Het kopen van een heren boxershort was vroeger niet zo ingewikkeld omdat er minder keuzes waren. De laatste tijd zijn er echter zoveel soorten mannenondergoed op de markt gekomen, dat je makkelijk in de war kunt raken. Er zijn veel soorten ondergoed met specifieke kenmerken, ontwerpen, stoffen en pasvormen. In dit artikel willen we graag het traditionele mannenondergoed bespreken.


Strakke boxers

boxer-briefs-calvin-klein

Strakke boxers zijn het meest conventionele en comfortabele type ondergoed voor mannen, dat wrijving tussen de dijen voorkomt. Strakke boxers zie je voornamelijk in twee varianten: laag uitgesneden briefs en medium uitgesneden strakke boxers. Een strakke boxer kan zowel hoog als laag op de heup vallen, afhankelijk van de breedte van de tailleband. Bovendien zijn strakke boxers zeer nauwsluitend en daardoor bieden ze veel ondersteuning.

De voordelen van strakke boxers

Vrouwen zijn over het algemeen dol op strakke boxers. Vrouwen houden van mannen die strakke boxers dragen omdat ze die vaak sexy vinden staan. Dit ondergoed is gesneden zoals boxershorts, maar heeft de pasvorm van een strakke boxer. Het belangrijkste voordeel van strakke boxers is dat ze ondersteuning en een gelijkmatige dekking bieden. Het zit heerlijk bij alle soorten kleding, maar vooral tijdens het sporten of tijdens het dragen van een strakke broek. Donkergekleurde strakke boxers zien er goed uit bij mannen, die wat steviger zijn omdat deze meestal wat afslanken. Ze worden gemaakt van spandex, katoen tencel of een mix van spandex. Ze gaan langer mee en passen ook beter.

Nadelen van het dragen van strakke boxers:

  • Als de elastische tailleband versleten raakt, kun je hem niet meer gebruiken
  • Het is maar beschikbaar in een beperkt aantal stoffen
  • Kan op ongewenste plaatsen uit vorm raken

Wijde boxers

boxershort

Wijde boxers zijn één van de klassiekers in de ondergoed wereld voor mannen. Het is ruimvallend ondergoed. Wijde boxers bedekken het gebied van de taille tot halverwege de dijen en de pijplengte verschilt per merk. Er zijn echter veel varianten, van echte opamodellen tot trendy boxershorts. Het ziet er over het algemeen met of zonder broek stijlvol uit. De wijde boxer draagt luchtig maar geeft niet veel ondersteuning. Ze hebben ook de neiging om op te rollen als je je broek optrekt. In dergelijke gevallen kun je in plaats van katoenen boxers beter zijden boxershorts proberen.

Nadelen van het dragen van wijde boxers:

  • Ze zijn ruimvallend en hebben geen echte pasvorm
  • Bieden geen ondersteuning
  • Kruipen op in een strakke broek
  • Wanneer de drager opgewonden raakt, wordt dat zichtbaar
  • De brede tailleband kan irritant zijn

De ideale oplossing om deze problemen op te lossen, is het dragen van een boxer!

blauw-wit-boxers

Ondersteuning

Wijde boxers zijn niet zo onthullend als een brief, maar ze hebben wel langere pijpjes. Ze houden je delicate delen op de goede plek en geven een passende ondersteuning. Je kunt ze zelfs tijdens atletiek of een zware workout dragen.

Stabiliteit

Traditionele boxers hebben de neiging om boven de tailleband van de broek te kruipen of naar beneden te glijden. De losse stof propt en draait als je een strakke broek draagt. Het dragen van een wijde boxer lost dit probleem op omdat het op zijn plaats blijft zitten.

Conclusie

Wanneer je vrij sportief en gespierd bent, dan is een strakke boxer toch net even wat handiger. Ook de vrouwen vinden dit fijner om naar te kijken. Een wijde boxer is wellicht wat luchtiger en comfortabeler, maar kan ook erg onpraktisch zijn.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *