Hoewel er geen manier is om de klok “natuurlijk” terug te draaien, kan een facelift je helpen er jonger uit te zien. Facelifts resulteerden in het verleden vaak in een abnormaal strakke huid of een look die suggereerde dat er “werk” was gedaan. Moderne facelifts verstevigen vakkundig de huid om een ​​jong uiterlijk en natuurlijk ogende contouren te herstellen zonder de illusie van een “verwaaide” huid. Na een facelift zie je er nog steeds als jezelf uit, maar dan jonger.

Facelifts passen goed bij andere cosmetische procedures

Er zijn veel cosmetische ingrepen beschikbaar om ongunstige gezichts- en huidproblemen te veranderen en te verhelpen. Veel van deze procedures kunnen worden gecombineerd met een facelift om de noodzaak van aanvullende of vervolgprocedures te verminderen. Sommige patiënten kiezen bijvoorbeeld naast hun facelift voor een wenkbrauwlift of ooglidcorrectie. Dit verkort de hersteltijd en zorgt ervoor dat je resultaten consistent zijn over je hele gezicht.

Gezondheidsvoordelen van liposuctie

dokter-laptop

Liposuctie is een procedure voor het verwijderen van vetcellen uit verschillende delen van het lichaam. Het is niet ongebruikelijk dat dikke vetcellen de mobiliteit beperken. De mobiliteit komt terug nadat de cellen operatief zijn verwijderd door middel van liposuctie. Mobiliteit in de knieën, de dijen en ook de heupen kan worden hersteld, afhankelijk van het gewicht van de patiënt. Een verbeterde houding kan het gevolg zijn van verhoogde mobiliteit. Een verhoogd libido is een ander belangrijk gezondheidsvoordeel van liposuctie. Volgens sommige onderzoeken zullen zwaarlijvige personen waarschijnlijk meer vermoeidheid ervaren. Obesitas wordt ook in verband gebracht met een vermindering van het libido. Daarnaast wordt obesitas in verband gebracht met een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen waarvan velen fataal kunnen zijn. Liposuctie kan helpen voorkomen dat pezen en gewrichten voortijdig verslijten. Daarnaast kunnen ook chronische nek- en rugklachten worden voorkomen.

Soorten liposuctie

Er zijn slechts een handvol verschillende liposuctie-procedures. Het gebruik van een klein buisje, een canule genaamd, gekoppeld aan een vacuüm om vet uit je lichaam te verwijderen, is bij alle behandelingen gebruikelijk. De meest populaire methode is tumescente liposuctie. Een steriele vloeistof wordt geïnjecteerd in het gebied waar het vet wordt verwijderd door je chirurg. Het bevat zout of zout water, evenals lidocaïne en epinefrine. De oplossing maakt het opzuigen van het vet gemakkelijker met minder bloedverlies en pijn. Echografie-ondersteunde liposuctie maakt gebruik van geluidsgolven om de vetcel wanden onder je huid te verbrijzelen. Hierdoor wordt het vet vloeibaar en kan het worden weggezogen. De laser-ondersteunde liposuctie maakt gebruik van een laser om energie te produceren die helpt om het vet in het lichaam vloeibaar te maken.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *