met de bloedmooie Lies Zhara en ontdek haar meest naakte foto’s!

De meest naakte foto’s van Lies Zhara

Hoe is Lies Zhara bekend geworden?

Lies Zhara heeft nu maar liefst 515k volgers op Instagram, maar ze is niet op dit platform bekend geworden. Haar succes begon op TikTok toen haar video’s viraal gingen. Op haar TikTok post ze vooral grappige content, maar voor de pikante foto’s moet je haar Instagram checken, want deze beeldschone jongedame is zeker niet bang om haar prachtige lijf te showen.

Wie is de nieuwe vlam van Lies Zhara?

Roddelpraat heeft dit jaar bekendgemaakt wie de nieuwe vriend van Lies is. Er gingen een tijde geruchten rond dat ze aan het daten was met Matthy. Die je kunt kennen van de muziekgroep ‘Bankzitters’. Maar de geluksvogel is niemand anders dan haar (voormalige) beste vriend genaamd Sean Demmers. Haar vriend heeft dit bevestigd in een podcast: ‘Lies en ik hebben wel een relatie. Ik kan er geen doekjes meer om winden’. De tortelduifjes zijn regelmatig samen te zien in de video’s van Lies op TikTok.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *