Met speciale gelegenheden zoals een verjaardag of jullie jubileum begrijpen dat de zoektocht naar een perfect cadeau voor je vriendin lastig kan zijn en misschien zelfs een beetje stressvol. Maar wij begrijpen niet alleen de stress van het vinden van een uniek geschenk, wij zijn er ook om je te helpen!

Onze voorkeur gaat uiteraard uit naar een lingeriesetje voor haar! De eerste stap te zetten in een verleidelijke en sensuele lingerie winkel kan een beetje intimiderend zijn.

Hier is ons onfeilbare 5 stappenplan om het beste cadeau te geven, waar een vrouw om kan vragen: lingerie!

Stap 1: zelfvertrouwen

 

Twijfel niet aan de lengte van jullie relatie wanneer je overweegt een lingeriesetje als cadeau te geven. Lingerie is de perfecte oplossing en kan een leuke ervaring voor jullie beide zijn. Vanzelfsprekend worden mannen opgewonden van vrouwen in lingerie. Maar de meeste vrouwen worden door het dragen van een mooie lingeriesetje er net zo opgewonden en zelfverzekerd van. Speel hierop in en zorg ervoor dat jij lingerie uitkiest waarin jouw vriendin zich het meest sexy voelt. Lingerie cadeau geven aan je vriendin is een goede manier om de spanning in jullie relatie te behouden.

Stap 2: probeer haar te begrijpen!

lingerie-wit-vrouw

Probeer uit te zoeken hoe jouw vriendin zich voelt in lingerie, die ze al in kast heeft liggen. Is zij verlegen, conservatief, gedurfd, spontaan of geeft zij zich volledig bloot?

Wanneer je lingerie voor je vriendin of vrouw koopt, is het belangrijk om de focus te leggen op hoe jouw vriendin zich in lingerie voelt. Er is een groot verschil in wat mannen sexy vinden bij vrouwen en wat vrouwen sexy vinden bij zichzelf. Je zult, hoe sexy jij ook dat ene lingeriesetje vindt, direct door de mand vallen als het lingeriesetje niet haar stijl is en niet bij haar persoonlijkheid past. Nu is het niet de tijd om egoïstisch te zijn!

Stap 3: Stijl? Maat?

Wees voorbereid voordat je in de webshop door alle lingeriesetjes scrolt. Haar BH-maat is zeer belangrijk en dus zul je haar maten moeten onthouden. Of maak een foto van het label van haar BH. En zitten er ook een aantal favoriete BH’s tussen? Neem daar ook meteen wat foto’s van. Het beste is om een aantal BH-maten na te lopen, aangezien de maten per merk en stijl kunnen verschillen.

Nadat je je zoektocht naar haar BH-maat hebt afgerond, kunnen we verder met de stijl van de BH:

    1. BH: een push up? een balconette? een plunge?
    2. Ondergoed: slip? boyshorts? string? knickers?
    3. Materiaal: katoen? zijde? kant?

Vergeet niet dat BH’s in verschillende kleuren te koop zijn. Als je nog niet de juiste kleur voor haar lingeriesetje kunt bepalen, dan adviseren wij jou het bij een moderne, klassieke kleur te houden. Je zit altijd goed met een zwart lingeriesetje voor jouw vriendin, vrouw of partner. Meer informatie over de verschillende stijlen, kun je in onze Paskamer vinden.

Stap 4: de aankoop

lingerie-zwart

Bij marlies|dekkers bieden wij stijlvolle, unieke lingeriesetjes voor vrouwen. Een bekend Nederlands gezegde is ‘goedkoop is duurkoop’ en dat is precies de reden waarom luxe lingerie de juiste investering is om een magisch effect te creëren. Het aanschaffen van lingerie gebeurt altijd in setjes van een BH met bijpassend ondergoed. Wanneer je eenmaal lingerie hebt uitgekozen, is het vinden van een bijpassend ondergoed zo gebeurd. Het setje kun je compleet maken door accessoires zoals nylons of jarretels toe te voegen. Vergeet niet het bonnetje te bewaren voor het geval de maten net iets anders zijn.

Stap 5: cadeau geven

Nu alleen nog de puntjes op de i zetten! Het uitzoeken van een cadeauverpakking is net zo belangrijk als het uitzoeken van het lingeriesetje zelf. Je kunt ervoor kiezen om de lingerie in een elegante cadeauverpakking te doen. Wij bieden namelijk een verpakkingsdienst aan zodat de lingerie in een speciaal zijden tasje in een doos wordt afgeleverd.

Lingerie cadeau geven aan jouw vriendin is een heerlijke verrassing voor haar en wij hopen dat jij er evenveel van zult genieten.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *