Valerio Zeno ken je natuurlijk als presentator en acteur. Hij is 40 jaar oud en hij heeft Italiaans bloed door zijn aderen stromen. Hij debuteerde als presentator in 1995. Destijds presenteerde hij de ‘Nationale Teleloterij’, waarvan de opbrengst naar kinderen gingen die in een moeilijke periode zaten. Na zijn debuut ging het snel. Hij deed een opleiding tot cameraman en werkte een tijdje achter de schermen, maar hier kwam al snel een einde aan toen hij programma’s ging presenteren bij BNNVARA in 2008. Hij bleef hier tot 2018, maar toen werd hij ineens ontslagen. De echte reden is niet bekend, maar Zeno had hier wel het volgende over te zeggen: ‘We zijn met name de laatste twee jaar uit elkaar gegroeid. Dat soort dingen gebeuren’. Maar dit betekent niet dat hij stopte met presenteren, want in januari 2023 presenteerde hij nog het welbekende programma ‘Echte meisjes in de jungle’. Valerio Zeno heeft veel liefde voor zijn vak, maar vandaag gaan we het hebben over iemand anders waar hij ook ontzettend veel liefde voor heeft en dat is zijn knappe vriendin, Manon Francis!

Valerio Zeno stapt in het huwelijksbootje

Manon Francis is niet meer de vriendin van Valerio, maar zijn verloofde en binnenkort zijn vrouw. Het stel is al bij elkaar sinds 2019 en in 2023 nam Valerio de grote stap. Valerio was al gelijk verliefd op Manon. Op het begin van zijn relatie met Manon vertelt hij dat alles met haar leuk is. Dit is wat hij precies hierover te zeggen had: ‘Ik vind alles met haar heel erg leuk. Als ik bijvoorbeeld mijn fiets vlak bij haar huis heb neergezet, dan merk ik dat ik sneller ga lopen. Dat gebeurt gewoon vanzelf, daar kan ik ook niks aan doen. Dus dat vind ik al leuk’. Ze hebben het blijkbaar nog steeds heel leuk. Tijdens hun vakantie in Italië, in de stad Siena, besloot Valerio om haar ten huwelijk te vragen, waarop Manon gelijk ja zei!

Wie is Manon?

Manon Francis staat graag buiten de schijnwerpers, maar af en toe zie je wel kiekjes van haar verschijnen op de Instagram van Valerio. Veel mensen vinden dat ze lijkt op de Amerikaanse actrice Aubrey Plaza, dus ze is zeker bloedmooi! Maar Manon is buiten de spotlights wel bezig met haar eigen carrière als ondernemer. Ze heeft een eigen webshop op Instagram waar ze allerlei sieraden verkoopt. Ze heeft ook een aparte Instagram-account waarop ze haar projecten deelt.

Manon-Francis-en-valerio-1 Manon-Francis-en-valerio-2 Manon-Francis-en-valerio-3

 

Manon Francis en valerio

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *