Robbert Rodenburg ken je natuurlijk van zijn serie Open Kaart op zijn YouTube-kanaal, waarin hij bekende Nederlanders uitnodigt om een open gesprek te voeren over onderwerpen, zoals de liefde of zware gebeurtenissen. Zijn serie liep zo goed dat hij in 2022 de ‘Televizier-Ster Online-Videoserie’ had gewonnen. Ook is hij acteur. Hij speelt in de serie “The Passion”. Daarnaast is hij ook presentator van de YouTube-serie X-Y-SEX. In deze serie vraagt Robbert aan bekende LHBTIQ+ERS om een persoonlijke seksuele voorlichting te ontwikkelen. Die zij zelf graag hadden gewild. Verder is Robbert Rodenburg ook een realityster geweest in de enige echte ‘Expeditie Robinson’. Hij kwam zelfs in de finale en werd uiteindelijk de jongste winnaar van het programma.

Wie is Robbert Rodenburg?

Robbert Rodenburg is 26 jaar oud en geboren en getogen in Bergambacht, Zuid-Holland. En de stappen naar zijn succesvolle carrière die hij nu heeft, begon al op een jonge leeftijd. Hij vond het als kleine jongen al heel erg leuk om zich te verkleden en toneelstukjes op te voeren. Hij was ook aangesloten bij een toneelvereniging. Robbert had al snel door dat hij zijn droom om acteur te worden niet kon waarmaken als hij in Bergambacht bleef. Hierbij zei hij: ‘Als ik mijn dromen wil verwezenlijken kon ik niet in Bergambacht blijven, daar was ik me snel van bewust. Van Amsterdam wist ik: daar kan ik het doen.’ En vervolgens pakte hij zijn koffers en verhuisde Robbert naar Amsterdam om zijn droom na te jagen. En dat is hem overduidelijk gelukt! Het is natuurlijk bekend dan Robbert op mannen valt, maar toen hij ervoor uitkwam, kwam hij in een moeilijke periode terecht. Hij verloor zijn beste vrienden en was bij veel mensen niet meer welkom. Gelukkig is dit nu niet meer zo en Robbert heeft zelfs een nieuwe man in zijn leven!

Hoe Robbert Rodenburg zijn vriend heeft ontmoet

Dr.-Jonathan-Lary-5 Dr.-Jonathan-Lary-4 Dr.-Jonathan-Lary-3 Dr.-Jonathan-Lary-2 Dr.-Jonathan-Lary-vriend-robbert-rodenburg

Robbert Rodenburg deelt in zijn podcast ‘Maandag Klaagdag’ hoe hij zijn nieuwe vlam heeft ontmoet. Hij ging voor een week op vakantie naar New York om gewoon een solotrip te houden, maar uiteindelijk heeft hij daar zijn vakantieliefde gevonden en gingen ze al snel samen op avontuur in New York. Zijn vriend is een knappe dokter en Robbert vertelt dat ze die hele week samen zijn geweest. Op Instagram deelt hij ook kiekjes waarin te zien is dat hij het heel gezellig heeft gehad. Ook laat hij weten dat hij snel weer van plan is om New York opnieuw te bezoeken. De tekst die hij bij de foto’s plaatste was: ‘Ik heb er alles aan gedaan om mijn vlucht te missen, helaas mislukt. Hallo Amsterdam! Tot snel New York!

Dr. Jonathan Lary is de vriend van Robbert Rodenburg

Robbert Rodenburg doet nogal mysterieus over de identiteit van zijn vriend. Dit doet hij niet zomaar, want Robbert geeft zelf aan dat hij het klein wil houden. Maar ‘RealityFBI’ heeft het nodige speurwerk gedaan en heeft achterhaald wie de mystery lover van Rodenburg is. Dr. Jonathan Lary en Robbert volgen elkaar op Instagram en hij is blijkbaar ook een dokter uit New York City. Dit kan geen toeval zijn, we weten wel zeker dat hij de vriend is van Robbert!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *