Noa Vahle is de dochter van de welbekende presentatrice, Linda de Mol. Ze is erg ambitieus en heeft net zoals haar moeder een carrière in de televisiewereld. Op een jonge leeftijd van 22 jaar zette ze stappen naar haar droomcarrière. Ze begon als presentatrice bij Viaplay en daarna ging ze ook aan de slag bij HLF8 waar ze een eigen sportrubriek had. Haar grootste klus had ze gekregen bij de welbekende televisiezender Veronica. Noa is ook een echte sportfanaat en dit combineert ze perfect met haar passie voor presenteren. Zo kun je haar zien bij Ziggosport en Vandaaginside. Maar hoe ziet het leven van Noa er verder uit? Dat zul je hier ontdekken!

Wat is de leeftijd van Noa Vahle?

Op dit moment is Noa Vahle 24 jaar oud.

Noa-Vahle-met-linda.jpg

Wie is de vader van Noa Vahle?

De vader van Noa Vahle is niemand minder dan Sander Vahle. Noa heeft inderdaad de achternaam van haar vader, waardoor veel mensen niet weten dat ze hoort bij de welbekende familie ‘De Mol’. Maar ook haar vader komt uit de televisiewereld. Hij is namelijk een regisseur. Linda de Mol en Sander Vahle hadden in 1995 een relatie gekregen en kregen Noa en haar oudere broer, Julian Vahle. Maar in 2007 is het koppel uit elkaar gegaan, destijds was Noa nog maar 7 jaar oud. De relatie hield geen stand meer, omdat haar vader vreemd zou zijn gegaan.

Noa Vahle en haar vader sander vahle

Met wie heeft Noa Vahle een relatie

In 2022 begon haar carrière te groeien, maar in de liefde had ze in datzelfde jaar ook gescoord. Inmiddels heeft ze nu twee jaar een relatie met Tim de Wild, die ook een carrière heeft in de televisiewereld als producer. Daarnaast heeft hij ook een eigen onderneming. Af en toe worden er kiekjes van het stel gepost op de Instagram van Noa, maar verder is er niet zoveel bekend over hun relatie, wat ze ook bewust privé houden. Aan de foto’s is zeker te zien dat de tortelduifjes nog steeds dolgelukkig met elkaar zijn!

Noa-Vahle-en-tim-de-wild-.jpg

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *