Mats Wieffer speelt bij de enige echte Feyenoord als middenvelder. Hij is 24 jaar oud en hij maakte vorig jaar zijn debuut in het Nederlands elftal, maar zijn carrière begon natuurlijk al veel eerder. Hij begon met voetballen bij RKSV NEO, maar Wieffer mocht al snel overstappen naar de jeugdopleiding van FC Twente, hier had ook zijn allereerste debuut. Hij heeft momenteel een succesvolle carrière, maar je weet wat zeggen: ‘achter een succesvolle man staat een sterke vrouw, en bij Mats Wieffer is dit ook zeker het geval. De sterke vrouw die achter hem staat is de bloedmooie Lola Rozenberg.

De prachtige Lola Rozenberg

De bloedmooie Lola Rozenberg staat op de social media van Mats Wieffer volledig buiten de schijnwerpers, hij heeft geen enkele foto met haar gedeeld. Maar ze heeft gelukkig wel een open Instagram-account waarop haar kiekjes te bewonderen zijn, hier post ze ook leuke momenten met haar knappe vriend. Dat ze bloedmooi is zeggen we niet zomaar, want ze is namelijk op de vijfde plek gekomen als ‘Miss Beauty’ van Overijssel, met zo’n uiterlijk zijn we verbaasd dat ze niet op de eerste plek terecht is gekomen. Ze komt uit Enschede, maar op haar Instagram is te zien dat ze veel reist, zo is geweest in Zakynthos, Malaga en Budapest. Als ze niet op reis is, is ze gezellig aan het feesten met vriendinnen of aan het relaxen met haar vriend. Ondanks dat ze niet in de schijnwerpers staat leidt ze, dus een heerlijk leventje.

Wat doet Lola Rozenberg in haar leven?

Lola Rozenberg is nog maar 22 jaar oud en ze studeert aan de Hogeschool van Amsterdam. Welke opleiding ze precies doet, is niet bekend, maar ze heeft wel stage gelopen bij Franky Amsterdam, dit is een luxe sieradenwinkel. Verder werkt ze ook bij ‘ICING CREATIVES’ als gastvrouw.

Lola-Rozenberg-3.jpg

Lola-Rozenberg-2.jpg

Lola-Rozenberg-met-mats-wieffer.jpg

Lola-Rozenberg.jpg

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *