Voor de onwetenden: sex appeal is dat moeiteloze talent om aantrekkelijk te zijn voor het andere geslacht. Dat onbegrijpbare karaktertrekje dat sommige mensen gewoon hebben. Je kan het niet faken en je kan het niet maken, het is er gewoon. Toen ik laatst in de bar was en aan het kijken was naar de band van een vriend, leunde een meisje naar me en begon te praten over hoe extreem knap de basgitarist was. “Echt waar? Hij is toch echt niet zo knap” reageerde ik. Haar antwoord? “Nee, maar hij heeft zoveel sex appeal. Wacht maar – je begrijpt het wel als je hem ontmoet.” En dat deed ik. Hij had het gewoon. Dat is het goede nieuws jongens, je hoeft niet perse de knapste man in de kamer te zijn, of die ene met een lichaam als die van Ryan Gosling. Ook al kan je niet op magische wijze transformeren in een menselijke Neodymium magneet voor het vrouwelijke geslacht, je kan zeker wel je huidige level van sex appeal boosten, en wel op de volgende 5 manieren…

1. Ruik zo goed als je eruit ziet

Dolce & Gabbana The One fragrance bottle on white wooden table

Als de genetische loterij je niet heeft gezegend met dezelfde eigenschappen als Marlon Brando, vrees dan niet, een simpele geur kan het verschil uitmaken als je je sex appeal wilt boosten. Ook al is het zo dat de natuurlijke feromonen van een man iets kunnen opwekken bij het andere geslacht, is het zeker de moeite waard om wat extra’s in de mix te gooien – Tom Ford of Chanel voor mannen faalt niet in het aandacht trekken van vrouwen.

2. Blijf aanraken

koppel-aanraken

Een van de vele subtiele tekenen van sex appeal, die veel verder gaat dan fysieke kenmerken, is aanraking. Van een toevallige aanraking tot een bewuste arm om haar middel.

3. De look van lust

sex-appeal-man

Als we praten over sex appeal, komen vaak als eerste de fysieke attributen van een man op, maar er kan zoveel meer door oogcontact komen. Een enkele blik of het vasthouden van intens oogcontact kan alle karaktertrekjes of fysieke imperfecties doen vergeten.

4. Neem de controle

man carrying woman beside seashore

Van het leiden van een gesprek tot het maken van een sterk plan, een man in controle (op de goede manier, niet als een control freak) trekt altijd aandacht (op de goede manier).

5. Zelfvertrouwen is key

Een als laatste, maar zeker niet het minst belangrijk, is zelfvertrouwen. Dit kan je sex appeal wel vertienvoudigen. Als je een lichaam hebt dat al een tien is, nou dan heb je geluk. Maar een goed lichaam is niet genoeg om sex appeal uit te stralen. Het is zelfvertrouwen. Een onwijs belangrijke karakteristiek van een aantal mensen met de meeste sex appeal van de hele wereld is dat ze compleet en oprecht comfortabel met hunzelf zijn. Ze zijn op hun gemak in sociale interacties, werksituaties en zelfs wanneer ze hun kleren uittrekken in de slaapkamer.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *